Държанието й е ужасно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Държанието й е ужасно...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3001 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче и съм от не много голям град. Наскоро се записах на танци, защото искам да се занимавам с нещо в свободното ми време. Всъщност една моя приятелка ми каза за въпросните танци и аз реших да се пробвам също. Когато отидох при госпожата тя веднага ме прие като каза, че първия път ще се наложи само да гледам за да видя за какво става въпрос. Разбира се, съгласих се.

Докато бях в салона заедно с приятелката ми дойдоха и останалите момичета от танците. Оказа се, че някои от тях ги познавам (за мое съжаление).

Както и да е. Когато с приятелката ми решихме да се качим в другия салон (там където тренираме) едното от момичетата, които познавам от по-рано дойде при нас и ме попита:
-Ти при нас на танци ли ще се записваш?
Отговорих й, след което се качихме всички. Още на първата тренировка ми стана ясно за какво става на въпрос. По време на тренировката имаше караници, крещене, викане ...

Учителката изглежда или има много силни нерви за да ги търпи или просто й е безразлично какво ще става.
То не беше говорене на ,,ма,, , то не бяха правене на забележки и всички крещят една на друга и никой не слуша учителката какво говори...
Пълен ужас. На връщане с приятелката ми говорехме точно за случващото се по време на тренировките. Тя каза, че добре че и аз съм се записала иначе не можела да ги търпи. И напълно я разбирам.

Казах си, че просто няма да им обръщам внимание и всичко ще е окей. Да ама не! Днес в скайпа госпожица ''Вижте ме коя съм аз'' реши, че трябва да се заяде с мен. Опитвах се да водя нормален чат, без караници, без нищо, но накрая се оказа, че тя била изнервена и реших, че изобщо повече няма да се разправям с нея.

Лошото в случая обаче е, че от другата седмица отново тръгвам при тях на танци и няма как да не се виждаме понеже сме в един и същ отбор.

Защо на мен?
Аз исках да ходя за развлечение, за да си отпочивам след училище (достатъчно натоварено ми е, защото съм в горните класове) , а ако се наложи да търпя нейните крясъци и забележки за щяло и нещяло към мен то по-добре изобщо да не се бях записвала. Не мога да разбера какъв й е проблема...

Разбирам, че съм ''новата'' и разбирам, че може би не съм й приятна (въпреки че не знам с какво точно, но както и да е) , но в такъв случай да се прави, че ме няма. Аз не й говоря, но като ме обиди с нещо или като си шушука с някой тайно и ме погледне след което следва някакъв надменен смях ми е неприятно и все пак не влизам в спор с нея само и само за да няма каране.

Моля ви за някакъв съвет. Някои ще кажат не й обръщай внимание и тя ще престане, но това няма да стане. Както ви казах познавам я от преди и знам за какъв човек става въпрос. Толкова надменно, лигаво и превзето същество е, че шансът да ми се изсмее пак за нещо е огромен. А не ми се мисли като започна да танцувам и ако направя някаква грешка (което 100 процента, че ще се случи, защото съм нова и не знам всичко така добре) сигурно ще ми чете конско 2 часа... Какво ще правя тогава не мога и не искам да си помислям.

Всъщност може би цялата работа идва от това, че в училище съм отлична ученичка и по принцип съм доста различна от останалите тийнейджъри на моята възраст. В смисъл, че не нося грим, освен когато не е за някакъв специален случай, не нося къси поли, които като седна на чина и половината ми части от тялото да се виждат...

Предпочитам да излезна навън с приятели, вместо да отида в някоя дискотека, в която освен някой кретен да дойде и да ми каже как може да ми покаже неща за които не съм и сънувала... (след което ми разваля настроението за цялата вечер)

Просто ви моля за съвет какво да направя за да не се вдигат скандали и да има постоянно кавги. И без това си ги има в изобилие, не искам да ставам една от тях - не искам! Благодаря на всички, които са прочели историята ми и искам предварително да благодаря на всички, които ще ми дадът някакъв съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 122e46e2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно завижда на успеха ти, щом те познава от отдавна.
Съдейки по това, което става, явно не сте на повече от 13.
Правиш ми много добро впечатление, много добре си написала историята си, поздравявам те за което.
И аз съм посещавала различни групови тренировки и е имало трудности. Не само заради факта, че умствено съм превъзхождала колектива, ами и заради характера ми може би...
Например един училищен мюзикъл в 7 клас - тогава отидох на първата си репетиция като певица. Разбира се, имаше и танцов състав. Поради недостиг в него госпожата реши да включи и мен към танците. Докато гледах как изпълняваха движенията си, нещо явно съм погледнала накриво едната, та тя ми каза най-злобно: "Кво ме зяпаш?"
Отвърнах й, че нищо няма, но в никакъв случай не се сдухах! Напротив - докато пях и танцувах, давах всичко от себе си, за да й покажа, че наистина струвам като артист. В крайна сметка държанието й много се промени до степен, че в деня на представлението ми услужи с пола и се държа приятелски.

Да не се откланяме. Вероятно твоята неприятна позната е доста глупавичка и единственото й оръжие е това, че е от старите пушки в танцовия ви състав.
Гарантирам ти, че в началото нещата ще са на зле... Най-вероятно наистина ще има подмятания относно липсата на опит в теб. Но ако в теб има достатъчно мотиви, ти можеш и да я надминеш! Много е хубаво, че имаш добра приятелка в отбора. Дори и всички останали да са шматки като онази, вие сте две и не сте сами една с друга. Можете да ги оставите с пръст в уста, като се упражнявате и у дома от време на време, като си помагате с клипове от интернет, музика и т.н.
Това е едно настрана. Относно групата... Помисли - какво е твоето място в този колектив? Под нивото ти е да се занимаваш с момичета, които вместо да разпускат с танци, се карат като кокошки. Нищо добро няма да научиш от тях, най-много ще си докараш нерви. Представи си колко са слабоумни да се карат за подобни глупости - ти не си такава, нали? Като кряскат и злобеят, вредят само на себе си.
Мило момиче, и за мен са злословили. Един път плаках дори. Но сега като по-пораснала разбирам, че злобата вреди най-вече на онзи, който я проявява. Ти самата можеш да контролираш доколко лошотията на момичето може да ти се отрази. Не й позволявай; не се страхувай от нея - тя е за съжаление. И аз при подобни ситуации съм била плаха - все пак много момичета могат да набият едно.
Отнеси се с мир към ситуацията, без да участваш в конфликтите. Ако ти се удаде случай, дръпни въпросното момиче настрана и я питай какво има против теб. Най-вероятно няма да изкопчиш достоверен отговор, което е ясно де.
Най-важното е да се отнесеш с достойнство. Не гледай в земята засрамено. Няма от какво да се срамуваш. Те трябва да се срамуват от глупостта си. Стой заедно с приятелката си.

--- Яни

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: cbc3a7fb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми когато ти се смее казвай и ти нещо за нея на твоята приятелка (както тя прави и после се смейте).. когато се заяде с нея не я оставяй а започни и ти... а ако направиш грешка в танца кажи и гледай себе си какво правиш не мене или нещо такова не оставяй само тя да те обижда..

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 753fc60f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря Ви много номер 1 и номер 2. Съветите Ви наистина ми помогнаха да осъзная някои неща. :) Още веднъж едно огромно БЛАГОДАРЯ!

От Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker