Историята на едно объркано момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Историята на едно объркано момиче
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2183 пъти
Здравейте! Незнам и аз вече колко пъти съм се опитвала да споделя историята си с вас, но никога не се побликува! Е както и да е сега до историята ми. Преди време се сближих доста с едно момче, и станахме като брат и сестра, аз много го обичах! След това се появиха и чувствата... така де събрахме се. След време той се промени стана гаден и за жалост разбрах колко струва.... скъса с мен! И до ден днешен всяка вечер плача за него защото аз го ОБИЧАМ, въпреки, че съм на 13 мисля че знам какво е това да обичаш и въпреки, че минаха колко 10 11 месеца от както той скъса с мен не намирам изход! Той самия не знае какво иска. За него любов са прегръдки и целувки а за мен далеч не е това, за мен това е да поставяш другия пред себе си! Когато го видя имам чувството, че сърцето ми е направено от стъкло и се опира в гърдите ми! Обичам го все още, и не мога да го забравя опитах след него с няколко момчета, но нищо, не чувствам нищо само празнота! Какво да правя не мога да го върна към старото му аз, нито да го забравя! Ами тогава ви моля да ми помогнете! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: e2b9e14719
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   13? 13? Ти сериозно ли? Добре, добре в смисъл говориш като 20 годишна! Ей я си живей живота! Ще имаш още хиляди такива историй като порастнеш! Може отначалото момчето да се е преструвало или може да си го наранила с нещо? Незнам, просто ми е странно като си представя едно момиченце да говори за такива неща....

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fc2f025223
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото теб съм и ще ти дам само един съвет: Горе главата и продължи напред! В момента, на тези години трябва да си живеем живота, а не да тъжим по разни идиоти, които не са ни заслужили! :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 34e04e6422
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И на мен така кой знае защо не ми публикуваха историята, когато имах нужда от съвет, а беше нормална, колкото твоята. Както и да е. Наистина звучиш по-голяма отколкото си и затова ти прилича и поведение като на по-голяма. Потърси си ново хоби или занимание, което да изисква много време и внимание и малко по малко би трябвало да спреш да мислиш толкова за него. Ако все още те мъчи, не го показвай-само ще отблъснеш потенциалните следващи приятели. Все пак се въздържайте от ДЪЛБОКИ взаимоотношения, ако ме разбираш.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a52e4c9568
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако съм ти баща знаеш ли какъв бой ще ти хвърля ако сама не влезеш в правия път?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 58f6210206
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   изживала съмго същото разликата е че минаха почти 4 години приятели сме си пак не толкова добри на моменти един на моменти друг обичам го вного и той ме обича но е странна личност която е на моменти една и друга може да те ругае може да реве много за теб била съм с много след него но в него си е тръпката незнам какво да те посъветвам и аз може и да го забравиш но ще е след време трудно ще е но опитай ще срещтнеш човек за теб с който ще го забравиш не на цяло пак ще го обичаш пак ще си остане тръпката но ще е по различно няма толкова да ти пука неможеш да го промениш той е станал такъв заради другите да се вписва виж намери някой който ще обикнеш мако не реви толкова смисъл няма живота продължава бъди повече време сред компания с която да се забавлявате и да не ти остава време да мислиш за него пък и споко след време ще мине това ще отминават малко по малко чувствата на цяло може би не но както каза един приятел живата продълвжава със или без него неможе да живееш в застои защото живота е пред теб такаче не го мисли боклуци много а до номер 1 ами момичетата сега се развиват по бързо и точно от по малките е истинската любов а ти немисли глупости не е първия не е и последния друго немога да ти кажа щото и аз незнам как да се справя но трапката е повече като мислиш като го виждаш прависе че не ти пука и след време ще спре да ти пука

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 80ee915d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката -не съм искала да звуча глупаво и благодаря за съветите

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 67b450bb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съглaснa с Н1 . :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 67b450bb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Игрaл си е с чувствaтa си, зaрязaл те е и ти кaзвaш, че ти липсвa!? !? Осъзнaй се. Товa е билa първaтa ти любов, aко може дa се нaрече тaкa. Предстоят ти още много. Едвa нa 13 си. Учи си уроците вместо дa се зaгaджосвaш и ще видиш колко бързо ще зaбрaвиш товa момче. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3a0e2eeec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се опитвай да го забравиш, а да спреш да мислиш за него. Няма как да забравим хората, които са били част по някакъв начин от живота ни. Това не е дума или действие... Това е човек... Но можем да обикнем и друг човек... Особено, че все още си твърде млада, има още какво да видиш от живота. Но никога не се отказвай - не се знае колко такива хора и по-лоши ще срещаме в живота си. Вместо да плачеш, по-добрия вариант е да опиташ да се справиш. И ще го направиш, стига да знаеш как. Преди всичко мисли.. Най-честата грешка при хората е, че не мислят преди да кажат или преди да направят нещо. Често след това съжаляват. Използвай ума си правилно. Разреши проблемите си (дори малки, дори големи) първо в мислите си, а след това ако трябва да кажеш нещо - ще го кажеш.. Ако трябва да направиш нещо- ще го направиш. Но знай, че ако той е на твоята възраст или е малко по-голям от теб е нормално в тази възраст да се променяме. Но ако не мислим правилно, ще се променим към по-лошо. Не допускай това! Усвои си сила и не предавай нито другите, нито самата себе си.. Горе главата, момиче! Живота продължава и с него, и без него - факт! Ние сме тези, които избираме как да продължи. И съм сигурна, че не искаш да тъжиш винаги при спомена за него. Моят съвет е винаги да гледаш от хубавата страна на нещата. И в лошото търси доброто! По този начин ще си усвоиш и душевен мир. Но има и нещо друго - понеже си още съвсем млада, може да си го обикнала преди да си го опознала достатъчно добре - напълно вероятно е. Както ти казах по-рано - има още доста какво да видиш от живота. Не плачи за него, а търси щастието. Времето минава. По-добре прекарай тези мигове в щастие, отколкото в тъга. Пътят към щастието е дълъг, (особено, ако се вземе в предвид хората, които искат да ни направят някаква злина в днешно време) но важното е не това, че е дълъг, а как ще се справим. Приеми случващото като поредното изпитание от живота, с което трябва да се преборим, за да бъдем един ден по-добри и да научим повече житейски уроци. И знай, че Бог ни взима най-скъпото, не за да страдаме, а за да ни даде нещо по-добро.

Искрено се надявам да съм ти помогнала!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6942bd3514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Май си попрекалила с турските сериали. Каква ти любов? Още сама до тоалетната не може да отида, ама гледай ти - страда за момче! Аз съм на 18 и никога не бих говорила такива неща, а едно момиче, което е на 13... Говори с майка ти да ти спре телевизията и да увеличи прясното мляко.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: adcf3857b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как може на 13 да мислите за такива неща? !? Абе деца гледайте си куклите и плюшените играчки и не прибързвайте да "пораствате". Ако сега ревеш от любов на 15 ще имаш бебе на ръце, а на 30 ще имаш и внук -. - Много ти е рано да се тормозиш с такива работи ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ad848742ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Осъзнаваш ли че си само на 13? Чудо голямо, че някъкав пикльо те е зарязал. Това не е края на света. Ще имаш още толкова много гаджета! Я по-спокойно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4e2f78ceea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На 12/13 години нямате и представа от любов. Изживей си детството и не мисли за подобни неща като момчета. Момчета ще има още много. После ще осъзнаеш колко глупаво мислене си имала и ще съжаляваш, че вместо да си играеш на вън и да се мотаеш с приятели и да се забавлявате ти си си губила времето с тъжене по момчета. Още колко момчета ще смениш.. ако всичките ще ги преодоляваш по този начин не ми се мисли.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0c420f67e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от авторката- не съм твърдяла че съм голяма, и да мисля за такива неща искрено благодаря на повечето хора бяхте изчерпателни, но не мога да разбера какво не разбирате повечето от вас... обичам го и мисля че знам какво е това и да знам, че ще има още много момчета но.... аз наистина го обичам колкото и да е глупав и до номер 11 не обичам турски сериали и не гледам телевизия предпочитам нещо по-хубаво като книги ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 964c7690eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Я да млъквате всички! Каво само я критикувате за възраста и. Аз пък съм на 14 и абсолютно същото се случи при мен. И аз все още си го обичам и то много въпреки, че минаха 5 месеца. За съжеление не мога да ти помогна, но просто супер много се издразних на някои от коментарите. Не ги слушай, те явно не могат да ти влязат в положението и само заливат сайта с хейт и комплекси. Както и да е, ще се справиш, търсиш бившото си в другите момчета с които си била, но това няма как да стане. Трябва ти време, не се отчаивай.
П. С. И на мен неми побликуват историята, сега я написах за втори път.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2e66864b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, цели 5 месеца?! Ужас! Не думай! От твоите уста звучат като 50 години безнадеждна любов... :)
14 е абсолютно прав/а.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 964c7690eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 17 от 16 подиграваш ли ми се или аз нещо не съм те разбрала?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2ab8f9f46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   На 13 си и мислиш че обичаш истински.. объркала си чувствата.. на тези години имаш толкова много хормони, и не знаеш какво изпитваш.. Не знаеш още какво е любов прекалено си малка! Не го казвам с лоши чувства но бъди сигурна че не е любов, може би привързаност, но ако от сега почнеш да дерзаеш и да се измъчваш до никъде няма да стигнеш! Стегни се малко..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0c420f67e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До номер 20 от авторката-мисля че пределно ясно знам какво чувствам :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 80e04f97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ооо... Боже... ти си на 13 години и си мислиш че нещо ще се промени. За мен ти си поредната малка кучка която си прай селфита във фейсбук и тн. Днешната младеж сте толкова... Нямам думи...

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0c420f67e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   от авторката- до номер 22 не е нужно да ме обиждаш търся помощ а не хейт ;) и си вземи речник няма детствени кучки :) моля без повече хейт

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker