Срам ме е от тялото ми, а наближава лагер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е от тялото ми, а наближава лагер
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4680 пъти
Здравейте! Значи предстои ми да ходя лятото на лагер- там ще има адски много познати от училището ми,от класа ми, а и момчето, което най-много харесвам ще присъства!
Проблемът е чам, че ме е срам от тялото ми- от фигурата,от сланинките, дори от окосмяване...Значи блея в огледалото и само си търся кусури, но проблемът е сериозен...Моля посъветвайте ме какво да правя, защото горп от желание да отида, а срамът ме убива!!! Не искам да му правя лошо впечатление, както и на другите, но адски искам да го направя, да се забавлявам... (PS на 17 съм,скоро ще ставам на 18 ) Просто не искам всичко да свърши с сълзи и подигравки... Искам да копунясвам там...Предложете някакви тренировки, за да се вкарам във форма и някакво решение за окосмяването... По принцип съм си добре и откъм двата проблема, но искам да съм гладка и хубава за лагера, все пак...вижте кой ще присъства...Та въпросът ми е, има ли в козметичните салони процедури за кола-маска на цялото тяло или какво е най-доброто решение, че да съм гладка като бебе и как да стегна сланинките :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 46c93920f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми ти сама си написала какво трябва да направиш. естествено, че има в козметичните салони обезкосмяване на цялото тяло. цена как да ти кажем като е различна навсякъде, от града в който си също има значение. не може да не знаеш нито един салон за козметика, намери няколко, отиди и попитай, в това поне няма нищо срамно. по-добре е когато се обезкосмяваш с кола маска( най-доброто средство) за пръв път, да го направи специалист, пък след време ще се научиш да го правиш сама у дома. колкото до сланинките. ако не ти се дават пари за фитнес, можеш да го правиш в домашни условия.

В интернет можеш да намериш клипчета с уроци по аеробика, гимнастика, каланетика, пилатес и какво ли още не. питай чичко Гугъл. аз лично съм си свалила от замунда упражнения на Cindy Crawford, познати на всички ни, от 90-те години са и са специално за домашни условия, много лесни и приятни. ако те интересуват в zamunda.net ги намерих, казват се cindy crawford next challenge и cindy crawford shape your body

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ccf5ead643
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А знаете ли цени? На цялостното обезкосмяване с кола-маска (горе-долу-примерни )

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 440826f94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами не съм ходила на цялостно обезкосмяване, но на ръцете, краката, подмишници, вежди,мустак и под пъпа (демек коремчето) ми излиза около 40 - 50 лева зависи при коя козметичка и различните цени в градовете (аз живея на морето, така че сама прецени не знам . . )

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: b70f65c3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почни да ходиш на фитнес или нещо такова, а за обезкосмяването .. цели крака са около 20 лв ръцете също ( поне където аз ходя ) триъгълник или интими са около 15 лв и вече си прецени какво и къде искаш да си махаш :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker