Объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3375 пъти
Здравейте, мили хора.
Сигурно вече ви е омръзнало от подобни на моята истории, но наистина не знам какво да правя вече. До сега се справях сама с решенията за себе си, но в момента, кълна се, изобщо не знам какво да правя.

Момиче съм на 18. Година и няколко месеца бях с момче, 2 години по-голямо от мен. Той беше първата ми любов, първият мъж в живота ми... с него се чувствах на седмото небе от щастие. Беше мил, беше нежен, много добър и много внимателен... ужасно много се обичахме с него, заедно се справяхме с проблемите... изобщо уж всичко беше идеално.

До даден момент, в който той започна да се държи хладно и отдръпнато. Имаше някакви проблеми, но не искаше да ми ги сподели. Виждах как нещо го измъчва, исках да му помогна, но той не ми позволяваше. И така това нещо го промени съвсем, той стана груб и студен и не след дълго просто ми каза "край". Наговори ми ужасни неща и си замина. Остави ме сама, точно когато имах най-голяма нужда от него.

Няма смисъл да обяснявам как се чувствах след това, едвам го преживях. Той беше първият, когото обичах толкова силно и първият, който разби така жестоко сърцето ми.

Няколко месеца след раздялата обаче той ме потърси, кажа ми, че съжалява за всичко, че още ме обича, че е допуснал огромна грешка... и т.н. Повярвах му. Може би защото имах нужда да чуя тези думи, може би защото твърде дълго ги бях чакала или може би защото много го обичах...

Започнахме отначало, но нещата отново не потръгнаха. Той се държеше с мен по-зле и от преди. Не го интересувах, не ми показваше любовта си по никакъв начин... Имах чувството, че всичко е било една огромна лъжа и че се е върнал при мен не от любов, а защото е нямало какво да прави...

Не след дълго реших аз да сложа край и този път аз бях тази, която му наговори един куп ужасни неща. Излъгах го. Казах му, че не го обичам, че ми е все едно за него, какво ли още не... А вътрешно умирах. Исках да го боли, както ме болеше мен.

Реших повече да не мисля за него, реших да продължа този път наистина без него. И се справях добре. Този път не ме болеше толкова, може би защото бях претръпнала. Но до днес...

Обади ми се и ми говореше съвсем нормално, все едно нищо не се е случило. Уж искал да ме чуе как съм. Държеше се много мило, както беше преди...
Не знам какво да мисля. Смятах, че не иска да ме чува и вижда след всичко онова, което му наговорих, но явно не е така.
Боя се, че пак е намислил нещо, защото знае, че въпреки всичко аз много го обичам...

Но не искам да бъда отново с разбито сърце. Омръзна ми само да ме наранява и подлъгва. Омръзна ми все да съм използвана. Обичам го до болка, но това явно отдавна няма значение.

Не искам да храня празни илюзии, трябва някакси да приема, че всичко е свършило завинаги, но не знам как. Ако той поиска да бъдем само приятели, няма да откажа, но дали ще се справя?! Не мога да си представя да седя до него и да не мога да го прегърна... да го гледам и да не мога да го целуна...

А той едва ли ще се поколебае да ми разбие сърцето отново... Въпреки че съм сигурна, че дълбоко в себе си още ме обича, убедена съм, но не го показва, а и вече е твърде късно...

Моля ви, дайте ми някакъв съвет, какъвто и да е. Ужасно съм объркана. Всеки път, когато си помисля, че всичко вече е свършило, че повече няма да ме боли заради него, той се появява и обърква всичко. Наистина съм отчаяна. Не мога просто ей така да го забравя и да го изхвърля от сърцето и от живота си, въпреки че много ми се иска и знам, че това е най-правилното...
Надявам се да ме разберете :) Моля ви, ако на някой му се е случвало нещо подобно, нека сподели.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 659d3ac46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам,че ти е изневерявал!Моето първо гадже излезна перфектният актьор с много добри маски,държеше се прекрасно с мен,мил,усмихнат,постоянно получавах неговото внимание.Ходихме 1 месец което е малко,но почнах да изпитвам чуства към него изглежда,че и той към мен,но до секс не се е стигало понеже съм детственна и не исках да е с човек който познавам едва от 1 месец.Да,но той почна да ми казва,че ме обича и т.н.,за мен беше двърде рано да твърдя подобно нещо,просто бях лудо влюбена.
Докато един ден ми се наложи да замина за чужбина за лятната ваканция при родителите ми.Не прекратихме връзката си и потдържахме контакт по телефона с СМС,скайп...но усещах,че става студен с мен и се държи странно от както заминах и почнах много да се съмнявам в него и реших да си направя един фалшиф скайп и да му пиша от него като се представям за друго момиче,благодарна съм на себеси,че постъпих така може да е тъпо за някои хора,но такива неща научих за него,че просто думи нямам.

Научих,че ми изневерява с някакво момиче на 14г.,че преди се е дрогирвал и е имал проблеми с полицията,че сестраму е проститутка в Германия абе какви ли неща не ми се стовариха на главата за 1 вечер и вярвай ми 1 сълза не пророних за тоя боклук който 5 пари не е давал за мене а за капак разбрах,че искал само да ме изчука и щял да ме зареже.Накрая като разбра цялата история още не се бях прибрала в Бг. прекратих всякаква връзка с него и тотално реших да го забравя понеже аз съм силен човек и не мисля,че една връзка която е трала 1 месец може да ме съсипе.

Аз продължих напред,но той не ме остави почна да ме притеснява вечер постоянно ми званеше и ми досаждаше.Бил згрешил,направил най-голямата грешка в живота си,съжалявал,била съм всичко за него,обичал ме до полуда....все едно сме биле женени с години,така де реших да остана тук при родителите ми да живея и да почна да уча тук защото ми хареса,но той не спря правеше фалшиви скайпове само и само да почати с мен 5 мин. да провери добре ли съм с милъта,че най-вероятно след всичко ще тръгна да си режа вените от мъка което е безумно откачено нещо което аз не бих си причинила никога.

Наскоро разбрах,че ходи с друго момиче и от него чух,че във всяка друга виждал мене...дрън...дрън.Сега съм с нова карта и не може да ме намери по никакъв начин защото и в скайп не примема познати нито никаде.Съветът ми към тебе мила е да забравиш този човек защото животът е само 1,а ако през него допускаме 1 и съща грешка няколко пъти не стигаме до нищо хубаво.Има нещо гнило щом прави така и мисля,че по някакъв начин е близо и до моята случка.Просто прекрати всякакъв контакт с него и не се оставяй да те тъпчат и да си играят с теб и твоите чуства.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 81ca9e631a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе какви сте такива момичета?Някакви тиквеници Ви разиграват, а Вие само циврите заради тях.Хайде разкарай го и намери човек, който ще те цени бе момиче.
За какво се мъчиш само?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: feee466aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Hомер 2 нарича се обич това заради ,което се мъчат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker