Как да я спра?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да я спра?!
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 2448 пъти
Моята история е следната...
Аз съм на 14 години, приятелката ми е на 13 (от един клас сме, но тя е по-малко с около 5 месеца). Днес си седяхме и си говорехме и тя ми сподели нещо. Каза ми, че това лято ще прави секс. Не мога да разбера как момиче, толкова малко и лъчезарно би направило такава глупост?! Все още не се е развила а мисли за секс !! Вече дори се е уговорила с момче, относно мястото и времето.... Не ме слуша, когато й казвам, че това е грешка. Как да й обясня, че това ще й навреди и не бива да го прави ?! Не мога да остана незайнтересувана, тя ми е приятелка, от както се помня. Прекалено много я обичам, че да оставя да го направи с момче, което дори НЕ е виждала, а само са си писали по скайпа. Може би да поговоря с момчето? Или пък да й обясня какви ще са последствията? Моля ви помогнете ми..или по точно на нея !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 97990e8b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решила ли е, няма да имат ефект думите ти. Най-много да сметне, че нещо й завиждаш и заради това я възпираш. Остави я да си троши главата, след като няма родители, които да я вразумят... Пък вече 14 си е една много стабилна възраст за ебане. Аз се чудя как не започват на 11 вече да го правят... Деба лешперската работа.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 441eb14546
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже,боже на къде отиваме след някоя друга година и на по 6,7 ще почват.Седни и говори с нея искренно и и обясни,че това е нещо което ще помни цял живот и не бива да прибързва защото трябва да е с човек на който има доверие и е сигурна в него.Тя още незнае какво е любов и бърза да се хвърля в пропастта.Кажи и какво мислиш и ако не те послуша сама ще се увери след време,че е трябвало!Защо толкова бързат не мога да си обясня все едно няма да има време...тцтцтцт.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dc2c53b6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте девойко, на вашата приятелка и липсва опит и представа за истинската стойност на чувствата та дори и тези, които ще изпита в резултат на полов акт. Намерете си филма City of Angels с Nicolas Cage и Meg Ryan, гледайте го и помислете. Промяната, която приятелката ти очаква няма да настъпи...не е това пътя, поне в този момент ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f26aefedab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката :
Говорих с нея, обясних й всичко..че трябва да е със специален човек, с когото е от дълго време, на когото има доверие, а не някой, когото дори не е виждала !! Говорих, говорих сигурно 20 минути без даже да я слушам какво има да ми каже. Накрая се съгласи с мен и няма да прави нищо, поне за сега. Благодаря, че ми отделихте време.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 31b205340d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе няма да прави нищо.Казала ти е така, та да я оставиш намира.Какво да се прави тя е потенциална лека жена.Зарежи я да си чупи кухата кратуна.Гледай ти да се пазиш и да не сташ като нея.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dc2c53b6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила девойко, мене лично ме притеснява Вашето "без даже да я слушам" и "Накрая се съгласи с мен и няма да прави нищо, поне за сега". Аз бих слушала от тук нататък много внимателно.

Вашата приятелка си мисли, че това ще я направи по-зряла, по- различна, по-интересна. Пред кого и защо? За да буди уважението и интереса, към които се стреми на всяка цена, би било добре да уважава преди всичко себе си и би било добре да мисли върху последствията. Нищо никога не е същото ...

Ако все пак го направи не я съдете, ще и трябва някой, който да и помогне да преодолее разочарованието. "Аз нали те предупредих" няма да е най-правилната реакция. И внимавайте със съветите, следващия път не е задължително да сподели с Вас.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f26aefedab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката : Това "без даже да я слушам" не го казах правилно. Може би не се изразих както трябва. Имах в предвид, че тя искаше да се оправдае с това, колко много й се правело секс, а аз просто го оставих на страни и не обърнах внимание на коментара. Относно това "нали се предупредих" не бих й го казала, тъй като сигурно е една от най-неприятните фрази. Относно това на кого би могла да има доверие, тя решава, след като ми сподели сметнах за необходимо да се намеся и да й помогне, при положение, че е един от най-близките ми хора.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f40a31ccab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ще цитирам старата мъдрост - "Реши ли жена да се е.е, нищо не може да я спре" - е, в случая, не е съвсем жена, а по-скоро дете, но все пак е представител на женския пол. Поговорката, колкото и вулгарна да е - е вярна, но е жалко, че в днешно време децата, толкова бързат да пораснат..., а още по-лошото е, че те копират предимно негативните прояви на възрастните.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 988a64ffcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаме си и нова поговорка:"Реши ли дете да се е.е,нищо не може да го спре" :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker