Аз съм на 15, а той... дори не зная на колко е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм на 15, а той... дори не зная на колко е!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2245 пъти
В началото на месеца дойдох в нов град и веднага се запознах с едни момичета. След като излязохме ги попитах дали знаят къде в града има метъл шоп... Заведоха ме и когато влзохме веднага тръгнах към витрината с обеците и флешовете. Те ми казаха да побързам и да намеря някого, който да ми помогне, но аз исках първо да разгледам и тогава дойде продавачът. Усмихна ми се и ме пита c какво може да ми помогне, a аз му казах, че си търся разширител - 2мм (за ухо разбира се). Той отвърна, че 2мм е много малко и няма да ми свърши работа и... друго не го помня, защото само го гледах и му се наслаждавах, има пиърсинги по лицето и флеш иии... ;х Казах му, че ще си помисля и ще дойда друг ден. Той ми се усмихна и ми каза от колко до колко часът ще е на смяна същата седмица. След като излязохме от магазина споделих на приятелките си, че е сладък и има хубава усмивка (от онези със страхотно подредени зъбии като се усмихва му се образуват скобички отстрани ^^), но нищо повече. (нещо такова http://data2. whicdn. com/images/12817485/large. jpg) След 2 дена отидох отново и го видях. По лицето му и езика на тялото видях, че се радва да ме види. Казах му, че съм размслила и реших да взема 3мм, а той провери и каза, че няма. Наложи се да ми продаде 4мм. След това започна да ме успокоява, каза ми "Няма да те е шубе. " щяло да има "кръв и малко кожичка" :о Тогава вече наистина се паникьосах. Говорихме си още няколко минути.. каза ми, че ако имам проблем, мога да отида при него и да ми продупчи ухото с по-широката машинка. Помислих си... *може и "друго" да ми продупчи* :D :D майтап. Не беше някаква романтика, даже беше доста отвръщаващо, но наистина много го харесах и не мога да спра да мисля за него вече една седмица. Точно една седмица. За сумивката му и флеша му и и и.. :( Не зная какво да направя моля ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: b3d7fd2778
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също си падам по такива момчета :3 толкова са кют ... И аз често ходя до метал магазини и да ти кажа на всякъде са такива продавачите .. смисъл .. за тях е по-добре , ако са мили и любезни с клиентите си. И аз също много се кефя на едно момче в такъв магазин .. Винаги в мил , усмихнат , прави си малки шегички с мен , когато идвам в магазина винаги идва той да ме обслужва , а когато си тръгвам ми пожела супер хубави неща и да се върна пак и т.н .. В друг магазин например продавачите открито флиртуват с клиентите... Така , че не си мисли за някакво специално отношение , защото и аз бях така като теб , но .. И все пак , ако стане нещо го напиши тук :3

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4292f1abff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е и аз имам фетиши към момчет с флешове, не си единствената. Според мене просто си супер хлътнала сега, това до месец ще отмине, ще видиш. Моят съвет е да изчакаш малко, ако не отшуми, просто бъди смела- искай му телефона и какво толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aff4d777a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да повярвам, че са публикували такава глупост тези редактори..

Момиче ти по- наивна можеш ли да бъдеш? ! Сигурна ли си, че си на 15? На тази възраст би трябвало да си се сблъсквала с такива работи- виждаш някой някъде, хваща ти окото, мислиш си за него, срещаш го 2-3 ей така рандъм и след време дори забравяш за съществуването му. Не знам ти какво- надяваш се, че ще стане нещо между вас или какво? Момчето сигурно е над 20, едва ли ще тръгне с някоя на 15.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 730247c549
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Единия вариант е, ако му знаеш името и фамилията, да го намериш във фейсбук и да видиш на колко години е. Другият вариант е просто да го попиташ.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bd0817e114
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче, ти да не би да си ходила в "на тъмно". Защото там таботи същия сладур, който описваш и мога да ти кажа ,че той се държи така просто защото това е начина му за изкарване на пари. Няма невъзможни неща , но се съмнявам че толкова голям би се занимавал с теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 766fe32ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Укроти се!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2ded7e7dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Всеки с вкуса си, ама не знам какво можеш да намираш в един метъл с флешове и татуси, вероятно сатанист, може би дори наркоман. Ако се стигне до нещо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с гума! Недей да си играеш с огъня, за да не се опариш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b3d7fd2778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Оставете момичето , не всички харесваме чалгари и напомпани горили ! А до авторката и до номер 6 , както казах в първия си коментар... да и аз говоря за същия магазин " Та тъмно". И наистина това им е работата .. никой не би искал да ги обслужва някакъв идиот , който не може дори да се усмихне. Затова пускат чара си при всеки удобен момент (:

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 356328ef89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, аз мразя метъли и не харесвам чалгари и напомпани горили. Защо всеки, който не ви харесва метълите, го смятате за чалгар... Не разбирам какво харесвате на тея флешове и изобщо. Толкова...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2ded7e7dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ^ толкова.... отвратително, може би? И аз така мисля.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7ee40d50de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 счупи тъпометърa. Инaче и aз мисля, че се държи тaкa, зaщото рaботaтa му го зaдължaвa дa е мил и любезен. Но знaе ли човек.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3ded4d1b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До Номер 8,

Значи всички метъли са сатанисти и наркомани, така ли? Защо? Защото не са разни чалгари или фенове на дъбстеп и бозите на Риана? Мога да ти кажа, че тези "наркомани" и "сатанисти" за които говориш, са едни от най-истинските хора, които някога ще срещнеш. По-голямата част от тях не са наркомани, още по-малко са сатанисти. Аз съм религиозен, не пия алкохол, никога през живота си не съм пушил и определям себе си като "метъл".

Предлагам ти просто да си пуснеш някой кючек Азис или поредния боклук на Майли Сайръс, вместо да говориш как щом някой харесва метъл, значи е "наркоман и сатанист".

Поздрав за всеки, който не слуша чалга: Iron Maiden - Run To The Hills

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 77b286c3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм авторката :D Ами скоро след като публикувах статията минах през уикенда покрай магазина и тогава излязоха едно момиче, едно момче и той и се зарадвах, но приятелката ми бързаше, затова продължихме и когато се обърнах той ме погледна и се усмихна иии се зарадвах... Веднъж се засякохме в BILLA и той ме поздрави и ми се усмихна после ми каза нещо от сорта, че още не сме се запознавали и си подаде ръката и ми каза името си... Та запознахме се и сме се засичали още веднъж, тогава той ме поздрави и аз му отвърнах ии това беше.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker