Ще ми липсва класа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще ми липсва класа...
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 7006 пъти
Здравейте! Седми клас съм. Утре е последния ни учебен ден. След това ще предаваме учебници и край. Проблема е следния. С нашия клас сме заедно вече седем години. Щур клас сме и тези седем години бяха страхотни... Не мога да кажа, че сме много задружни, но сме си ние. Сега е края на седми клас и ще кандидатстваме. Кой в Ловеч, кой в Плевен, кой в Правец... И от тези велики седем години ще останат само спомени. Тъжно ни е на всички. Ще си липсваме. Нека всеки, който се е разделил с класа си, сподели какво е чувството след раздялата и как я преодоляхте. Защото аз ще си отрева.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 966ce3d904
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Няма да ти липсват догодина, споко. :Д И аз много ревах за стария клас, сега съм 9ти и иииизоооообщо не ми пука за тия тъпанари, прав им път.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e3bcec5428
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ох и аз съм така :(. На 16-ти имаме другарска вечер и след това всички се ръзпръскваме нанякъде. :( Много ни е трудно, особенно на някои, защото сме от детската градина заедно. На нас момичетата ни е по-трудно и го възприемаме по-тежко. На момчетата също им е тъжно, но не им пука толкова много (да не се обидите, но си е така). Ще свикнем и с новите класове! Трябва обаче да поддържате връзка и да се срещате, въпреки, че вече не сте заедно. :) ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 89484097c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Хихих. :Д И aз съм 7 клaс сегa. Първо, че aдски ме дрaзнят и изкaрвaт от нерви повечето. :Д Но товa дa го остaвим, въпреки товa и нa мен ще ми липсвaт. Познaвaм си ги, знaем си се(от мaлко грaдче съм), свикнaлa съм им нa простотиите. Aз лично (понеже нямa кaк дa сме в едно училище с някого от клaсa- повечето изкaрaхa ниски оценки, a aз високи) се успокоявaм с фaктa, че 1. Ще срещнa нови хорa- ученици, учители, приятели и НЕприятели :д, 2. Ще сменя aтмосферaтa, ще пътувaм и ще съм по-сaмостоятелнa и 3. Нaистинa имa хорa, които никaк нямa дa ми липсвaт и учители също... -, - пфф. Но зa теб не знaм ние никaк не сме зaдружни и гледaме кaк дa препишем, a после не се познaвaме. Тa, пожелaвaм ти успех с кaндидaтствaнето и знaй, че, кaто си нaмериш нови приятели нямa дa ти липсвaт особено стaрите. A aко ти домъчнее, имa фейсбук, скaйп, може дa излизaте и т. н. :) Чaо от мен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 258c236e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък ти завиждам, че толкова години си имал(а) приятни изживявания с класа ти. Имах свестен клас до 4-ти клас, после една съученичка, която много ме мразеше, най-вероятно завист, настрои всички срещу мен. Нали аз много чувствителна, стана ми много гадно, биеха ме, обиждаха ме, не знаех как да реагирам, обявихме си направо война, аз и още няколко човека срещу целия клас, почнах и аз да се бия, а по-късно цялото училище почти, защото тия имаха връзки навсякъде. Ето сега съм края на 10-ти клас - от 8-ми клас съм в гимназия, новите ми съученици се оказаха още по-зли.. Тук няма физическите нападения, но психическия тормоз е ужасяващ. Не, не идват директно в лицето да ми кажат нещо обидно, всичко е зад гърба ми, анонимно по аск, намеци пред мен, както и по фейсбук в групата на класа.. Класната - ами по някаква случайност попаднах на класна, която е буквално на техния акъл, държи се като тях. Например нарича ги през час "коври", "ковъри", лигави се, цели и и с маркери, направи клипче в часа по биология как ритат топка в час и всякакви циркове. Детински истории. Най-лошото е, че и тя ни дели. Има още три момичета - отцепници като мен, например като тях ги няма и аз съм в стаята класната и класа обсъждат как да ги изключат и не знам си какво, колко били отвратителни, лоши... Те са лоши, защото класа се държи зле с тях, както и аз. И не, като четеш "отцепници" не мисли смотани, при нас е обратното - мислят ни за много надути, кифли или там както му викат и ни мразят, а особено двете от нас не сме им нищо направили.. Абе, общо взето пак война, че даже е и по-лошо от преди.. ама съм вдигнала ръце, мислех даже и на самостоятелна форма на обучение да минавам, защото и много номера ми направиха тая година.. А за теб - ами не знам, няма ли как да отидеш при поне няколко човека от твоя клас, да сте пак заедно.. или ако всички си липсвате да се разберете да кандидатствате горе-долу на едно и също място? В краен случай, ще ти мине от раздялата.. пък и този клас може да е по-готин от стария, имам предвид новия да ти е по-готин.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5555c23a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей.
В момента съм осми клас. Много добре си спомням последния ми учебен ден в основното училище. Ще започна така...
Събудих се сутринта и първата ми мисъл беше:О, Господи завършвам. Най-сетне. Махам се. "И огромна усмихва разтегна лицето ми. След миг обаче осъзнах колко много ще ми липсват всички и ми идваше да се разплача. Отидох... трябваше да имаме часове, но единственото което правехме е да се снимаме с всеки срещнат човек в коридорите.
След "часовете" имаше така нареченото изпращане. Наистина всичко беше хубаво-много деца пяха, танцуваха и т. н.
Накрая директорката ни призова всички седмокласници, които желаем да се качим на сцената и да изпеем заедно "Един неразделен клас". Музиката засвири, ние почнахме да пеем и тогава една приятелка се разплака и аз след нея... Просто едни тръпки минаха по мен и заплаках, прегърнахме се и не можахме да спрем да плачем докато се опитвахме да пеем. И така накрая 80% от децата плачеха и се прегръщаха на сцената. В крайна сметка, момичетата от нашия клас останахме дори след като събраха техниката на средата на двора на училището, защото просто не можехме да спрем да плачем и да се прегръщаме.
Дори сега, когато пиша това настръхвам и ме полазват тръпки... Просто беше великолепно.
Авторке, просто се остави на чувствата ти да те водят, за да можеш след време да запазиш прекрасните спомени, както аз направих.
Приятно прекарване на утрешния ден!
П. п. -Да не забравиш да си вземеш носни кърпички! ;) :D

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 61d6103732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма да ти липсва. След няколко години няма да искаш дори да ги видиш. Новият клас ще ти хареса повече. Вече съм минал през това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8193ab0ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пише ти момиче в 8 клас.
Наистина е трудно, но от една страна трябва да се радваш, защото всички вие ще намерите нови възможности някъде другаде, всеки ще тръгне по пътя на мечтите си и постоянно ще създавате все нови и нови приятелства с нови хора.
Аз миналата година си мислех, че половината ще отидат някъде, но така стана, че само един отиде и сега отново сме заедно. Дигат ми нервите най-редовно, но си ги обичам, защото откакто се помня все съм си с тях. И в 9-ти клас сигурно ще ни разделят, смисъл 2 паралелки сме и ще има „ти отиваш в онзи клас, ти оставаш тук“ и т. н... Та, всичко ще мине повярвай, ще създадеш нови приятелства, а нищо не пречи и с класа да поддържате връзка и добри отношения, и да излизате от време на време. Всеки поема по свой път, но това не означава непременно КРАЙ на приятелството между вас. Остани силна! :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bebb8dbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Знам какво ти е. Преди броени дни и аз завърших, но 12 клас. Не е истина времето колко бързо лети! Сякаш вчера бях на твоето място. Да, сега ти е мъчно за всички спомени и случки, които имате, но ти предстоят още 5 години изпълнени със съвсем различни изживявания и емоции. Лично аз, с класа ми от гимназията, се разбирах много по-добре. Пак може да си поддържаш връзка със старите съученици, въпреки разстоянието. Всичко от вас зависи. Успех. :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8c7a9c85d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Споко, ще си намериш нови приятели в новия клас. Аз съм 12 клас и още никой не ми е залипсвал.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7deb65aede
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаххах и аз бях така ;).... ще ти липсват, после всички ще се съберете с новият си клас и няма да ти липсват. Честито завършване и дано те приемат там където искаш!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9c1cde855a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хейй :).. Аз съм момиче - вече в края на 9ти клас. Сега наистина може би ще ти липсват, но повярвай ми това е първите месеци след завършването на 7 клас. В началото ще ти е трудно - нови хора, нови учители, нова обстановка, но с времето ще свикнеш с всичко и ще ти бъде дори по-хубаво от преди! И все пак това не пречи да се виждате и със старите ти съученици, да излизате, да се събирате - не отивате в другия край на света!
Хайде сега успех в кандидатстването, мила и не го мисли толкова, ще видиш, че ще ти е дори по - готино и ще имаш още много нови приятели! :) Целувки :*

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fa19ba821c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пфу знам ли? Очевидно съм безсърдечен човек :( Напуснах моите след седми клас тайно, тъй като никой не разбра, че кандидатствах. Бях на едно две събирания с тях тази учебна година и разбрах не ми се сърдят. Какви добряци а? Сега за тяхното завършване отново ще се събират, разбира се ме питаха дали искам да отида, но в крайна сметка реших, че ще е по добре да не присъствам. Пожелавам и дълги години късмет, здраве и щастие! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 90a37164b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз лично се чувствах страхотно, когато се разделих с класа си! :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 83578d7d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Благодаря на всички, които писахте.
Направих прощално видео със снимки (слайдшоу) и днес, на последния ми ден в това училище, го пуснахме на голям екран. Целия клас класната го гледахме. Видеото беше 8 минути. Освен снимките, имаше и две сърцераздирателни песни. На края, когато видеото свърши с наша обща снимка, погледнах останалите. Всички плачеха. Ще ми липсват спомените. Но в понеделник пак ще се съберем, заедно с всичките ни класни досега и в края на първи срок на 8 клас пак ще се съберем. Но има и друго. Ще се събираме, първо по-често, после все по-рядко и по-рядко, докато накрая съвсем ще спрем. Но винаги ще се помним. Винаги ще има 7 "А" клас. Поне в спомените ни.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 45e1fc1477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Момче на 16.

№6 е прав, аз от три години съм в гимназия и седемте в основоното не могат да се сравнят с тези три в гимназията. Тогава бяхме малки деца, кажи-речи израстваме заедно нормално е раздялата да е тежка, но... в гимназията те чакат други изненади... :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7c9fcc9b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм момче и също ревах тогава. Просто не обичам промените и като се адаптирам към нещо и го смятам за вечно. Много тъжно ми беше, но с времето свикнах. Продължавах да се виждам с най-близките и така. Не е краят на света. Преживява се.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4d8836a65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здрасти. Виж, и аз бях така, но поради друга причина. В шести клас трябваше да заминавам за Швеция. Прекарах там година и се върнах със семейството си. Записаха ме в старото училище в което бях и преди. Бях много развълнувана, че отново ще бъда с приятелите си, познавахме се от отдавна пък и бяхме най - неразделния клас, но ето какво се случи - Майка ми решила, че ще се наложи да ме премести в друго училище. Щом се прибрах след първия учебен ден се разплаках, плаках и всеки ден. Накрая, класната пожела да говори с мен и ето какво научих от нея:
Това, че вече няма да сте от един клас, не означава, че вече не сте приятели. Ще можете да се виждате през ваканциите, почивните дни и по скайпа. Да, трудно е - ще ти липсват, но това е животът, всеки трябва да поеме по своя път и един ден просто се налага да се разделиш с приятелите си. Въпреки това, вие оставате приятели, нали?

Не тъжи за класа си, разбирам те напълно, но повярвай - това преживяване ще ви сплути още повече, ще се виждате често. И аз имам приятели, които не са от училище и какво? Да не би да сме в един клас, за да се налага да сме приятели? XD
Късмет, ще се оправите.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ecb9ed17f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Драми, драми и пак драми. За това ли е този сайт? Да ревеш тука за класа... Няма да ти пука изобщо след година. Гледай си живота...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 49aae7843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Леле, хора, накарахте ме да се замисля какво ме очаква в понеделник(е, поне някои от вас :D). В 4 клас си спомням, че много плаках за госпожата ни. Не исках да имаме толкова много учители, но взе че ми хареса.... Точно след това намразих съучениците си (някои от тях). Обичах когато рожденият ми ден е през почивните дни, за да не ги черпя (толкова озлобяла бях :D). Сега разбирам, че всички ще ми липсват. Простотиите, които вършихме. Когато се смяха с мен (и на мен:D). Обсъжданията на тестовете след часа. Събирането през междучасието в стола и клюките, които разменяхме.... Вярно, не бяхме задружен клас. Деляхме се на малки групички от по 4-5 човека и всеки се размотаваше със своята група. Чак в края на годината осъзнах, че всеки един от тях ще ми липсва еднакво много. Въпреки всичко си ги обичам, защото са моя клас. Израснала съм с тях... Но за щастие с някои от тях може да се окажем в една и съща гимназия.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: cf14d0213f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Какво да кажа за раздялата със стария клас. Ами, нека се замисля... трудно е... А, да, сетих се - НЕ Е ИМАЛО ПО-ХУБАВ ДЕН ОТ ДЕНЯ, В КОЙТО СЕ МАХНАХ ОТ ИДИОТИТЕ В КЛАСА МИ! Това беше най-щастливият и очакван ден в живота ми и сега съм много доволен. После те се събираха, правеха глупости, но аз винаги бях настрана от тях, не се и събирах с тях, защото те са нищожества, глупаци, изроди и прочее.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c59d26b383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Вчера завърших 6ти клас и мога да кажа че вече е първи ден след така наречената ''раздяла'' и изобщо не ми липсват. Най-голямата ми радост ще бъде когато след 7ми клас ще се махна от тях. Освен приятелките никой друг няма да ми липсва, макар че мога да се чувам по Вайбър с тях по всяко време. След 7ми клас нито ще ми липсват нито аз на тях. Всички се мразим. На момчетата особено толкова много им ''пукаше'' за завършването че отидоха в задната част на двора и започнаха да играят на топка... Може би затова сме най-малкия клас в училището ми-само 16 човека.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4d8836a65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Здрасти!
До номер 19 - сайтът се казва, , Сподели'', да, точно за това служи. За да изказваш мнението и проблемите си. Явно не знаете значението на думата, , приятелство''. Съвсем нормално е да е тъжна. Освен това, преди да пуснеш какъвто и да е коментар по - добре прочети написаното с червен шрифт по - горе, четвъртата точка, , Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! ''
Приятен ден!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6181214cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз съм 8-ми клас в момента и ми е супер якото. И стария ми клас беше хубав, но тоя си кърти мивки. Пък и се запознах с доста хора в гимназията. 96, 97, 98 набори.. супер си е в гимназия. Ставаш самостоятелен, но.... ученето през носа! :Д Само това е гадното. Но все пак съм в езикова, нормално е. Зависи къде искаш да влезеш. ;) Така че недей рева толкова за стария клас. Принципно новите класове на повечето хора ги правят по-доволни и спират да скърбят за старите.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5555c23a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Успокойте се малко бе, не свършва света, в новото училище ще ти е много по-хубаво, нови приятели, нови навици, някое друго гадже.. Спокойствието му е майката, айде със здраве и успехи..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 783415f4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   И аз тази година преживях такава раздяла. Бяхме на завършването в китайски ресторант. А на тръгване.. по чисто новата ми тениска.. се стичаше спирала.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 01f32c2fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Тази раздяла е трудна за всички ни преди три години, когато аз бях седми клас и понеже аз съм от по-малък град още от детската градина бяхме заедно с една част от хората и толкова много бяхме сплотен клас, ако някой сгафеше всички го обирахме не да се предаваме ама този го направил онзи го направил. Помня последния ден тържеството как пуснаха песента на Ивана и понеже бяхме два класа 7 в основното ми училище всички се съб рахме в кръг и колко рев имаше колко сълзи помня го всякаш беше вчера. Но така е... Сега съм в голям град вече 10 клас ще ставам срещнах нови приятели, но с тях няма да съм 7 години, а само още три тъй като сега ще съм 10 клас, няма да създам тези приятелства, тези спомени, а и вече сме по-големи няма ги ония детски лудории и караници ах спомении. След време се съберете пак класа вижте се нищо не ви пречи да сте си пак приятели, но няма да е същото.. Както през тези 7 години. Успех с новия клас надявам се да попаднеш на хубав клас и да имаш много нови приятели :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8f549821b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравейте,
Аз съм осми клас и миналат година се разделихме със стария клас. Е, липсваха ми щурите моменти, но пък повече ме вълнуваше средата в новата училище - нови запознанства, нови лица, беше ми омръзнало с едни и същи, дори и до ден днешен да си излизам с тях. Продължавай напред!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8803588753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   И аз съм така само че тази година завършвам седми клас и само аз от класът ми ще кандидатствам за една елитна гимназия в градът ми а повечето от класът ми са леко тъпички

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker