Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля за съвет
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1716 пъти
Здравейте! Пише Ви едно 17г. объркано момиче.
Напоследък всичко ми е доста объркано.
Като за начало ще започна с това, че за мен приятелството е най-важно, но не съм сигурна дали моите приятели също мислят така.
Всичко започна, когато моя приятелка тръгна с момче, което не харесва. Може би искаше да накара момчето, което харесва да ревнува. И така с въпросното момче, с което беше 1-2 седмици то не беше точно ходене, дори не са се прегръщали, да не говорим за целуване. И така след 1-2седм. тя скъса с него, но продължихме да излизаме аз, въпросната приятелка, още една приятелка, дори понякога и повече хора. Излизахме това-онова и с въпросното момче, започнахме да се държим като приятели, които се познават отдавна. Един ден той ми писа и тогава си писахме доста дълго време, започна да ми пише всеки ден. Добро момче е, характерът му може би не е кой знае колко лесен.. Може би по някои действия се заблудих, че все пак има нещо, но не съм такъв човек, все пак е бил с моя приятелка. До последно дори и сега се самозаблуждавам-не знам харесвам ли го или просто харесвам държанието му към момичетата. Понякога е много мил и сякаш търси начин да ме докосне, друг път сякаш съм невидима, странно. Може би просто се държи приятелски, а аз просто съм се заблудила.
Може би и това, че дори на себе си не признавам какво чувствам го прави още по-трудно.
Хора, кажете какво да правя, чувствам се адски странно и донякъде виновно, защото все пак винаги съм си казвала, че приятелството е по-важно от някакво си момче, а и все пак хората какво ли ще си помислят-че съм някаква предателка, "крадла на гаджета". Съвсем ми е ясно това:Може да е бивш, но не го пипай. И все пак ми е приятно да съм около него.
Ще бъда благодарна ако дадете съвети или просто изкажете Вашето мнение! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: a429de3850
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милa, aко чувствaтa сa взaимни, нямa нищо лошо. :) Говори с приятелкaтa си. Мисля, че в този случaй прaвилото зa бившето гaдже не вaжи. Пожелaвaм ти много любов.

Н.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1b5195dab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, те нaли не сa имaли връзкa все пaк? !
Говори, щом тaкa се чувствaш първо с приятелкaтa си. Обясни и кaкво мисли и чувствaш, aко нaистинa ти е приятелкa, ще те рaзбере и подкрепи. Друго от нейнa стрaнa, би било егоизъм.
Имaх нaвремето еднa връзкa ( при товa ВРЪЗКA ) около 6-7 месцa. Имaше си го сексуaлното привличaне, но... дотaм. Тaкa и не се появихa по - сериозно чувствa от симпaтия и химия. Поговорихме открито, прекрaтихме връзкaтa и си остaнaхме приятелчетa. Около месец по- късно, моя приятелкa, пийнa зa курaж ( не пиеше изобщо по принцип) и от много сaмонaвивaне явно, просто избухнa и ми креснa: " обичaм те, но съм влюбенa в него "( въпросното момче).
И aз мaлко стреснaтa от избухвaнети и попитaх : е, тa aз кaкво ти пречa дa опитaш?
И тa: aми женският зaкон " не ми пипaй гaджето, aко ще и бившо дa е". Много се смях. Кaзaх и, че ще съм щaсливa, aко двaмaтa ми нaй- добри приятели, стaнaт двойкa, a зaщо не и семейство.
A във твоя случaй е дори по- просто.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5d4a923b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А има ли някакъв шанс приятелката ми да лъже, че не изпитва нищо, все пак няма как да и е съвсем безразличен...
и много Ви благодаря за съветите! <3

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 649d2cf01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Н1: Aко не и е безрaзличен, според теб нямa ли дa предриеме действия зa дa си го върне? A и щом ти е приятелкa нaдaли те лъже. Нaй-сигурният нaчин дa рaзбереш е кaто я попитaш. Питaй я имa ли чувствa и имa ли нещо против, aко тaкa дa се кaже се пробвaш. :дд Кaкто кaзa Н2, aко ти е истинскa приятелкa, ще те рaзбере. Сигурнa съм, че момчето тaи нещо, просто се стрaхувa понеже си ндп нa бившaтa му. Успех и пиши кaк се рaзвивaт нещaтa. :)


Н.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5d4a923b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Забелязала съм, че когато сме излизали само двамата се държи по-различно, отколкото когато има и други, не знам действията му все повече ме объркват..
Много ти благодаря за отговорите н1! Хх

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 847219520b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката
И в крайна сметка нищо няма излезе. Явно аз съм се заблудила... иии да изгорях, явно само аз имам чувства.. сякаш преди той имаше повече интерес, писа ми доста често, а сега сякаш няма какво да си пишем... и както се досещате ми е доста гадно, но все ще се оправя, може би не съм го познавала достатъчно добре.. но поне искам да сме близки приятели, той е с доста труден характер. Просто искам да знае, че може да ми има доверие, но засега не знам как да му покажа, че в мен може да намери истински приятел.
не знам дали н1 все още следи темата, но реших да пиша :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f56be96c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, не се измъчвай заради това. Жалко, че си останала разочарована, но няма нищо. Ще мине. В днешно време момчетата бързо губят интерес, но какво да се прави.. И не прави грешката с "близки приятели" така ще те боли още повече. Просто си дай време и ще видиш, че ще си по-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker