Май направих грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Май направих грешка
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1945 пъти
Здравейте, моята история е следната и сигурно ще си помислите, че са тийнейждърски истории, но така се случи...
Аз съм момиче на 14г и си имам приятел на 16г от повече от година. Всичко вървеше нормално, той ми е пръв, аз на него и като цяла голяма любов.
Е, тамън направихме година и половина, откакто сме заедно и едно момче се появи в живота ми. Познат на общи познати, едва ли не никакъв, но само като го видях и колената ми омекнаха. Запознаха ни, не сме си говорили, но поисках фейсбука му от една негова приятелка. Добавих го. Накрая събрах смелост да му пиша и си писахме сякаш се познавахме цял живот. Исках да го видя, докосна, дори целуна, просто забравих, че си имам приятел... и само да отбележа, че не съм леко момиче и това за пръв път ми се случи. Обичам гаджето си, но исках да изживея нещо с това момче. Имах подозрения, че и той изпитва нещо, така че си направихме среща без моя приятел да знае и познайте какво стана... преспахме заедно. Не съжалявах дори за миг. Продължихме да се виждаме в продължение на близо месец, но гаджето ми разбра всичко. Трябваше да избирам между сигурната си връзка, първата ми любов или този, който явно е бил голямата ми любов и най - силната ми тръпка, но избрах гаджето, защото си помислих, че всичко може да е временно увлечение, но минаха месеци и не спирам да мисля за него. Блокирах и изтрих го навсякъде и му казах повече да не ме търси по - най долния начин, за да може да му е по - лесно да ме забрави, но май аз няма да мога да го забравя... Аз все още съм със същото момче, не мога да се оплача от него, но като че ли винаги ми липсва нещо. Той ми потърси, но просто го подминах, така и не го изслушах. Кажете правилно ли постъпих или съм най - голямата глупачка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4a77b577d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти ли е малко рано за такива любовни триъгълници?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 049afca2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Леко си. Леко.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7bb53b5cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Точно леко момиче си :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 67f5ddc87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако избираш между две момчета - избери второто!
Никога нямаше да се влюбиш в него, ако си обичала достатъчно силно първото! ;) Но глупаво е, че си преспала с него. Не се притесняваш от това, а проблема ти е кой да избереш! Все пак бих казала, че си лека, дори и да се съпротивляваш на казаното. Нормалните момичета на 14год. не спят с момчета, а просто имат гаджета и приятели. Но ти явно не си от тях ти си от по долните. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aca77f72c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Лека си даже много лека сега малко ще нападна номер 7.. живеем в 21 век на 12 вече не са девствени а на 14 са с поне 4-5 и повече това не е от значение сега но и ще опровергая мнението ти първото момче е любовта и второто е увлечение и аз съм го изпитвала но се забравя и не е вярно че ако е обичала първия ще е била с втория напротив това е понеже е лека и си мисли че всичко което хвърчи се яде е да ама не.... а за теб радвам се че си избрала първото момче защото иначе щеше да е голяма грешка за теб дано отценяваш това че той ти е простил и е с теб явно те обича но ти как може да постъпиш така сега няма да те нападам защото и аз бях като теб с един а иначе с най добрия мо приятел и така нататак много съм грешила изневерявала съм без да си давам сметка точно детска работа ама щом си решила че си голяма да правиш секс трябва и да осъзнаеш че си голяма и да помислиш за последствията жалко е че не съжеляваш че си го наранила първия си аз съжалявах и виждах как губя всичко заради едно увлечение виждах го и разбрах колко го обичам този човек от тогава за 2 години не съм погледнала друг но ти се мислиш за голяма а акъла ти е детски осъзнай се какво искаш ако не го обичаш няма смисъл да си с него и да го нараняваш как изобщо може да си толкова лека това е жалко ти би го направила пак защото незнаеш какво е любов незнаеш и какво е секс не е само да мо правиш орална да ти го вкара и айде съвсем не е това секса ще разбереш какво е когато обичаш някой истински но ти не разбираш рано ти е още явно затова и няма да си хабя повече думите всички разбрахме че си лека но несме ние хората дето да те съдим всеки греши но и затова всеки си взима поука докато ти само да ти дадат хуи искаш след време ще съжаляваш като всеки те е минал и знае че си лека ще ти се смеят и подиграват надали искаш това ама си незряла още а се занимаваш с такива неща които не са за теб може и аз да съм на 15 ама поне осъзнавам какво правя не се предлагам като най голямата курва със извинение а обичам човека до себе си не изневерявам и да се хваля със това но както и да е дано се осъзнаеш някой ден че такива като теб си блъскат много главите

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aca77f72c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жалка си само със заглавието си (( МАЙ направих грешка )) хахах ти чуваш ли се това не е грешка а избор и не МАЙ а си е така не си лека да не си просто лека ти си много лека смешна жалка отвръщаваща си момче съм и никога не бих си легнал с теб да ми докараш спин най много после ще пишеш тема той вече не е същия ами няма да е същия ще се държи така както ти с него така както си заслужила с долното си държание с предателството направо ми се повръща от такива като теб

М. 19г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e9ebfb6250
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе вие тъпи ли сте или да???? !!! Това че момичето е направило грешка веднъж не означава че е леко!!! Вие данеби да я познавате че да правите такива смели изводи??? А колкото до въпроса мисля че е трябвало да избереш втория ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 53bea4cfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   номер 10 мисля че и ти си от нейния "сорт" защо да избира 2рото а първото което я обича кжо става с него? !? ! аз съм момче и не е толкова лесно да забравиш момиче с коерто си бил повече от година! кво на теб много ли ще ти е яко ако приятеля ти те зареже заради няква друга а ти го обичаш пф??? много сте зле всичките я помислете малко РЕАЛИСТИЧНО!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d5b0805e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нищо, нищо... В този живот всичко се връща ;] След време като имаш приятел когото много обичаш и той направи твоята постъпка как ще се почувстваш?? ;]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 08f1fdca7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм НАПЪЛНО съгласен с номер 11. Твоя приятел много те обича щом ти е дал 2-ри шанс приеми този шанс и го обичай и ти. Надявам се да съм ти помогнал. : )

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 29378f4489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката: Сърцето ми казва че второто момче ме обичаше повече.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 050e74b5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моята глава ми казва, че си много глупава и с детски акъл. Хубаво, мисли си ги тия глупости ся, без друго ти си една глупост, ама ако си с първото момче и само го нараняваш е много подло, защото знам, че още се чудеш и маеш дали да не се изметнеш от избора си. Момчето се опитва да те приеме след глупостта ти и ти пак "взех ли правилно решение". Постави се на негово място, егоистично дете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 01193b9e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "От авторката: Сърцето ми казва че второто момче ме обичаше повече. "
Ама разбира се, че ще те обича ти толкова пари си му спестила за проститутка. И аз да бях на негово място и аз щях да те обичам то ти си си направо за обичане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker