Луд страх след нищо секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Луд страх след нищо секс
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4228 пъти
Здравейте, може би след като се запознаете с проблема ми ще ме укорите ,че темата не е за тук и до някъде съм съгласна с вас. Но предпочитам да взема съвет от разумни и може би минали по този път жени които живота е поставил в различни ситуации.Ето и моята история.

На 16 години съм и принципно съм много отговорно момиче знам всичко за предпазването но за жалост приятелят ми се оказа безотговорен ;( ..,стана така че на последната екскурзия с гаджето ми правихме секс.На следващия ден веднага отидох на гинеколог и той ми каза че не сме успели да свършим работа и химена не е разкъсан. Разказах му какво и как сме правили (първо пробвахме с презерватив много ме болеше ... След това пробвахме без презерватив,знам че звучи безотговорно но той се контролира много добре.. и 30 секунди преди да свърши го извади ... аз бях толкова шашната че не разбрах че е свършил и в последствие ми каза, че е свършил на коремчето ми и че после го е изтрил и го е вкарал още 2-4 пъти.)

Гинеколога ми каза че не съм бременна но той не знаеше за 4рите вкарвания след свършването както и аз затова и не му бях казала когато бях на прегледа.Сега чакам да минат 14 дни за да мога да си направя тест за бременност.След изтичането на 14те дни остават 4 деня до идването на цикълът ми (Винаги ми е точен).На 6 число го направихме на 14 ми се пада уволацията а на 20 ще правя тест винаиги ми идва на 24 число.В последствие ходих на Пещерско шосе болницата в болницата и там не ми казаха нищо а бяха минали 5 деня от половия контакт.

Посъветвайте ме,кажете ми какво е чувството когато си бременна и идва датата на овулацията ти какво се променя още в 1-2 седмица.Извинявам се за правописните грешки.Моля ви не ме съдете съвестта ми е достатъчна дайте ми съвет разчитам на вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: f6e82912d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвета е един и ти си го знаеш - предпазвай се, използвайте презерватив, иначе всеки път ще си така. Сама си реши дали си заслужава толкова шаш и тих ужас след 2-3 минути почти кеф :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 541dd50dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, моме. И аз едно време се шашках така. Следващите пъти не си прави експерименти, за да не те гони после параноята.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1e57bd9a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Предполагам,че щом гинекологът ти е казал,че не си бременна значи не си,но пак има вероятнос приятелят ти толкова ли не мисли малко,че пак да го вкарва.Щом си разказала какво сте правили на гинеколога си можеше да споменеш и за това което си пропуснала!Просто незнам какъв съвет да ти дам и аз съм на 16,но не бих позволила да го направя без презерватив колкото и да вярвам на приятеля си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker