Искам да намеря подходящите за мен приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да намеря подходящите за мен приятели
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1472 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16г. и съм съвсем нормална. Имам приятели, но мисля, че по-точната дума е познати. Проблема е, че те са на друга вълна от мен. Аз се обличам различно от тях, имам лилави кичури, слушам друга музика (аз слушам поп, рок.. те слушат само чалга). Когато излизам с тях ежедневието ни е да седим на едни пейки и да люпим семки. Също и да се "забиваме" с момчетата.. т. е те правят всичко това, а аз просто движа с тях. Това са хората с които съм от малка и може би затова се мотая с тях.. Но аз се промених, както споменах и по-горе. Просто аз не съм създадена за такъв живот.. Обичам да ходя на екскурзии и всякакви приключение-те обичат да ходят по купони и да се напиват на дърво. Аз обожавам да слушам рок - те не са чували за такова нещо. Те са "загорели" за гаджета, аз не искам да имам приятел(за сега). Наистина много искам да си сменя компанията, но това не значи да се правя, че не познавам старите си познати. За съжаление съм твърде срамежлива и е предизвикателство да се запознавам с нови хора. Още повече, че не познавам момичета/момчета, които да имат общи интереси с мен(музика, дрехи, piercing etc). Има ли някаква група или сайт за запознанства на хора металисти примерно или нещо подобно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f6cc7c242
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За жалост не можем да си избираме приятелите, просто повечето сме с хората, които са около нас и свикваме с тях. Аз слушам всичко, косата ми е червено-розова, ако си сложа тениска с група, която слушам ставам пълното емо, но тъй като и аз съм с чалгари се обличам нормално, но нямам против да избухна на рок или метал. Ако намеря човек като мен сигурно ще изглеждам даже прекалено много като металистка. Имам интереси към piercing. Не каза от кой град си. Ако си от София и си съгласна да дадеш скайп или нещо такова, може да се разберем да излезем, ще си пуснем камерите в скайп да видим, че сме си ние, и после отиваме навънка. Иначе другия начин, ако не си от тук, може във Фейсбук да пишеш на хора, които видно са такива каквито харесваш и ако се съгласят да се запознаете е супер, ако не искат ги зарязваш и това е.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e8b134a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам, че ако и аз съм с хора, които са като мен , ще ми е по-добре. Предпочитам да движа с рокери , металисти , даже и скинари , стига да се измъкна от ежедневието си ... И да , аз също съм от София.. Но предпочитам ти да оставиш някаква връзка с теб

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cc476da616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм съгласен с 1. Ние не избираме семейството и съучениците си, но приятелите са наш избор. Аз съм момче на 16 и слушам метал. Като теб нямах приятели, а познати. Но реших да почна да ходя на всякакви групи. Включително актьорско майсторство и дори в един проект в радиото където се запознах с много нови приятели с които съм и сега. Разнообрази ежедневието си и така ще намериш каквото искаш. Успех!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce1f333ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нужда да се притесняваш , защото си различна . Най-добре далеч от слаби ученици и малоумници , който ще ти пречат в училище . Аз в предишното си училище нямах много приятели , защото не харесвам ''отворковци'' , който се правят на комици . Не ти препоръчвам интернет запознаващ сайт , защото не се знае на кой ще попаднеш . Ами ако е някой , който се представя за ''милото момче'' , а е действителност не е добре с централния процесор . Намери си приятели , но не бъди срамежлива , но и не бъди глупава. ~~~Kalimera~~~

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: beecd3102a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прочетох едва заглавието и ми стана ясно. Подходящите приятели ли? Все едно говориш за дрехи - подходящите дрехи. Сближаваш се с някого, опознавате се и с времето ако си допадате ставате приятели. Никой не е идеален, но винаги има приятел с който ще си допаднете и може да си станете най-добри приятели.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 76fd8ce3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Някои хора нямат пари да си купят хляб, а други пари за боядисване в бенбено на косите си пръскат хиляди левове.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3e8b134a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за коментарите ви. А до номер 6 - изливаш гнева си тук ли ? От всичко това което съм написала на това ли намери да наблегнеш? Мога да давам пари за "боядисване в бенбено" , защото не давам пари за цигари , алкохол и т.н. ;)
-авторка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker