Обичам най-добрия си приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам най-добрия си приятел
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 6215 пъти
Аз съм на 15 години.Когато бях на 10 се запознах с едно момче (11 години),но когато ме разсмя и видях усмивката му,останах без думи.Много ми хареса да бъда с него.След време изцяло се доверихме един на друг и споделяхме напално всияко.Говорихме за момичета и момчета и докато се осетя вече бях луда по него.Постоянно си говорихме: skype,телефон,даскалоо ..И докато осъзная какво точно чувствам към него минаха 5 години.
Сега знам какво изпитвам към него и знам какво искам.Обичам го и искам да съм с него.Тази година му казах,че го обичам,а той ми каза:
-Съжелявам слънце,но мен не ме бива във връските.
-Харесвам те,но не мисля,че е достатъчно,за да сме дълго заедно.

От онзи 3 януари до сега много ме боли и постоянно ми се плаче.Макар да знаех,че мога да загубя най-добрия си приятел аз рискувах.Той ме харесва и иска да сме заедно,но мисля,че точно защото не е добър във враските го е страх да не прецака нещо и може би да не ме загуви. Доста често почна да ми говори за секс и каза,че иска 1 му път да е с мене, защото 1 път не се забравя.Работата е там,че и аз искам да е с него. Какво да направя? Да пробваме да сме заедно и след време да правим секс ? Или да си останем просто приятели? Много ме е страх да не го забубя, за мен той значи ужасно много!! Дайте някои съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 960281dd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Пише се "връЗка" и "съжАлявам", но както и да е...
Не знам колко мога да ти бъда полезна с моите съвети. Моят житейски опит показва, че ако един човек иска да е с теб, то той ще направи всичко възможно да е с теб. А във вашия случай той те иска само за секс, за първия си път, защото така му е най-удобно. Ти ще вложиш много в този първи път, защото го обичаш, а той какво ще ти даде??? Не е ли добре първият път да ти бъде с някой, с който се обичате взаимно? И не е вярно, че не се забравя. Бъди сигурна, че ако не ти е хубаво, после няма да искаш дори да си го спомняш! А след като той не иска връзка, има вероятност след това да си развалите и отношенията. Не очаквай от него да се влюби, само защото сте преспали. Дръж се на пложение.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e9895db1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И моето мнение е такова! Не правете секс само отношенията ви ще се влошат по-бързо! Ако преспите има 2 вариянта:
1) ще те разкара, защото вече няма да сте най-добри приятели
2) ще те задържи само заради секса!
Не прави тая грешка! Бъдете си приятели както до сега, а той или ще се влюби в теб и ще бъдете заедно или ще се разделите и ще разбереш, че не е голямата ти любов!
Ако настоява да правите секс сега не се поддавай!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 099de0c0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз пък не мисля така значи момчетата са като ку4енца смисъл сега и той те хар 100 % зн го то личен опит с мене се сл същото и сега съм със същото момче от 6 месеца а за мене тфа е рекорд ;Д а пък колкото до секса тфа си е чиста прба флирт ако си готова там да го направиш и сте още заедно още по добре защото знаете сичкоо един за др и някак си е по- лесно
демек казвам земаи го ;Д и като си готова му пусни

Моми4е 16 =]

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fe93af8db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Не знам какво да ти кажа аз сам в почти сащото положение и ми е супер трудно, аз предимно страня от него за да не усложнявам нещата, но сама си преценяш.Но според мен ще е хубаво да направиш така поне до колкото ти сама можеш да издаржиш

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4a03aecf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И аз съм в съштото положение,на 16 съм а най-добрият ми приятел е на 19...много точен човек е и е здраво стъпил на земята,мина време и аз се влюбих в него,но няма да рискувам да му го кажа за да не се отдръпне после ще се учождиме щом ще знае за това.А тебе те съветвам много да внимаваш щом и двамата сте детственни.Обаче има един лаф незнам дали си го чувала:от приятели гаджета става,но от гаджета приятели много трудно.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1604446166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще сгрешиш. Сексът дава съвсем друга насока на връзката. Не избързвай, а и според мен на тези години изобще не е подходяхо да го правиш честно ти казвам. Момче съм, разбирам те. Много хора са минали по тоя път, и аз включително.

А относно връзката ви - оттегли се. Най - добрия начин да знаеш, че някой те обича е да го пуснеш на свобода. Изчакай поне 2-3 години и тогава предприемай такива важни решения. Ще мислиш съвсем различно и ще се радваш, че не си избързала.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cc2b8f252e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   приятелят ми се опитваше да саздаде враска с едно момиче и потрагнаха нещата до един ден, пиша си с нея, аз и тя си чатим и тя ме попита какво е казвал приятелят ми за нея и аз разказвах че той я мисли за сладка и че има секси дупе и тя му се е разсърдила незнам защо и с него се скарахме и не си говорим.

Помощ.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d2b39d732f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Викаш разсмя те и вече искате да правите секс?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker