Не мога да разбера какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да разбера какво иска
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2152 пъти
Запознах се с едно момче преди около 2 месеца. Аз съм на 16 той на 24. Започнахме да излизаме напълно приятелски докато разбира се не се появиха чувствата. Той е от друг град, но е близо и не му е проблем да идва. Започнахме да се виждаме по-често и наистина се харесахме. Той ми каза че не иска да бърза просто защото не искал да се впуска в бърза връзка. Казах му добре няма проблем, няма да бързаме. Докато не разбрах от майката на едно момиче, че преди се е виждала с него в продължение на 3 месеца, но не е имала никакви сериозни намерения към него и го е замаявала както си знае, разбира се без той да знае. Попитах го дали заради нея не иска да бързаме, защото поне според мен има още чувства към нея. Той отрече каза ми че няма чувства към нея. Сподели че също така му била провалила 2 връзки и обратно се връщал при нея, но всичко свършвало за броени дни(не разбирам, защо въобще ми го сподели това). След тези негови думи наистина много се бях размислила дали да не се откажа от него, но не ми се искаше, защото разпитах за него и никой не каза нищо лошо. В продължение на 3, 4 дена говорехме за нея и научих още много неща които тя е правила. Че поддържат контакт, пишели си, карала приятелките си да му казват колко много го иска а всъщност пак не е с него, била му пратила СМС колко много иска да е с него и колко много го обичала, разбира се той пак се вързал, но всичко продължило 5 дена и до там.
Убеждаваше ме че няма вече нищо към нея и че трябва да спра да си мисля разни неща, защото ако постоянно съм се съмнявала в него нищо нямало да се получи. Наистина повярвах му, спрях се. Сега продължаваме да се виждаме и наистина виждам че ме харесва и го показва. Притеснява ме това че започна да говори много за секс и как иска да спи с мен и още какви ли неща, но не ми е казвал хайде да спим вече и други работи, просто ме притеснява това че само за това говорим в повечето време. Днес го попитах сега какво правим ходим ли или просто се виждаме. И той ми казва.. ами не аз нали ти казах че не искам да бързам много ми харесваш, но хайде да не прибързваме, защото не искам пак връзката ми да свърши за 2, 3 месеца и не искам да те наранявам. Сега след тези негови думи вече съм в размисъл от 2 часа и не мога да разбера какво точно иска от мен. Виждам че не е безразличен, но по неговите думи разбирам че той не иска да бърза, защото това момиче като се върне пак(тя учи в друг град) той може пак да тръгне след нея и да не иска да е с мен и да не бъда наранена чак толкова много.
Или пък наистина не иска да бърза, което не го разбирам и не мисля че наистина е в това проблема. Много неща ми минаха през главата и така не се реших какво да правя. Дали да продължа да се срещам с него и да забравя това което ми е казал. Дали да изчакам това момиче да се върне и да видя какво ще стане или просто да се опитам да намаля чувствата си към него и да се държа по-студено.

Ако някой има някакъв друг съвет моля нека да го сподели с мен. Ще бъда много благодарна на всеки, които сподели мнението си по моя проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 16b8e41750
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен изчакай момичето да се върне и виж какво ще стане :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 08ced4416e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен просто иска малко да се позабавлява с теб.. и факта, че споменава думата ''секс'' е ясно на къде бият нещата. Другото нещо, което е, че ще се събере отново с нея (щом толкова ти е приказвал за нея ) и ти просто ще бъдеш аут. Не, че нещо, но бързо мога да преценя как ще се развият нещата ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f0c37d5201
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Значи ще споделя моята история, но разликата е, че той не гони бившите си, нито пък те него и съм на 22. Мисля, че историята ми ще ти е от полза. Преди 4 години бях с един девственик, както и аз и... буквално ме захвърли. Като поредната, а беше от мършавите. Преди 2 месеца се запознах с един... Бяха ме сваляли, канили и опити много, но нищо не ме привличаше. И започнахме да си чатим с него. Открихме много допирни точки, с разликата аз бях имала 1 в сексуален план, а той 17. Стряскащо, а. Изправи ми се косата. Ходим от 1 месец и нещо. Винаги ми е казвал истината и винаги е внимателен. Преди 3 седмици ходих на гинеколог, той беше плътно до мен, не ме изостави, но бившите ми човъркаха съзнанието. Той не ги търси, както и те него. Но съмненията са си съмнения. И тогава ми каза- Никога не съм те лъгал за нищо. И ма*мка му, имам нужда от теб, но не искам да бързаме... За това съм внимателен и ти отговарям на всеки въпрос, но ако постоянно се съмняваш, забрави да имаме пълноценна връзка.

И не се съмнявам. Ужасно е перверзен. Може да ми говори с часове за секса като наука и минути за неговото приложение. Не съм имала полов контакт с него, но сме имали своите интимности. Винаги, когато имах нужда от помощ, той е и ще бъде до мен. Съветът ми е, дай шанс на момчето. Може да се окаже, че е просто един уплашен мъж имащ нужда от своята любима.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 739369b058
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тва са пълни глупости. Слушай ме момиченце, този батко иска само да ти влезе в гащичките. Как така не иска да бърза, пък говори за секс? Не иска да бърза, защото не иска нищо дълбоко и продължително с теб. Няма начин това да свурши добре за теб, разбери го отсега. Ясно ми е, че сега е много модерно ученичките да се влюбвате в 25-6 годишни батковци, но всеки път свършва по един и същ начин. Особено като се вземе предвид историята на връзките му.... бягай от тоя. Гадно е да го чуеш, знам, но си малка и е много лесно да завъртиш главата на някое по-малко момиче, знам от опит. След година, две ще ти дойде ума. Ако се захванеш с този, послушай ме ще те захвърли и ще се почувстваш използвана и ще ти е много по-гадно, отколкото, ако се откажеш от него сега.
S. A. D.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 432ee9c67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вижте какво недейте се прави на големите разбирачивсеки с характера си била съм с такива който са били мили и добри батковци дето ама когато си готова ама ама и накрая ебем се ебем и айде с друга но имам и познати който са много добри с някой момичета неискат да бързат да ги притискат а те накрая отиват се наебават с друг и момчетата страдат след това единия ми приятел мо трябваше много време за да повярва но факт с другото момиче сега са щастливи и имат дете такаче вие големите ебачи недейте се обажда всеки човек е различен някой искат време да те опознаят да не страдат както преди а други защото искат да те ебат хората се различават имам приятел който все още нейска сериозни връзки заради такива който са го разигравали виждала съм как реве как пие заради нея да тя винаги ще мо е в ума ще я обича но това незначи чи няма да е с друго момиче което ще обикне ще е с нея ще има семеиство всеки си мисли чи само ей така ще е е да ама не без да познавате няма как да коментирате какво иска той от нея всеки е различен не плашете момичето виж опознаите се не бързаите всеки на неговите години ще говори за тово нормално е но щом не настоява може да има добри намерения изчакай не се привързвай и не слушай какво ти казват опитай сама да разбереш какав е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker