Баща и дъщеря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща и дъщеря
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2600 пъти
Аз съм момиче на 14 години.
Още от много малка помня как баща ми ни правеше много проблеми. Ще се опитам да съм кратка - той беше алкохолик и сме минавали през ужасни неща! С течение на времето се случиха многооо неща, но той реши да се лекува. Много бях щастлива. Сега работи в друга страна и взаимотношенията ни са прекрасни.. или поне се залъгвах! Той отново пропива..
имали сме много хубави моменти заедно, но винаги повечето са били лошите. Благодарна съм на останалите членове от семейството си! Не искам да прозвуча неблагодарна.. обичам ги ужасно много, но винаги съм искала да имам спецялна връзка и с баща ми. Да имаме забавни моменти, да сме сплотени и знаете.. Говорили сме с него много, но ако човек не искам сам да се промени няма как нали? Той има доста странен характер.. понякога си приличаме доста.
Обиждал ме е ужасно много, но въпреки всичко искам да му простя. Какво да правя?


Съжалявам, че доста неясно съм го написала, но съм доста напрегната в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: b8df2251d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не можеш да направиш, продължавай да го обичаш. Моят баща е подобен, има проблеми с алкохола, които не иска да си признае. След 40 г. почна тялото му да се разболява и намали алкохола, но и днес всяка вечер си пие поне 200 гр. твърд алкохол, което е ОК в сравнение с това, което беше като бяхме деца. Аз разбрах, че не мога да променя баща си и нямам никаква власт над живота на родителите си като цяло, затова се концентрирах на твоите години върху своя си живот - учене, учене, учене. Постигнах Отличен успех в елитна гимназия и напуснах дома си непосредствено след завършването си, продължих образованието си, самоиздържайки се.
Днес имам много добри отношения с баща си, майка си, но не съм зависима от тях, от техните избори, проблеми и пороци. Избрах си мъж, който изобщо не пие алкохол. Материално не съм зависима от тях от бала практически. Обичам ги, но не съм длъжна да търпя караници, алкохолизъм и материалните им проблеми. Всеки прави своя избор в живота, важното е да намериш добър баща за своите си деца, да им осигуриш мирно и спокойно детство, защото ти своя баща не можеш да промениш. Продължавай да обичаш родителите си, но разбери, че не можеш да ги промениш и не хаби сили и енергия в тази посока, а бъди благодарна за хубавите неща и ги приеми такива, каквито са.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2970ab4046
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хм, хубава история. И моя баща пие, понякога ме е засягал, понякога аз него но все му прощавам веднага и той на мен. Имаме един и същ "момчешки филм" (поне според повечето момичета този филм не е за жени, дори момчетата се изненадват) постоянно гледаме клипове свързани с филма и се кефим, обичаме метал/рок, имаме една и съща любима банда и гледаме едни и същи предавания, постонно си говорим всеки ден, понякога като му се сърдя немога без него, понякога гадно го обиждам но наистина немога без него, имаме много спомени и то смешни даже, правили сме шеги :Д дори ще ти кажа купувам си дрехи с него дори и си купих бюстиета с него, така е защото АЗ нямам майка :) Затова имаме такава "връзка" :)... Та реших да ти разкажа. Ако искаш да си по близка с него общувай повече с него и се мъчи да се забавлявате с нещо примерно което той харесва ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker