Не издържам вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам вече
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 4296 пъти
Здравейте, вече ми писна да ме дразнят, да ми се подиграват иде ми да взема дърворезачката и да ги разкъсам и после да кажа в очите на родителите им какви изроди са създали! ДА отговорно го казвам. Момче съм и уча в гимназия където са предимно момчета. В класа ми има двама, които не спират да се дразнят за най-малкото. Сядат зад мен и почват да ми дърпат ушите и да ми правят чумбери (удар с пръст по главата-доста боли). Нищо не мога да направя. Единият е с турски произход и днес след като не спря да ме дразни го напсувах на турски (не съм турчин) просто не издържах и той ми сложи шамар.

Обмислям идеята да се преместя в друго училище(добър ученик съм, но не съм от онези зубарите с мустаците). Аз не търся проблеми, когато ме ударят отговарям, но вече разбрах, че и мълчанието не помага. Имам приятели в класа, но те не смеят да си отяорят устата пред тия двамата. Единия уж е най-забавния "лицето" другият е уж красивия якия. Значи в това западнало общество трябва да да си "нацепен" да носиш adidas и да тренираш kickbox, за да не те закачат. Ако някой от тези хора се нуждае от помощ впоследствие аз няма да му помогна, въпреки големите компромиси, които правя на всеки. Няма да ви питам за съвет, оправия от това положение няма, освен ако не се преместя, все пак кажете какво мислите по тази наболяла тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8349b94da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма ли? Аз как не спадам в тези категории, но някой настъпи ли ми достойнството веднага изяжда шамара? Стига бе... Заслужаваш да си на това дередже щом не можеш да отвърнеш със същото което ти е поднесено...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9c8848c0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши си се да тренираш някъв вид спорт :) купи си един екип на дадис с едни маратонки а през тва време се премести от тва даскало , така като гледам май си от Бургас а там има доста училища ако не се лъжа и след 2 години се върни пак в тва даскало и на тия 2 мата им покажи кой си ти или по точно кой си станал :) Кикбоксьорите знаят къде и как да ударят и да приключат :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 69e32d05f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми най-лесно е да отидеш да учиш в друго училище, само че това означава, че бягаш от проблема и така те ще решат, че са те победили.А това, не го допускай. Аз съм на мнение, че трябва да се отнасяш с другите така, както те с теб, така че давай....не е хубаво, но отвръщай им със същото.Да не си по-прост и схванат от тях?Мразя такива деца дето се мислят за "тарикатчета" от малки и тормозят тези, дето си мълчат

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 213b82bf73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сам си се набутал в това даскало,ако беше малко по-умен,можеше да влезнеш в някое елитно училище,където това го няма.Живота мачка,още от сега трябва да се научиш как да се справяш.А не да търсиш най-лесния начин да избягаш в друго даскало.Опитай да им се противпоставяш.Избягаш ли от проблема после пак ще имаш подобна ситуация и няма да можеш да излезнеш,просто се научи да изказваш мнение и да се противопоставяш,за да не те мачкат!!!И противпостоваш ли им се считай,че повечето ще се поучат,както и те ще видят че не са толкова .... за колкото се мислят.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d6ae6ca0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че трябва да измислиш как да им се стъжни живота.
Прецаквай ги нещо без да разбират.Сипвай им разни гадости в чантите, ако имат де, че както ги описваш сигурно немогат и да пишат тия аборигени.В междучасието без да те види, никой им сипи прозрачно лепило на столовете.Може пък да намериш, някой дето се занимава с определена дейност да им счупи по нещо, я ръце, я крака.
Незнам на колко години си я уточни малко.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 33b5836ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич и аз съм турчин, но никога не съм се закачал на никого, кажи тия двамата на класния или сподели с родителите си, поне поговори с тия двамата да не те закачат. А иначе си направил голяма грешка, че си го напсувал на етническа основа, това ще накара и другите турци да са против тебе, но ко да се прави в това общество само такива останаха, простаци, които са в центъра на внимание, а такива интелигентни и примерни все повече се отхвърлят.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b8ebd27870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   A така, номер 4 ти го каза " живота мачка". тва е само началото, ти да знаеш в релания живот какви има! говоря за разни шефове, началници и тн. тях не можеш да ги набиеш ей така като някой съученик... в казармата не си бил ама там да знаеш какви изроди старшини има... бедна т ие фантазията :D

B даскало е лесно, аз се биех и никой не ме закачаше. в казармата му спретнах един номер на старшината като го возих в камиона отзад - целия брезент го нарязах и под дъжда да видиш като кокошка беше станал, след тва как искаше да ми се прави на дружка да се вози в кабината :D а за шефовете там вече трябва с хитрост, аз не успях и много им се дразних на някакви селяни и винаги се стигаше до нетърпима обстановка за работа и все си дигах шапката и ги напсувам яко... ама сега сам съм си шеф. така че почвай да се оправяш че иначе ще си охлюв! искаш л ида си охлюв? ако искаш - напусни училището и карай по лесния начин и ще ти бъде много трудно в живота!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d6ccf4fc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Проблема си е в теб. Изцяло в теб. На мен някой, ако посмее да ми каже нещо накриво, да ме заяде или да ме обиди или напсува, буквално му ебавам майката. Предупреждавам един-два пъти и после директно му влизам с прав десен или му забивам по цигански шамар и да видиш как като вляза в училище, всички се строяват и не смеят гък да кажат. Принципно съм много мил и любвеобвилен човек, даже съм добър и търпелив, ама те това няма как да го знаят. Проблемът ти е, че показваш, че си слаб и това ги провокира. Бъди силния и тоя, който не позволява да се гаврят с него, пък да видим дали ще имаш проблеми. Явно си путкар.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 591067d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Приятел,основно ти си си виновен.Безмислено е да се местиш.За да се държат така с теб,значи ти го позволяваш.Местенето ще оправи нещата само временно и ще покажеш на тези 2мата глупаци,че са те победили.Във всяко училище е едно и също.Преместиш ли се ще,в новия ти клас пак ще има 1-2 такива отворковци,дето ще ти се качат на главата.

Преди години и аз бях точно така.Да знаеш,че колкото повече им мълчиш толкова повече ще продължават..Покажи им,че са по-долу от теб,не им мълчи,унижи ги с думи.Ако ти посегнат не му мисли удари и ти.Не им показвай,че те нараняват душевно и че се чувстваш зле.Смей им се,гледай ги от високо.Те целят да се чувстваш зле,нима ще им дадеш да спечелят?

Аз имам една тактика,която винаги ми помага в такива ситуации-"Отвърни на простака интелигентно,а на умния-с простотия:) Да странно звучи,но действа!! Тези 2мата са малоумници,както ми ги описваш,така че следващият път ги затапи.Унижи ги с думи,нека всички им се смеят.Покажи им,че си по-умен.Няма да се закачат повече с теб,гаранция.Успехчета.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 30d2761641
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич направи , като един мой приятел вземи един стол и го счупи в единия. Гарантирам ти , че повече няма да се закачат с теб

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ccbfc1d4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пич до година две бях конфликтна личност боеша абе тегава работа
попринцип неудрям първи но когато ме ядосат както теб те правят всеки ден вадя им душицата нема кво да се местиш ако си в добро училище от това ти зависи бъдещето нацепи ги по ч път и ще си мълчат плюс това винаги съчествува възможноста с полицията може да ти казват че повече ше те бият но не е така сядат си на задниците буклуците навсякаде има такива дори и да се преместиш несе знае там кви ще има...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3314db96bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Благодаря на всички за коментарите (от автора).Дадохте ми малко повече увереност,която ми е нужна точно сега.Относно номер 7-Има и други турци в моя клас и те са далеч по-възпитани и се разбирам по-добре от колкото с българите.Нямам нетърпимост,но както казаха повечето тука не издържах и му отвърнах по грубия начин

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker