Излетя ми музата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Излетя ми музата
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1254 пъти
Имам един проблем. Имам си големи цели за в бъдеще свързани с изскуството, искам много да се докажа в тази област и един ден да съм една от най-добрите в света. Обикновено съм доста креативна и имам тонове нови идеии, обаче уви, от скоро време има дни в които хич нямам вдъхновение, а от там и стимул, общо взето някакво депресивно състояние, нищо не ми се пипа. Седя си ей така и нямам желание за нищо, като казвам за нищо, не само за рисуване ами буквално нищо не пипам. Все едно нещо съм затлачила и само деградирам. Дори си нямам идея на какво се дължи това, дали пък ми липсват изживявания или пък нещо не съм задоволена? Това лято приживях разочерования с няколко момчета, а след това и най-добрата ми приятелка замина на някъде, а на мен хич не ми се излизаше вече и се затворих вкъщи да гледам аниме и да играя видео игри. В останалото време само си пиша с момчета по фейсбук все едно се надявам на нещо, а всъщност само си губя времето. Общо взето няма нищо запомнящо се или поне малко интересно в ежедневието ми. Много ще съм благодарна ако бихте могли да ме посъветвате нещо, а също така ще ми е много интересно и да разбера, ако някой е бил в подобно състояние как се е избавил. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 81868635d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хвани си някой много надарен и по-добър художник от тебе. Денем ще те учи, нощем ще те вдъхновява!
Брат разваля - брат оправя! (имам предвид малкия му брат..)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e03a29ffa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да депресията е присъща на повечето хора на изкуството. Вместо да си "чатиш" с хората, говори с тях и излизайте заедно. Вместо да гледаш стената излез да погледаш дърветата и хората (понякога няма разлика). Копунясвай, куфей..
А музата не идва само със секса, както "намеква" първия коментар. Дори и когато съм изкарал няколко пиянски седмици с различни, много красиви, макар и тъпи момичета, ми става още по-кофти и още повече забивам. Понякога идва, когато си седиш и блееш някъде, друг път идва, когато всичко е с главата надолу.
А и когато човек е задоволен, му е най-трудно да е креативен. Замисли се! Всичко ти е наред, нямаш нужда от нищо, защо по дяволите, да се тормозиш и да мислиш нещо. Аз лично "работя" най-добре при най-тежки условия! Но важното е да не забиваш на едно място, а да си в движение и да търсиш нови неща.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0cc2a91966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ето какво ми е мнението. Ако си тинейджър между 12 и 16 си е от този т. нар. тинейджърски период... всички са минали през това.. някои по-рано, други по-късно а никой не знае кога ще свърши.
И аз бях креативен, имах желание за всичко, бях жаден за нови знания, но когато навлязох в този период просто "загинах", всичко се срина.. и не е свършило все още... четвърта година продължава... но какво да се прави така сме създадени..
Моят съвет е да не губиш вяра в себе си, щом имаш възможности продъжавай да ги развиваш.. не спирай, спреш ли никога повече няма да практикуваш това по същия начин..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker