Заслужава ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заслужава ли си?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1294 пъти
На 14 години съм. В началото на 6-ти клас в класа ни дойде ново момче, с което веднага станахме приятели. Отначало не му обръщах особено внимание, просто го следях бегло около година. Той имаше връзка от разстояние и когато се разделиха с момичето, аз го окуражавах да продължи и да не се отчайва, подкрепях го през цялото време. Започна новата учебна година, ставахме все по-близки и излязохме няколко пъти заедно. След около месец той ми призна, че има чувства към мен-аз също имах, разбира се. Станахме 'гаджета'. Но моят живот беше много по-различен от неговия-аз бях отличничката на класа, печелех престижни конкурси във всякакви дисциплини, а той по цял ден играеше на видео игри. Отначало всичко вървеше добре, не се карахме, разбирахме се, излизахме от време на време. Но колкото повече наближаваше Коледа, толкова повече ангажименти, концерти и състезания имах аз. Той започна да ми настоява да излизаме все по-често, обичах го наистина и отделях всеки ден време за него. Но желанията му не бяха само нежна целувка по бузката, както предполагах в началото, започнаха все по-сериозни взаимоотношения и майка ми разбра за тях. Това я порази и след 7 месеца, прекарани с него, тя ме посъветва да се разделим. Страдах наистина много, защото бях свикнала с него, че мога да му споделя всичко. Но не беше така, приятелите ми знаеха, че страдам много.. и в крайна сметка решихме пак да се съберем след почти месец раздяла. Но тъй като беше започнало лятото аз ходех постоянно на лагери и отново се отдалечихме. И така един ден, след 9-месечна връзка, той ми заяви, че се е отказал от мен. Просто така, нямало смисъл повече. Аз бях съкрушена, не го бях очаквала, след всичко, което бях направила за него.. Все още страдам, когато си пиша с него, все още се сещам за красивите му лъжи. Повече яд ме е, защото той не удържа на думата си, че винаги ще е до мен. А аз наистина го смятах за различен.. и му вярвах безрезервно. Да продължа ли да се боря за него? Дали някога той пак ще се върне при мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5eb3152c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила стягай се, животът продължава. Не мисля че на такава.. хмм.. хубава възраст да се разстройваш за преходни неща. Прави се че намеренията ти към него са само приятелски, така ще се сближите отново. Не го притискай, остави го той да те гони, споделяйте си..
Прегръдки
Е. С

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dcae97b494
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съвета №1 ! Ще те послушам! :)
От авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9e43970b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди да гониш, когото и да е било порасни. Не на години, на акъл порасни. И не няма смисъл да се бориш за него! Защо си мислиш, че този път нещата ще са различни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dcae97b494
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Историята има страхотна развръзка, хора! След 4 месеца въпросното момче гордо ми заяви, че никоя не е като мен и че винаги ще обича само мен. Тогава аз му припомних как лекомислено ме заряза и той започна да обяснява колко мноого съжалява...Не се поддадох, макар че вътрешно го исках обратно...Той продължава да ме ухажва, вече втора седмица, но аз съм непреклонна и няма да се върна при него. Напук на него , а и на себе си. Този път съм сигурна, че постъпвам правилно, защото той трябва да почувства болката, която ми причини тогава, колкото и подло да звучи.. :)
От авторката

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 64f460d0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А сега си намери ново гадже, за да му е още по-гадно ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4b44abfe8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №6, това не е никаква "страхотна развръзка" а глупава, кирташка и малоумна мизерия!
Следващият път той, или някой друг, ще поиска ТИ да почувстваш болката, която сега си му причинила, и така до безкрайност.
На лошото никога не се отвръща с лошо. Грешките са за да се прощават, особено когато са осъзнати. С какъвто аршин съдиш другите - с такъв ще те съдят и тебе. Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти направят. Каквото сееш - това ще пожънеш. Който сее ветрове, жъне бури... Да продължавам ли?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker