Обича ли ме още ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обича ли ме още ?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1165 пъти
Здравейте, Момиче съм на 15 години, имам приятел на 17 години. От 2 месеца и нещо сме заедно, първият един месец беше прекрасен, той се държеше толкова мило, имах чуството, че ще направи всичко за мен. Твърдеше, че ме обича и все още го твърди. Но не знам промени се, вече не се виждаме често, не сме се виждали от 10 дни някъде, той има работа, оставиха го на поправка и ходи отделно на тренировки, но и преди имаше работа но намираше време за мен, вече не е толкова мил аз ако не се сетя за него, той няма да се сети, рядко ми казва, че ме обича, само ако аз му кажа...
Хората казват, че ако наистина обичаш един човек ще намериш и 5 минути за него, от делно виждам, че харесва снимки на момичета в фб и мисля, че moже и да се вида с тях, не знам стано е питах го няколко тъпи ако имам проблем и ако не иска да е с мен вече да ми каже, той е категоричен, че няма нищо просто е много ангажиран, дали вече съм му писнала и си измисля извинения, за да не ме вижда? Объркаna съм кажете ми какво да направя и в мен ли е проблема, още ли ме обича?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: c97218b171
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявам се, че ще ти разбия красивата фантазия, но това вашето не е истинска обич.
Възможно е да заобичаш някого за кратък период от време, но това при вас не е истинско и го разбрах след като видях написаното, че вече не се виждате.
Няма как да е имало истинска любов между вас и на втория месец вече да си омръзнете и да се стигне до тук, че да пишеш за съвет. Истина е, че ако някой наистина обича прави всичко възможно, за да е по-често с половинката си.
Заедно сте от два месеца вече се обичате и даже имате проблеми във връзката, не разбирам защо всички бързат толкова. Сега ви е времето да се забавлявате, да се забавлявате и пак да се забавлявате, а по-голямата част от сегашното поколение все намира някакви проблеми та вие сте на по 14, 15, 16, 17 години...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5257d76a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторка: Нe знам дали не e нормално или е... не правиме нищо нередно, приятно ми е с него чуствам се щастлива когато е до мен, но просто нещо се промени в отношението му спрямо мен, все пак ти благодаря за съвета, ще се радвам да чуя и други.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e57046b119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И при мен е същото, но аз съм на 14, както и приятелят ми. Да, нищо сериозно и едва ли се обичаме истински, знам. Отначало много искаше да се виждаме и все ми пишеше, но сега вече не е така... Все си намира оправдания да не излезем. Може би твоят си мисли, че ще се изложи пред теб или нещо подобно. Не знам и аз. Или просто е зает, щом е оставен на поправка, работа има и тренировки... Може да му се е насъбрало много и да е претоварен и да иска малко почивка от живота.. Дай му време! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b9caa157fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, не вярвай само на думите. Няма смисъл да казва, че те обича щом не го доказва. Факт е, че момчетата тичат след теб докато не им вържеш и после започват да губят интерес, защото си мислят, че винаги щом те викнат ще бъдеш там.. Според мен няма смисъл да се измъчваш така. Ако той иска да е с теб все ще намери време. Не позволявай да те търси само когато му е скучно или няма с кого да излезе. Съжалявам, че ти го казвам, но ако той продължава така връзката ви няма да продължи дълго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker