Не разбирам отношението му към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не разбирам отношението му към мен
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1482 пъти
Не знам от къде да започна, наистина. Запознах се с някои хора от класа на бившия ми, реших да излезем като приятели с двама от тях, момчета, за да видя какво ще излезе. Просто една вечер единият ми писа "На НДК сме, искаш ли да се видим? Ще има концерт. " Така и не разбрах какъв, но отидох. Концерт нямаше, защото заваля, но ние останахме в подлеза, където са магазините и пейките. Беше ми много приятно, смяхме се, говорихме си.. После ме изпратиха. Вечерта мина чудесно. Исках да излезем пак, но излязохме само с единия. Тръгнахме към дома на другия, за да го викнем (живееше в отдалечен квартал). Неусетно, докато пътувахме се заговорихме за някои лични неща и това ни сближи. Прехвърчаха искри, личеше си. Другото момче не си беше вкъщи, ставаше късно, та решихме да се прибираме. Докато ме изпращаше и двамата се държахме като гаджета, личеше си, че ни е хубаво заедно. След това двете момчета решиха да ме поканят на един концерт, трябваше да ми звъннат същия ден, за да се уговорим къде да се чакаме. Така и не ми звъннаха, но аз, глупачката, отидох. Единия така и не го намерих, но другия, с който се бяхме сближили повече, ми вдигна и общо взето ми каза да търся първия, защото той нямало да може. Нямах проблем, на всеки се случва, но можеше да ми каже по-рано, вместо да ме карат да вися като идиотка. След това всичките ми опити да се свържа с него, за да се изясним, останаха без успех. До ден днешен е същото. Никога няма да разбера защо стана така. Много ме боля и много страдах, защото наистина, дори за толкова кратко време, бях вложила чувства, които бях заблудена, че са взаимни. Вие как бихте си обяснили такава постъпка, какво бихте си помислили? Мина много време от тогава и изстинах, но ме интересува каква е логиката на подобни постъпки, затова и реших да пиша тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: ca109ac161
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хем не са ти звъннали за концерта (явно друго нещо им е изкочило), хем ти отиваш и мрънкаш, че си висяла там. Като нямате уговорена среща, какво си очаквала? Това настрана, питаш каква е логиката на подобна постъпка. Ще ти кажа какво мисля- ти си почнала да фантазираш, че нещо повече може да се получи с момчето, но той е зает, или пък не дотам заинтересуван, и деликатно те е.. ами.. разкарал. Разбира се, може и да греша. Но по принцип моята логика е, че ако един мъж (момче, дефакто) е заинтересувано по някакъв начин от женски индивид, нищо не би му попречило да й звънне, да я потърси, да й пише(дори след вечерта на концерта), и прочие.
В крайна сметка и такива неща се случват, не го мисли. Можеш ''случайно'' да пишеш на някое от момчетата за един неангажиращ разговор. Може пък отношенията ви, макар и приятелски, да се подновят. Това в случай, че го искаш. Пробвай пък, бих казала аз. Тъй или иначе няма нищо да загубиш. :)
cherry

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 63e41a1356
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти пък кво му се молиш.. в такива случаи аз имам запазен номер : Гледай уж случайно да се засичате НО не му се лепвай като някоя отчаяна, а се прави на готина смей се така, че да те чува, ако си с приятели се базикайте (дори гледай да си помисли че се шегуваш за него) а ако си сама се прави че говориш по телефона с някой приятен човек, ако вземе че те заговори си припомни че те е наранил и се прави че не те не интересува като гадже.... момчетата се дразнят от недостъпни и така ще събудиш любопитство, колкото и банално да звучи ще видиш резултата. И не забравяй : трябва да мисли че си го преживяла

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 56aa5165d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   " Запознах се с някои хора от класа на бившия ми".....
Мисля , че товa е проблемa. Ти зaщо не си търсиш твоя си средa , a с момчетa от клaсa нa бившия ти. Че и чaкaш дa видиш първо , кой от двaмaтa ще " върже". Ми нормaлно е дa те отрежaт момчетaтa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4517a77e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен зависи от човека. Момчетата по-принцип, ако не заявят категорично, че искат връзка, не се захващат с нищо сериозно. Може да е такъв тип момче, възможно е да не е искал да става нищо заради бившия ти, знам ли. Всичко може да се очаква. Съветът ми е да не влагаш толкова чувства в началото. Разбира се, че ако се влюбиш, няма как да си спреш чувствата ей така, просто колкото по-малко очакваш, толкова по-малко разочарования ще има накрая. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ac8ecb626
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Самовлюбена наивница.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 586921d660
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може да си е помислил, че го използваш, за да се съберете с бившия те:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: df2a5a824e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дала си се прекалено лесно. Трябва мъжете да тичат по теб, не ти по тях. Не е трябвало да му споделяш много неща още на първите срещи, трябвало е да си потайна. Иначе не е интересно, а не е ли интересно те просто си тръгват :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f30c7b9e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тези отношения са само в главата ти. Всичко това си го фантазираш сама и няма нищо общо с действителността. Никой не ти е давал повод да си мислиш за нещо по-сериозно като отношения, вие сте просто приятели.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 755afedae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   3, изобщо не съм го правила с цел свалка и "връзване", запознах се с тях напълно случайно покрай телефонен разговор, аз ако искам да ми върже някой, последните хора, с които ще се занимавам са връстниците ми. Не са наясно със себе си и желанията си момчетата, не че нещо.
5 изобщо няма да го коментирам. Не разбирам защо някой като не може да помогне се бута и нарочно пречи.
6, не съм искала да се събирам с бившия ми, едва ли това са си помислили, беше минало много време.
8, той ми даваше такива сигнали и то доста ясни, щом аз, дето обикновено съм пълно дърво и не ги разбирам такива, го видях.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e3f3626a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   моето обяснение е такова - момчетата са абсолютни моралисти поне повечето - за свестните ти говоря и е вероятно второто момче да се е обидило на първото с което си се сближила първоначално - има 2 варианта - второто момче да те е харесвало и затова първото да се е отдръпнало - втория в цялата история да е замесен бившия ти един вид си искала да го накараш да ревнува - във втория вариант когато са схемите е замесено момиче понеже пак ти казвам свестните са моралисти а за момичето или е хлътнало по един от двамата или е в компанията на бившия ти или директно излиза с него - ако излиза с него звънни на сближения и му каи че си просто самотна а за втория забрави - А ако е първата ситуация пак звънни на първото момче и го покани да излезете на закуска или нещо подобно - докато не ти обяснят ситуацията

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker