Нещастно момче съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещастно момче съм
преди: 10 години, 23 дни, прочетена 2323 пъти
Здравейте, моята история... за първи път казвам как се чувствам макар и анонимно, защото много добре успявам да прикрия всичко това, пред обкръжението ми. 17 годишен съм приятна визия спортувам, имам приятели, общителен съм дори много, заможно и супер готиното семейство, брат... Това което ме мъчи всеки ден е моето нещастие и негативизъм, Гледам всичко от лошата страна и не успявам да се радвам на малките неща. Има някакъв период от 1 2 дни в месеца в който ми е супер готино и успявам да се отпусна и да се радвам на живот. Никой въобще не подозира, че мога да се чувствам така, но мисля че това е от самия мен, от моята същност, моята индивидуалност, моята личност и зодията - рак. Много съм суетен и винаги намирам косури в визията си и гледам да я подобрявам, въпреки, че всички я одобряват, до някъде и най-малката забележка ме комплексира. Около мен винаги е имало момичета, но никога абсол. никога по специална. Мисля си, че винаги някой се опитва да ми забие нож в гърба, защото може би съм си патил от пишман приятели.. Не успявам да разбера причината за нещастието ми, но и мисля че нямам мотивацията да променя нещо... Ще бъда благодарен ако някой сподели опит или дори гледна точка :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 22 дни
hash: c1a75f1cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче на 16, всички мислят, че съм много щастлива, но всъщност не е точно така. Ще ти разкажа малко, за да ти помогне това. Според мен, когато някой ти каже нещо лошо за външния ти вид, ти веднага се комплексираш, защото самия ти не си сигурен в себе си. Примерно ако ти кажат, че имаш крив нос, ти веднага ще повярваш, това значи че и ти мислиш така, но ако виждаш и знаеш, че носа ти е прав и хубав, тогава дори няма да им обърнеш внимание. Проблема е в твоето самочувствие, а не в обидите на хората. Другото е, че хората завиждат. Аз също имам заможно семейство и си позволявам нови дрехи всяка седмица и все маркови неща имам и те веднага ''ооо какво е грозно.. ооо не си го съчетала добре.. '' и тем подобни, да защото завиждат, а не защото наистина е грозно. Хората са готови на всичко, за да сринат другите. Достатъчно голям си, за да го осъзнаеш. Също така не си намираш по-специално гадже, защото ти се перфекционист, както каза си суетен и искаш всичко да ти е на 6, това значи, че искаш и твоята приятелка да е такава. Аз примерно съм много суетна, все си оправям косата, все си гледам дрехите, обаче ако не ме познаваш няма да мислиш така, защото не съм от момичетата, които се снимат с дък фейс, много грим и руса коса. По-скоро съм по-нормална, но да. Опитай се да правиш компромиси, примерно едно момиче може да има супер якото лице, коса и характер, но да е с наднормено тегло и ти автоматично я махаш от списъка си, или пък да има хубаво тяло, но в лице да не е хубава, примерно, знай че няма идеални хора, и аз не виждам лично нещо грозно в себе си, и в лице съм добре и в тяло, но сигурно за теб ще имам нещо грозно, което ще те накара да не си с мен, ако цял живот си така, жена няма да имаш да знаеш. Освен това не показвай, че вашите имат пари, прави се на нормално момче, виж коя ще те хареса така и после й покажи хубавия си дом, не започвай направо от това, че си богат, защото ще ти се лепят много, а няма да те обичат наистина. Не бързай със скъпите подаръци.

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 502214401b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си самокритичен към себе си. Към другите подхождаш с голяма доза съмнение, но от друга страна, тайничко очакваш истински приятел, който няма да ти забива ножове в гърба, или пък специално момиче.
Спри да се критикуваш. Ако не си харесваш визията, спортувай. И не очаквай другите да направят нещо за теб, само ти имаш силата :)

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: e855e3517f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мога те уверя, че не от зодията ти или тем подобни глупости.

Аз съм горе доло същият като теб, на 21 и съм като ходеща черна дупка за позитивни емоции. Считам се за реалист и няма нищо лошо в това.

Единствената разлика е че от това което изброи околоният ти живот в момента е горе доло хубав, докато моят е пълна мизерия, но го приемам какъвто е и това е.

Просто си здраво стъпил на земята и виждаш светът какъв то е, отвратителен и отблъскващ.

"Мисля си, че винаги някой се опитва да ми забие нож в гърба" Ножовете и да ги очакваш няма как да ги избегнеш ефективно, те винаги ще са там.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: ad39f94436
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо си мислиш, че е от зодията??? Аз съм зодия скорпион и не съм точно това което пишат за зодията ми. Аз също съм чувствителна много повече от обикновен човек. Аз също съм суетна всеки ми казва, че съм красива готина и т. н а аз нямам грам самочувствие само си намирам кусури като теб. Всички ме харесват само аз не се харесвам.
Моето най-добро предложение за разрешаване на проблема ти е да идеш на психотерапевт. Ще разкажеш как се чувстваш и той ще прецени кое в психиката не ти е добре и как да го поправиш. Казвам го от личен опит. Не е срамно или смешно да посетиш такъв специалист. Напротив, ще направиш най-добрата си инвестиция за себе си. Дълбоко в теб преди време е възникнал някакъв проблем и сега те мъчи и не си наясно със себе си. Потърси помощ и няма да съжаляваш!! Успех!
Ж23

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: ac9cd1549e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Блъскай повече във фитнеса и си чук.

 
  ...


...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 00db8e73a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към автора : От колко време си така?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: 535277d610
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей.

Не е хубаво, че не осъзнаваш, че имаш тези две толкова прекрасни неща - семейство, което ти се радва и подкрепя и приятели. Аз например не мога да се похваля с това и ужасно много ми се иска да ги имах. Така че първо се замисли, ако ги нямаше, как би се чувствал. Мно-о-о-го по-зле. Повярвай. ;)
Всеки рано или късно изпитва това, което и ти - аз в по-голямата част от живота си (не, че съм много по-голяма от теб, де :D). Носиш маска за пред хората - разбирам те напълно. Но трябва да промениш малко възгледите си и да се възприемеш с всичките си плюсове и минуси, защото точно те те правят УНИКАЛЕН! Аз също не се харесвах, дори се ненавиждах. Но след време малко по-малко започнах да се възприемем и съответно да се харесвам.
Истинските приятели се срещат рядко. Преди обичах да си казвах "приятели няма, има само познати" и много често ставаше така. Рано или късно те прецакват яко.
Според мен просто ти трябва момиче, с което да се обичате. Всички знаем, че любовта е голяма мотивация. :)

Късмет и успех ти желая.

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: c457378659
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това е депресивно - гранично състояние. Отиди на доктор да ти назначи антидепресанти.

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: d0a949bebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Животът е труден... Не си единствен :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 21 дни
hash: 889bcaabdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм същата даже и по-зле. Постоянно раздразнителна, заядлива, много негативна, саркастична, всичко ме дразни, постоянно намирам нещо лошо в хората най-вече в себе си. Даже се чудя защо изобщо имам приятели и с какво съм ги заслужила. Не допускам хората до себе си защото знам че ще ги разочаровам рано или късно. Мисля че сега няма как до преодолееш това. Предполагам е от възрастта и с времето ще отмине. Дотогава поне ще знаеш че не си единствен.

 
  ...

...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 6b923c4a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте! До автора --------> ОТ ЗОДИЯТА Е!!! Майка ми е същата зодия и през повечето време от месеца не е на кеф, но пък през останалите 13 дни е способна да ми купи всичко което поискам... :Р Опитай се да не мислиш за останалите по никакъв начин. Оправяй се сам (от както се оправям сама имам най - добрата приятелка, която може някой да иска), никой няма да ти помогне. Намери си някакво хоби с което да убиваш стреса, слушай любимата си музика (има една приказка "по - хубаво е от оргазъм"). Надявам се да съм била полезна. Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 6395cf27be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора: Благодаря на всички за написаните коментари и препоръки, за човека с фитнеса от 3 години се занимавам с фитнес и това ме радва определено. Много хора казват, че имам едно от най-хубавите тела за родените 1997 г защото имам ген, но аз както винаги не смятам така.. няма значение, може би просто виждам света реално и не живея в облаците, единственото кеото ме мъчи и не мога да се справя е да се абстрахирам от хора, които не са ми симпатични, от негативните емоции, и когато нещо такова се случи ( някаква подобна гадна ситуация) аз не спирам да мисля и да се нервирам и това не ми дава покой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker