Майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1500 пъти
Привет на всички. Реших да споделя тук, защото нямам на кого да споделя извън виртуалния свят... Та така аз съм на 14(предпочитам да запазя анонимността си) и напоследък се чувствам много отдалечена от майка ми. Тя е доктор и прекарва много време в болницата. Предполагам, че всички деца, на които родителите им са лекари или поне единия ще ме разберат.... Та така още от 4годишна възраст аз и по-големият ми брат много тъгувахме, защото мама беше дневни смени и най-вече нощни. Когато ходеше на нощни смени ние много тъгувахме и тя ни рисуваше картинки, които слагахме под възглавниците си като спомен от мама. И до днес тя специализира, постоянно е на работа.... Сега е в 2 отделения, защото учи за пулмoлог. Баща ми страшно много и помага той ни гледа, готви ни, когато мама е на работа... Поне той си има самостоятелна фирма и не се налага да усещаме и неговата липса... Брат ми е с 2 години по-голям от мен и вече свикна, не му пука толкова много. Но на мен ми е много тежко, защото, когато искам да споделя нещо на мама, тя е изморена или се приготвя за работа. И днес тя е първа смяна ще се прибере в 3 ще легне да спи за нощната смяна до 17:30 и в 18:30 ще тръгне. Аз излизам към 4 и не можем да се видим. Чак утре ще успее да ми отдели време(ако не е заета) Разбирам я не искам да я упреквам или да и се сърдя... Все пак тя работи заради нас не от огромно желание. И аз искам да стана лекар но не с такава специалност. Мама не одобрява защото знае на нея какво и е и на другите лекари... И така това е моето ежедневие и история. БЛАГОДАРЯ ако някой я е прочел. Не очаквам съжаление, защото няма за какво... Просто имах нужда да споделя :) Лек ден на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3ffa0a3d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж какво, може малко да се разсърдиш на този коментар, но аз съм длъжна да ти го кажа: Майка ти е лекар, баща ти има фирма, ОТ КАКВО ЗАБОГА СЕ ОПЛАКВАШ? Сигурно имате месечни доходи поне 3000лв., а ти си седнала да се оплакваш. Майка ти се скъсва от работа, за да имате ти и брат ти всичко което си поискате, а ти пак си недоволна. Оценявай това което искаш, майка ти работи заради теб, ще се лишиш от малко внимание. Щото майка ти ако напусне работа, цялото си време ще прекарва с теб, ама тогава следващата тема, която ще пуснеш ще е "Бедни сме защото на майка ми не и се работи". Оценявай това, което имаш, защото сигурна съм, живееш по-добре от голяма част от връстниците си. Вярно, че не би било зле да ви отделя малко време, но тя го прави всичко това единствено за вас и се надявам ако не сега, то поне един ден да го оцениш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 28f2311e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, aко товa ще те успокои, мaйкa ми рaботи нa 500км от мен и не съм я виждaлa вече 2-месецa, a съм нa твоятa възрaст. Нуждaя се от не помaлко внимaние и любов, но стискaм зъби, зaщото знaм, че мaйкa ми го прaви зa нaс със сестрa ми. Единственaтa ни връзкa е по-телефонa. Дори нa първия ми учебен ден в ново училище нямa дa е до мен... Рaдвaй се и нa мaлкото, което имaш. И поздрaвления нa мaйкa ти зa отговорнaтa и труднa професия. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 34c04af39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1, авторката е написала "Все пак тя работи заради нас не от огромно желание", което малко или много подсказва, че е осъзнала защо работи майка и. И не всичко е пари, номер 1. Момичето явно има нужда и да прекарва време с майка си, да споделя...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 09e44eb169
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не прочете съм написала, че не и се сърдя или упреквам и че ЗНАМ ЧЕ ГО ПРАВИ ЗАРАДИ НАС А НЕ ЗАЩОТО И ДОСТАВЯ ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ. Мерси за споделеното мнение, но се върни и прочети отново написаната от мен история и ще видиш, че коментарът ти е противоположност на написаната от мен история и дори е ненужен ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7800032f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Н 1, aвторкaтa излишно е писaлa, че не се оплaквa, a имa нуждa дa сподели, че и липсвa мaйкa и, кaкво не рaзбрa? !

Aвторке, aз също съм много зaетa мaйкa. Мислех, че успявaм дa отделям нужното внимaние нa синът си, докaто не ми кaзa, че от няколко дни се опитвaл дa говори с мен, a aз все съм бързaлa и не съм го отрaзявaлa. Подействa ми кaто студен душ. Тогaвa се рaзбрaхме тaкa- когaто е нещо много вaжно, просто дa ме спре, колкото и дa бързaм и дa ми кaже. Aко може дa почaкa, дa ми нaпише бележкa и после, при първaтa свободнa минутa я четa и говорим след товa. Тaкa че миличкa, когaто имaш нещо нуждa дa и кaжеш нещо много вaжно, нaпиши и съобщение, aко не е нa рaзположение в моментa. Aко пък е изключително вaжно- ще кaжеш нa бaщa си. Бъди сигурнa, че и липсвaш вероятно повече от колкото тя нa теб. Но е хубaво, че рaзбирaш, че го прaви зa семейството. Сегa, кaто си по- голямa, можеш ти дa рисувaш зa нея понякогa. И също дa си уговорите един ден в месецa, когaто двечките по женски дa си поприкaзвaте, рaзходите чaс - двa. Все пaк и мъжете в къщaтa имaт нуждa от вaс.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7685f7fcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Айде айде майка ти карала първа и нощна в един и същи ден! Не е възможно в една и съща дата тя да е два пъти на смяна, не ни лъжи.
Въобще не ми ги приказвай тези, човек не е в състояние да работи над 8 часа дневно и това е забранено особено при лекар. При повече от 8 часа дневно се получават много грешки, а при лекар грешките са нещо недопустимо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 09e44eb169
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти с какви очи ми казваш че лъжа ? Аз ли знам по-добре или ти. Излез от приказката в която живееш....Майка ми е страхотен професионалист а ти явно си човек който не е ходил на преглед от поне 4 години...Не ми трябват хора които ще ми се правят на разбирачи при положение че имат грешни представи....Това че ти или родителите ти работите по 8 часа не значи че моята майка е такава....И казах че РАБОТИ НА 2 ОТДЕЛЕНИЯ КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ПЪРВАТА СМЯНА И Е НА ЕДНОТО А НОЩНАТА НА ДРУГОТО !!!!!!!!!!!! Айде лека вечер :*

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6e55fb801c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6, айде бе! Как да не е възможно, при положение, че моят баща също е лекар и е на две смени в един и същи ден? За какво злобееш? Ако не знаеш, точно лекарите прекарват половината (даже и повече) от денонощието си на работа.

Номер 1 - ти май не можеш да четеш между редовете, а? Момичето има нужда да сподели тъгата си и това, че майка й и липсва, не всичко опира до парите...Освен това, тя е написала, че тя самата разбира, че майка й го прави за семейството си...а пък има и хора, които живеят в сламени къщи, които само ако духне лек вятър, ще ги отнесе и са по-щастливи, от колкото можеш и да си представиш!

По въпроса...ох, знам колко ти е трудно, но в живота ще срещнеш още по-големи трудности, колкото и да не искаш. Съжалявам адски много, защото някак ти липсва онова майчино присъствие, което повечето деца имат...но всичко ще е наред! Ако има нещо, за което искаш да поговориш с майка си - кажи й преди да отиде на работа или след работа, макар, че ще е уморена, но като една любяща майка ще те изслуша, сигурна съм.

Късмет и горе главата. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 09e44eb169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8 БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА РАЗБИРАНЕТО ! :) Eто такива хора като теб трябва да има повече...И най-вече че ти също знаеш какво е да имаш родител лекар..Благодаря още веднъж и ти пожелавам прекрасен ден изпълнен с усмивки :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker