Не мога да се справя така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да се справя така
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 2781 пъти
Здравейте,
Имах връзка с едно момче. Бяхме заедно близо пет месеца. Всичко беше наред, но един ден той сложи край на всичко. Много съм наранена. Знам, че на някои от вас това ще им прозвучи странно, но аз го обичах и продължавам да изпитвам силни чувства към него. Търся причината за раздялата в себе си, но той казва,че не е у мен. Питам се тогава...къде е?!

Не знам дали някой знае колко ужасно е да вървиш из квартала и на всяка една крачка да има нещо, което да ти напомня за човека, който си обичал!!! Не знам дали някой от вас знае какво е всяка вечер, когато затваряш очи, да виждаш образа на този човек, а сутрин когато се събудиш да си подпухнал от всичките сълзи, които си пролял отново заради него.

Дали някой от вас знае какво е да го виждаш навсякъде около себе си, да не искаш да промениш живота си, да нямаш желание да погеднеш друг, нито пък да изглеждаш добре. Нима има смисъл да съм красива, когато него го няма до мен!? Нямам желание за нищо. Вече почти не се храня. не внимавам в училище, разсеяна съм, защото мисълта ми е само при него.

Искам да си го върна, липсва ми!! Не си представям живота без него!!! Не мога да се справя така! Моля ви помогнете ми! Как да си го върна, знам, че имам такъв шанс, но не знам как да го направя!!! Моля ви!!!

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: e8582e8ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам какво е чувството миличка.Трябва да продължиш напред.Не си мисли за него,поне се опитвай.Намери си други занимания.Опитай се да градиш живота си без него.вече го няма и трябва да приемеш факта.На мен ми беше доста трудно...но с времето болката става по лека.Бъди силна и ще успееш.Надявам се да сам помогнала.Желая ти успех,зная че е трудно..Но се опитай.Ще намериш щастието си с някого по добър от него..НЯКАДЕ...НЯКОГА!

Майсторова

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b9d70388f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Не си представям живота без него!!! ",опитвала ли си? :D 5 месеца голяма любов.Не се вживявай в него а се запитай дали си заслужава да му се молиш след като той те е зарязал!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9087e027ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз не му се моля. Просто искам пак да сме заедно. и както казах преди, колкото и странно да звучи, обичах го и още го обичам!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cd3554f212
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо се разделихте ?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 04f6d0d125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аммм...заради една велика глупост!!! Каза, че в продължение на една седмица е сънувал глас, който му казва, че ако не се разелим, въпросният ще убие родителите ми. Накрая не издържал и решил, че така трябва да стане...Но не знам..Звучи ми малко странно...Какво, по дяволите означава сънувах това и реших така. Обидно ми е от цялата ситуация, но какво да се прави? Освен това, ако е заради това, то значи не ме е обичал истински, а думите просто ей така са му се изплъзвали от устата. Боли, не мога да го отрека, но не е нито първият, нито последният. Той ме накара да плача, но всъщност осъзнах, че не заслужава сълзите ми, защото някой, който ме обича никога не би ме накарал да страдам.

Ииии...#2 май беше прав/а...искрено се извинявам за леко заядливото си държание, но все още бях прекалено разстроена от това, че се разделихме и....Извинявам се, наистина!!! Може би си представям живота без него...:)

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f0853db8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Mммммммм скъпа забрави го при мен беше същото сънувал сън много работа и такива глупости но накрая се оказа че има друга ........... ЗАБРАВИГО

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 233031c442
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aми, да, благодаря ти. Аз вече не мисля за него, защото разбрах, че не си заслужава. Човек, който истински ме е обичал, никога не би постъпил толкова лекомислено и нечестно спрямо мен. Мислех си, че го познавам добре, но то, че нещо съм се объркала.. сега за мен той е просто един страхливец, който не можа да ми каже истината в очите и използва ''мистериозния глас от съня си'' като оправдание. Разбрах, че не си струва да страдам за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker