Не съм щастлив какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм щастлив какво да правя?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте, в момента съм ученик, държа се много добре с всички хора и винаги съм мил, но въпреки това всеки около мен се държи злобно, момичетата не ме ебават а предпочитат някакви пълни олигофрени, които се държат зле с тях. Бях на екскурзия за 2 седмици в Дания, където хората бяха супер и си прекарах много добре и наистина се държаха и бяха 100 пъти по приятни от тук. Чувствам се много нещастен в момента, от известно време и приятели вече нямам поради факта че повечето, които се разбирахме и се харесвахме ме замениха с дискотеки и яко алкохол. Припечелвам онлайн и се готвя дори да инвестирам скоро. Не знам какво да правя наистина се чувствам ужасно и въобще не искам така да продължавам, всеки около мен се държи агресивно и извън нормите... Моля дайте съвет :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 676ecffdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кaкъв е изводa: зaвършвaш, кaндидaтствaш в.... Дaния примерно и продължaвaш животa си тaм, където ще се чувствaш щaстлив.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9211077cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Получил един човек инфаркт и докато докторите се борели за живота му, за няколко часа попаднал в Отвъдното. Там обаче вместо Св.Петър, пръв го срещнал Дяволът и приятелски му казал: "Докато чакаме колегата Петър, защо не дойдеш да ти покажа при нас как е?", и го отвел в Ада... А там - купон ти казвам! Дискотеки, кръчми, казина, мацки, пиене, веселие.... Човекът бил изумен, а всичко било толкова готино, Двяолът - такъв пич, че и през ум не му минавало вече да отива в Рая или някаква подобна глупост...
Обаче в това време докторите се преборили за живота му и човекът се свестил на Земята...
Минали години, дошло време наистина да умира. Умрял той, явил се пред Св.Петър и му казал: "Чел съм Библията, Отче, знам и ти какво ще ми кажеш и много извинявай, обаче аз искам да отида в Ада!"
Речено-сторено! Отишъл то в Ада, впуснал се в нощния живот, с огромен ентусиазъм тръгнал да прави щуротиите за които цял живот си мечтал и цял живот се подтискал!...
Влязъл в една кръчма, грабнал най-готиното гадже, поръчал си една голяма и седнал да пие, ОБАЧЕ... още преди да близне питието, то се изпарявало от чашата му, колкото и да наливал. По едно време натиснал мадамата да я чука, но се оказало, че тя между краката няма дупка, няма нищо! Музиката, макар и супер-атрактивна в началото се оказала един безкраен и подлудяващ циклеж... Възмутил се човекът, извикал Дявола и яростно му се оплакал: "Какво е това?! Няма нищо общо с купона, който ми демонстрира преди години!!!". На Оня му светнали червено очите, изсмял му се зловещо и с гръмотевичен глас му казал: "ГЛУПАКО, ТИ НИМА НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЕКСКУРЗИЯ И ЕМИГРАЦИЯ?!"

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: eb037d7869
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ади и аз да кажа един виц, че да се ориентира момчето :)
Татко Глист показвал на Малкото Глистче организма - стомах, тънко черво, дебело....
И то се показало навън. Глееедало, гледало, а татко Глист го изтеглил обратно.
- Абе тате, ти знаеш ли кво е хубаво навън ве! Небе има, въздух, свобода!
- А ние какво правим в този тъмен, мрачен, миризлив Гъз!?
- Ами какво да правим, татйовото, Родина!

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 44ebbf66d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не излизам често навън-няма с кого. Наскоро чух един коментар, че нямам приятели. Но какво да направя като не искам да си провалям живота с пиене, цигари или някаква друга отрова. Понякога се чувствам самотна и се натъжавам, когато виждам как другите са излезли с групата си. Имам приятели, но те или са от друго място-петъка и уикенда ги няма, защото са си вкъщи, а през останалото време всички учим. Други мои познати, с които се разбирам отлично също си стоят вкъщи и учат. Сега е лято и почти никой няма в моя град.
Като се замисля нищо не съм изпуснала, като не съм се събирала с "отрепките", които са ме канели по купоните си, но аз не мога да бъда като тях.
Аз съм отгледана в твърде спокойна и изпълнена с любов среда, а около мен познатите ми са свикнали да се обиждат, да бъдат груби и да прибягват до насилие-това е техният начин на общуване.
Като ти харесва в Дания, насочи се да учиш там. И аз искам да уча в чужбина и май натам отиват нещата.
В България нивото на морала е доста спаднало-никой не зачита другия, не прави разлика между реалността и киберпространството. Дори някой хора са толкова неадекватни и се вживяват прекалено много. Сплитат интриги и идеите ги заимстват от сериалите.
Не си единственият, нито пък аз.
Сигурна съм, че доста деца-нормални, умни,които се придържат към критериите си, когато си избират приятелите си, са като нас.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 177a110556
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, слушай сега, за околните, такива като нас, които седят пред компютъра, сме скучни, интровертни. Нямаме какво да кажем(разбира се, това е до индивидуалност), а другите не ни разбират. Пият алкохол и излизат по дискотеки, защото са именно както ги описа, олигофрени, нямат проспект към живота, да са нещо повече, да не са просто обикновения Иван, Петър с БМВ-то, дето слуша чалга. Такива хора не ги интересува външния свят.
Държат се злобно, защото са.. идиоти, меко казано. Даже ако помислиш малко, тези хора правят едно и също скучно нещо, работа/училище, после кафе, дискотека, алкохол и утре пак същото, и си мислят, че са голямата работа.

Казваш, че припечелваш онлайн, мога само да ти предложа да прочетеш за Bitcoin, аз лично през ръцете ми минаха еквивалента на над 100 хиляди лева от Биткойн, ама ги изпуснах, ама можех да бъда някого ако ги имах тези пари.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 28c4ab14b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не трябвали ти да ебаваш момичетата. Или искашбнякой теб да ебава

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 95fa6c57af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз се чувствам супер нещастният, имам чувството, че сам най-различният, и най - самотният самотник на този свят, идиотите от вън въобще не мога да ги понасям, въобще не ме ми харесва да ходя по купони, дискотеки и т. н, голяма работа, като идеш, нае***** едно пияно момиче и вече си голямата звезда, аз пък ще си чакам, колкото трябва моето момиче да дойде, не ме интересува.
Мисля, да събера малко пари и да си направя един релакс сам някъде, да осмисля нещата и да си почина от всичко и всички. Може да пробваш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker