Защо съм толкова ревнива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо съм толкова ревнива?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1536 пъти
Помощ!

...
Здравейте, аз съм момиче на 16 и си имам сериозен приятел от 5 месеца. Много ревнувам, макар и да знам, че ми е верен.
Всичко започна така... Бях на 9 и се записах на акробатика. Там беше той. Не се записах заради него, но след втория път ходих само за да го видя, докато не се отписа. Харесвах го, но ме беше срам да му кажа. Аз продължих и повече не го видях. Станах седми клас и се преместих в "Най-елитното" училище в града. Няма и седмица в новото училище и го видях. Пак започнах да го харесвам, постоянно ми беше в главата, исках да му кажа, но бях твърде срамежлива да го поздравя, а и не знаех дали ме помни. Завърших седми клас и изгубих интерес. Докато в осми клас не се засякохме пак на училище. Беше много по-красив от всякога ((Схванахте на къде бия.... )) Пак започнах да го харесвам, правех всичко да се засечем и лятото отново изгубих интерес. Е станах девети клас и в един час по физическо го видях, засякох го на таблото и видях че имаме физическо по едно и също време. бях толкова радостна и хлътнала, че кроях план да ме бутнат в него, но не исках да си призная. Тогава си харесах едно друго момче и той ми предложи и тръгнахме.. няма и месец по късно ми разби сърцето и от тогава с който тръгнех го зарязвах и си намирах чувствителни момчета защото """""нямах вече сърце"""", Да, но не. Брата на приятеля ми стана близък с мен от една екскурзия и един ден се реших и му казах да каже на брат си да не ме подминава. Подмина ме веднъж и пак писах на брат му. За малко да ме подмине още веднъж, но аз съм упорита и влезнах в общото помещение на тоалетните и го изчаках и тогава всичко стана наново, но много по силно. започнахме да си пишем и от брат му разбрах че това чувство е взаимно.

Та да си дойдем на думата... Аз съм му първата и знам, че за нищо на света не би ми изневерил, но по някаква необяснима причина адски много го ревнувам. Личи си по отношението му. Обича ме, но аз го ревнувам толкова много, че вече не се понасям.... помогнете ми, дайте някакъв съвет... Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: fa6e1422cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичаш го и изпитваш силни чувства към него. Това е нормално. Каквото и да ти кажем отново ще го ревнуваш, неизбежно е. Сама си опитала това, което бих те посъветвал - знаеш, че те обича и не би го направил, така чее...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b70169595
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това се нарича силна любов и колко и гадно да си се държала с други момчета с него е друго... Очевидно е че го харесваш много, ама ако има около него някакво момиче и го сваля нормално да го правиш.. Съмнявам се че ще можеш да спреш да го ревнуваш защото явно си просто ревнива когато харесваш някого силно, просто се опитай да се контролираш малко и знай кога трябва да спреш и кога не ;д
:))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4d4ab70d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На 16 години си, а се държиш като малко дете. Ама той те подминал един път и вече светът свърши! Ама харесвала го била, после не, после да, после не..., айде разбери какво искаш и тогава пиши. Аман от лигави детски...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c567b219f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай не си единствена!Аз също много ревнувам приятеля си с, когото съм от шест месеца.Мислех си, че е нормално и към втория месец няма да е така, но уви.....Не знам защо съм такава ревнувам за най-малкото нещо, дъно след време и двете се променим !

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e674a0a702
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Предполагам, че те е страх да не го изгубиш, тъй като силно си привлечена от него, в степен граничеща със зависимост, това все пак са 5г. и ти си започнала да го харесваш още на 9г. извинявай, но мисля, че на 9г. човек е с много влиятелна психика. Това че толкова време не си му казала, поражда някакви отговори за характера ти, няма да анализирам ти си знаеш каква си.

Аз лично си падам традиционалист и държа на честните отношения с партньорката си или ако сме заедно, то сме само двама, трети или трета нямат място при нас. За съжаление моето убеждение се споделя от малко хора.
И аз ревнувам много, дори може би съм задушаващ понякога. Но за мен изневярата, в това число и открити мисли към друг от страна на партньорката, са престъпление, а наказанието е само едно - раздяла. Знам, че е трудно да си само с един човек, но поне другият не бива да разбира. За мен изневярата означава чисто не зачитане чувствата на другият, дори отхвърляне, принизяване, открито завяване ти не си достатъчно добър за мен, пълна липса на любов. Ето защо аз държа моето момиче да ми бъде вярно, не го казвам, но бих се радвал да ме ревнуват, почти задушаващо, да ми прощават грешките, да показват зависимостта си от мен. Това е което най - много ме привлича в едно момиче, такова момиче което виждам, че когато греша го натъжавам, но то е готово да ми прости да бъде с мен, всячески се стремя да не наранявам, за такова момиче бих дал много.
То това няма отношение към твоята история, но за да дам добър коментар, се стремя да се поставя на твое място. И обяснявам защо аз съм ревнив.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f2dc8affb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ми щом си опитна а той не е отиваш до него и го целуваш по бузата или челото, ако пък не е опитен но не е и срамежлив директно с език.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker