Страшни истории - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121265)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страшни истории
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 8068 пъти
Зравейте. От скоро започнах доста да гледам хорър филмчета и да чета страшни истории. Ще се радвам да споделите коя е най-страшната история, която знаете и най-страшния филм, който сте гледали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4bb2019e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Знам много истории- лични и такива на роднини. Могат да те накарат да настръхнеш от страх. Сега ще ти разкажа една.

Една нощ, докато си спях, вратата на стаята ми се отвори и на нея имаше някаква сянка. Погледнах, след което вратата се затвори. Попитах брат ми и майка ми дали са влизали. Казаха, че са спяли. Страх ме беше, но... всяко чудо за три дни.

Веднъж, пак докато спях. Задрямала бях. И усетих нещо да ме гали. Отворих си очите и видях ръка. На косъм да пукна бях. Разкрещях се и отидох да спя при мама. (бях малка тогава, на 12/14 години)

То т'ва не е нищо. Снимах извънземни. Е, колко са били извънземни- не знам. Клиповете бяха два. Единият беше размазан и нищо не се виждаше. А другият беше сниман добре. Бях с едно момиче, тя снима хубавия, понеже аз треперех. На другия ден хубавия клип беше изтрит. А другият стоеше. Имах парола на телефона. Никой не я знаеше.

Срещу мен литна нож. Химикалът ми хвръкна нанякъде. Със сестра ми чухме гласът на баща ми... който е почнал, когато съм била на две. Сенки в огледалото. Отключване на врати. Местене на чаши.

Тези неща са се случвали и пред други хора. Тоест и те са ги виждали. Не всички, разбира се. Наясно съм, че повечето хора няма да повярват, но е факт. Случвали сами се още купища странни неща.

Petrichor.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f2278c832a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си работа и си учи уроците.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 93030d617e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами на мен най-страшни са ми за канибали.Например вчера попаднах на една статия в която пишеше как канибал бил нападнал човек под една магистрала и му разкъсал лицето.Дошла полиция и казала на канибала да се махне от обезобразения човек, а той седял и дъвчел плът.Полицая го застрелял с 8 куршума.Човекът е жив но не вижда и няма нос.Но това става в САЩ.Там са луди.Друга много страшна е за Чекатило.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 93030d617e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами на мен най-страшни са ми за канибали.Например вчера попаднах на една статия в която пишеше как канибал бил нападнал човек под една магистрала и му разкъсал лицето.Дошла полиция и казала на канибала да се махне от обезобразения човек, а той седял и дъвчел плът.Полицая го застрелял с 8 куршума.Човекът е жив ,но не вижда и няма нос.Но това става в САЩ.Там са луди.Друга много страшна е за Чекатило.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e06ad471fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 2 - виж сега, лято е ( следователно съм ваканция ), когато имам уроци за учене - си ги уча.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 289544a3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте! До сега съм чела най-различни историики на тема, , Видях призрак'' или, , Усетих чуждо присъствие'' и др. и реших и аз да споделя една моя страшна история с вас. Тааа, така нека да започна и аз с историята..
Веднъж през уикенда мама и тати решиха да отидем за 1 седмица малко на гости на село при баба ми и дядо ми и аз и брат ми много се зарадвахахме, защото когато сме заедно с баба и дядо всяка вечер се сабирахме цялото семейство срещу камината и баба и дядо започваха да ни разсправят страшни истории, как като млади дядо ми е викал духове с приятелите си, как са се срещали с паранормалното и такива ти му работи и разбира се ние ги слушахме с удоволствие. След това не можехме да заспим, ама карай :D. Таааа, една вечер си легнахме и нали дядо и баба си отглеждат животни и разбира се козите вечер стояха в обора, но същата вечер едната коза се беше измъкнала от обора и понеже беше тъмно, дядо ми заби един метален прът в земята и на него окачи синжира, на който беше завързана дадената коза ''Милка''. По едно време докато всички спим аз и брат ми се сабудихме о силен шум, сякаш се влачеше синжир от задния двор до прозореца, който беше точно в стаята, в която се намирахме ние. Не му обърнахме много внимание и си продължихме да спим. На сутринта козата беше точно до входа на къщата и синжира си беше на нея, но не разбрахме как се е измъкнала тая коза, защото синжира беше закачен на железния прът, който пък беше здраво забит в земята.. нямахме никакво обяснение за слупилото се. На другата вечер както си спя сладко-сладко, извеенъж усетих, че в стаята става много студено.. обръщам се срещу прозореца и гледам на пердето някакъв човешки силует, имаше си глава и тяло, всичко си имаше.. след това се уплаших и се завих през глава и след около 5мин се отвивам и поглеждам отново към пердето на прозореца, но този път нямаше нищо. На сутринта не казах на никой за случилото ми се..
Не след дълго дядо ми почина :( и.. преживяването беше много тежко за нас, защото загубихме най-важният член от семейството.. даже не бяхме подготвени за смъртта му, просто стана изведнъж :(. Всички бяхме съкрошени :(..
Един ден решихме да идем на село да видим баба ми как е, но не бяха навършили и 40 дни от смъртта му. На вечерта всички си легнахме. Някаде към 03:00ч. през ноща се сабуждам от кошмар.. санувах дядо ми... след това отивам в кухнята да пия вода и се връщам в леглото.. с едното влизане в стаята ми стана много студено, при положение, че беше лято и на вън сигорно е било 21 градуса. Тааа, лягам си аз и си затварям очите, но съм се обърнала срещу гардероба.. по едно време си отварям очите и.. гардероба беше отворен, а преди това беше затворен и точно в този гардероб стояха дрехите на дядо.. просто гардероба се отвори и.... любимото сако на дядо ми беше изкарано от гардероба и стоеше точно на долния край на спалнята.. аз направо настръхвам като пиша. Уплаших се и веднага излязох от стаята и отидох при баба ми.. тогава и разказях, тя дойде в стаята ми, прибра сакото отново в гардероба, обърна се и ми каза: -, , Дядо ти те е посетил''
Аз направо се стаписах, но и много се зарадвах..
От както той почина ние не сме си разказвали страшни истории, защото най-важния член на семейството липсва..
Е, надявам се да ви е харесало...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 209b7f38d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Един ден ми спря интернета.Умрях от страх .Не го пожелавам на никои .След 1 ден го оправиха ,но си беше гадно

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 04ccde8f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Здравей, аз също обичам да гледам страшни истории. Гледам какви ли не истории за духове, ужаси и тем подобни. Всеки човек минава през тази фаза. Препоръчвам да да гледаш, , Погрешен завой 1, 2, 3, 4, и 5''. Страхотен филм. Притяно гледане, мила!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c0f14d2d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тези истории са много интересни, и страшни. Аз вярвям в тези истории повярвайте и вие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 95eadcbcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Филмът '' ТО'' е доста страшен (не съм го гледала, но са ми разказвали. За един клоун е който........ Гледай трейлъра

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: da733e9bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Имам си топ 3 любими филми на ужасите, които мога за гледам всеки ден (фенка на жанра съм :D ) Говоря за "Греховен", "Коварен капан" и "Пактът" всичките имат 2 или повече части. Страхотни са.
Също така наскоро гледах Демонично и Нощна светлина, които далеч не бяха лоши, обаче ако има филми, които със сигурност не бих ти препоръчала (не защото са супер страшни, а напротив) това е поредицата Паранормална активност. По-тъп филм на ужасите не съм гледала през живота си! Изключително скучен, а разправят, че бил един от най-страшните филми на всички времена. Не знам с какви нерви трябва да си, че да се уплашиш от тази тъпня.
Откъм книги ти препоръчвам всичко на Стивън Кинг, ненадминат е.
Това е от мен, надявам се да съм помогнала.
Ж15

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker