Виновна ли съм, че го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Виновна ли съм, че го обичам?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3344 пъти
Момиче на 13 съм.Аз съм бедно момиче,но най-спокойно мога да кажа че съм честен и спокоен човек. Семейството ми се държи грубо с мен, но свикнала съм или поне когато има трудност се успокоявам че като порастна ще се гордея със себе си че съм стигнала до тук. Не съм щастлива-често плача, много рядко можеш да видиш усмивка на моето лице, но това е факт. Общителна съм, но нямам много приятели. Хората ме обиждат защото съм пълничка, свикнала съм.

Най-добре се държеше с мен едно момче, и така постепенно аз го обикнах, защото тои за мен не беше просто човек- а единственият който ме зачиташе, че съществувам. След време казах на едно момиче, на което уж можех да рхазчитам да му каже...а неговата реакция била да се скрие.

От тогава той е различен не можем да бъдем приятли или той може би неиска, защото се държи студенос мен. Докато по някой път идва сам и ме заговаря. Знам че някой ще си кажат, че съм лигла, но не е така - нямам си никого и ми е мнгого трудно а и сега като изгубих него най-добрият си приятел.. не съм предполагала че мога да обичам толкова..

Когато той ме види че плача и то заради него...се личи че му ства гадно, но мога лид а променя това... Сълзите не спират имам чувството, че след някой ден няма да издържа и сърцето ми ще се пръсне от толкова тъга...! Не мислете, че го обичам само заради това че се държи добре с мен... той е единствената ми малка радост изкрицата, която свтва в очите когато го видя, и искрицата която гасне малко-по малко... която един ден няма да я има и аз ще бъда просто дух в човещко тяло

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 65d67216f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той явно те е възприемал само като приятелка и,когато е разбрал за чувствата ти,се е изплашил.Ако искаш да си го върнеш му покажи,че не искаш да го насилваш да бъде с теб и не искаш нищо повече от приятелство.Постепенно той ще свикне и отново ще сте,както преди.Кой знае след време той самия може да се влюби в теб...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b00c171aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, момиченце,
когато четях твоята история неусетно се просълзих, имах усещането, че описваш моят живот..., моето детство. Сега съм на 27 години - както си написала, аз постигнах много, гордея се със себе си, сигурна съм, че и ти ще го направиш. Съветвам те едно - не показвай сълзите си, не показвай слабостта си - вярно, сега си едно малко момиче, което отчаяно се нуждае от уважението и одобрението на околните, но ще дойде момента, в който ще тръгнеш нагоре и тогава останалите, ще се натискат да са в компанията ти и да им обърнеш внимание. Тогава ще имаш много мъже, за това сега не плачи за един, който вероятно не заслужава това - не пилей емоциите си за маловажни неща, а се концентрирай върху същественото и когато стъпиш на върха и погледнеш надолу, няма да съжаляваш и за миг за отминалото време.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 7049916c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Направила си голяма грешка като си казала на някой да му каже че го обичаш. Аз съм момче и на мен някой да ми каже, че друг ме обича ще му се изсмея. Трябвало е лека полека да му покажеш чувствата си към него така че да не го стряскаш или притискаш. Веднъж изпуснеш ли този шанс няма връштане назад. Вече няма да те вземе на сериозно. (това че признаваш чувствата си към някой чрез трети човек показва че те е страх от неговата реакция и предпочиташ да си я спестиш.)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker