Омръзна ми ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми !
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2405 пъти
Защо сме такива? Защо трябва да нараняваме, да бъдем егоисти и да погубваме и малкото което имаме, що за същества сме?
Не искам да повярвам, че всички са такива, та къде са нормалните хора.
Хората, които имат чувства, които не се правят на безчувствени и не си играят с чувствата на всеки срещнат.
Точно, когато повярвах, че може да има нещо истинско, нещо хубаво и невероятно, но просто свърши. Просто така от нищото осъзнах, че всичко е една голяма лъжа, която не прави нищо друго освен да ти причини болка.
Омръзна ми от такива, които само използват, за да погалят собственото си его. Що за хора са това... егоисти... не, няма дума на света, с която да опиша тази липса на човечност, състрадателност и любов.
За хората, които те гледат в очите и ти казват ОБИЧАМ ТЕ <3: Майната ви! Няма да проклинам тези хора, защото така замърсявам самата себе си и тази злоба и омраза.
Това унищожава. Аз знам, че тези хора също ще изпитат това и то много скоро, защото винаги има по-добър от най-добрия.
Омръзна ми да съжалявам... Няма да съжалявам за това, че опитах. Просто дадох шанс на човек, които не го заслужаваше, дарих любовта си (малко е пресилено, но не мога да намеря думата ) на човек, чиито чувства не бяха същите.
Винаги единия обича повече - правило, което ще важи много време.... направо да каже вечност.
Гадно е, признавам! Да летиш в облаците и изведнъж да разбереш защо е всичко.
Да гадно е да си спомниш всяко едно ОБИЧАМ ТЕ! със съжаление и гняв.
Питаш се защо стана така и какво би станало ако.... - да, гадно е!
Омръзна ми от фалшиви хора, които те карат да се чувстваш значим, а после просто те запознават с истината.
Каква да бъдеш след това.... - поредното разочарование. Трудно е отново да повярваш, че има някои или нещо, което ще те прави в щастлива с искреността си, с самата истина, нещо истинско, някои истински които би дал всичко да е с теб. Този някой винаги ще има време за теб, никога няма да те лъже.
Лъжата е много гадно нещо, много гнусно нещо. Да излъжеш човека, които уж, , ОБИЧАш " е просто поредната грешка, поредната крачка към големия КРАЙ.

Как да продължим да вярваме в думата ЛЮБОВ, как да продължим напред...?
Не знам, само знам, че не трябва да се обръщаме назад и да даваме втори шансове на хора, които са ни доказали, че не заслужават!


Това го написах, когато бях ядосана, защото осъзнах, че едно момче просто си играе с чувствата ми.

Моля ви редактори одобрете историята ми, защото ми е много гадно и просто искам някой да ми даде съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6e460c85d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче вчера преживях същото. Момичето на, което държах се събра с бившия си приятел с когото била скъсала, защото той я бил зарязал заради друга. Тя не ми обясни нищо нямаше дори благодаря за всички прекарани часове на подкрепа, доверие, разговори, трепети. Нямаше нищо друго освен:Чупката, изчезвай, ходи пий 1 студена вода и се махай след, което ме блокира. Изхвърли ме, като боклук от живота си без никаква причина, а ден по-рано обмисляхме да се видим на хотел и да сме си заедно на кино да отидем на зоопарк и на някое заведение. Изключително неприятна история, а вече нямам и други приятели освен само един на, когото споделих това. Цял ден слушам песента на Richard Marx-Hazard и се чувствам толкова "празен" отвътре и доста уморен от всичко с което се сблъсквам. Ще ми бъде приятно да се запознаем въпреки, че доста се разочаровах от хората и ще ми бъде трудно да се пречупя и да дам шанс на още някого, който най-вероятно отново ще разбие живота ми.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3f48b963b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче на 16.

Здравей, Авторке. Има ни и свестните мъже, какво като не е провървяло, опитай с друг

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d854dbb1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Във каменния свят на самотата
като отшелници живеем.
И вместо днес да търсим топлината,
със огъня на спомени се греем.

Избягваме да си задаваме въпроси.
Избягваме да гледаме встрани.
Защо излишни чувства с нас да носим?
Защо да се товарим със вини?

Такава съм и аз - признавам...
Такава съм в забързания ден,
но късно вечер трудно се познавам
и нещо се пробужда в мен:

Напира във протест недоизказан
това, което без да искам знам -
светът е пълен с хора, а е празен
и уж сме заедно, а всеки си е сам...

Надя

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b177e9716c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те напълно. Напоследък и аз самата имам чувството, че целият свят е обзет от невъобразимо безчувствие, арогантност и суета. А и си е вярно, че хората се превръщаме във все по-големи егоисти, интересуващи се единствено от себе си.
Ама пък напук на всичко не се отчайвай и бъди позитивна - животът понякога поднася и приятни изненади.
П. П: Номер 3, това, което си написала е страхотно :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2f599a71ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз не мога да повярвам, как всички се превърнаха в едни егоисти, мислещи единствено и само за това как да задоволят самите себе си, без да се замислят, какво причиняват на околните.. Мен също ми е писнало от хора, които в един момент те карат да се чувстваш на седмото небе, а в следващия момент просто те ''приземяват долу на земята'' и ти показват в действителност как стоят нещата.. Извода, който аз си направих е, че мога да вярвам само на себе си и на никой друг. Свикнах, че такива индивиди съществуват и се радвам, че макар и да остана сама, все пак няма да се превърна в нещо, като тях!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 98ed9d188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Любовта ли е най-важното нещо за вас на този свят? Хайде стягайте се хора... какво сте се зафилмирали, след като знаете, че такава истинска любов няма и никога няма да има. Тва са само по филмите. МРАЗЯ "ЛЮБОВТА"" та кво е тва? а бе...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 01917d186a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Случва се. Преминаваш на следващия и така. Има и свестни момчета и момичета. Лошото е, че повечето свестни сме самотни и не се търсим, понеже се страхуваме да не се опарим отново.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f4e2e2e607
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И мен ме нарани едно момиче, което обичах страшно много и държах на нея, а тя ме предаде. Тръгна с бившия (поне излизат де). Съжалявам само, че съм бил толкова наивен. Вчера правих секс едно момичее, бешее невероятнооооо. Ще я забравяя, защото ме нарани супер многоо, имах и доверие, а тя ме изигра...
Момче на 16, името ми започва с буквата "Б", а нейното с "Д". Моля модераторите да публикуват темата...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b7b5289997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това че вие сте се разочаровали от нещо или някой не означава че трябва да спрете да вярвате в любовта и, че в света все пак има един човек който ще е ЕДИНСТВЕН за вас. Да говоря малко пресилено, да говоря като влюбена тинейджърка, но не е така, вече пораснах, вече не съм влюбена, просто ОБИЧАМ, обичам човека в който се влюбих и в който продължавам да се влюбвам, не знам дали той ще е единствения, но поне за сега е така, да вярвам в любовта за разлика от много други, тя ме промени, тя ме, направи по-щастлива, по-зряла, научи ме да мисля не само за себе си а и за човека когото обичам. Това че са ви предали независимо колко пъти, не означава, че трябва да се отчайвате, не означава че трябва да спрете да търсите и да вярвате в любовта. Няма как да намериш перфектен човек, такива няма, но можеш да откриеш перфектния за себе си, е да, ще има различия, но ако обичаш някого истински ще преглътнеш различията, ще се промениш ако трябва, ще спреш някои вредни навици, защото любовта изисква жертви, понякога големи, но според мен си струва. Струва си всяка една промяна, всяко едно усилие, всяка една сълза... поне истинската любов :)
П. С. Към авторката: Не се отчайвай, не бъди толкова критична, а позволи на някой друг да се влюби в теб и да ти покаже красивата страна на живота. Това че тази връзка се е оказала несполучлива и че си дала шанс на грешния за теб, не означава, че трябва да спреш да търсиш правилния.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8f3667b56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вече нищо не схващам. Когато имаш гадже ти е тъпо защото той се държи ужасно с теб. А когато нямаш и гледаш другите как се натискат по пейките и когато си с някоя влюбена двойка 24/7 и ти иде да се изядеш. Не схващам какво трябва да направим за да сме щастливи???

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f4e2e2e607
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хайде, по-ведро :)
Как ще оцениш правилния човек, когато го срещнеш, ако не си срещнала няколко неподходящи преди това и не си видяла какво не ти харесва в тях?
Всеки преминава през подобни разочарования, но важното е да не се отчайваш и да си губиш времето в чудене как е могъл да постъпи така, а да си вземеш поука и следващия път да търсиш по-различен тип човек. Помни, че един човек трябва да спечели доверието ти с действия, а не с думи.
Гледай ведро напред и не позволявай на никого да съсипе вярата ти в любовта!
Ж25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker