Нямам истински приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам истински приятели
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1555 пъти
Здравейте, искам да ви помоля за съвет. Не мога да се оплача, че нямам никакви приятели, но не са и кой знае колко много. Така де, първият проблем е, че живея в малък град, а тук идеалите ни са чалга-права коса-оранжев тен. Излизам с тези хора, но нямаме почти никакви общи теми освен училище, защото те се интересуват от съвсем различни неща. Също така единственото им забавление е да пушат и да си висят във фейсбук, а аз дори нямам такъв. Била съм и в по-голям град и тм беше същото. Искам много да си намеря поне една приятелка или приятел с който да слушаме стойностна музика и да гледаме хубави филми, да се разхождаме сред природата примерно. Мама казва че проблема е в мен и че аз не мога да си намеря приятели и че съм "сдухана" така че да съм си слушала чалга и да си стоя по пейките че може и това да загубя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d48e1c5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хвани си приятел :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 741025729d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо, истински приятели няма.
Майка ти е права за това което ти е казала. Много подбираш хората и затова си сама. Също така казваш, че нямаш много приятели. За какво са ти много? И един стига, но да е стойностен. Аз съм от София и бих казала, че нямам нито един приятел, който да е истински. Събираме се една компания 10-15 човека и правиш същото, само дето не пускаме чалга, а рап. Седим по стълбите или по пейките, лежим, лигавиме се, базикаме хората, ходим малко по центъра и това е. Те не ме викат, да ми звънят или нещо такова, просто ако отида и са там сме заедно, ако не, не. Не си мисли, че в големия град е различно. Наистина трябва да се радваш, че поне има с кого да излизаш, може да са чалгарки, ама пък ги има. Някой хора дори нямат при кого да отидат. Моето обкръжение са наркомани и се мотат по кварталите, но аз не съм такава, и ги приемам каквито са, защото те няма заради мен да седнат да се променят, така че не очаквай да намериш хора по твой модел, всеки си има лоши страни, или ги приемаш или се махаш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4c70ff22b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам! Но мисля, че майка ти не е права! И на мен нашите така са ми говорили, но в крайна сметка съм си намерил няколко приятели с които имаме обща приказка.
Дано и ти си намериш! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 88357ba3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се събирай с тях щом не ти е приятно! Ако не се чувсташ комфортно с тези хора просто не си губи времето с тях :) На мен лично не ми е приятно да се събирам с наркомани. Не винаги поговорката 'с каквито се събираш,такъв ставаш' е вярна,но можеш да си придобиеш много вредни навици от тях! Зависи какви са , като хора. И аз например имам няколко приятеля,който слушат чагла и пушат,но характерите им са прекрасни! Тези неща са много относителни ;) Може да си намериш някакво хоби.. там ще се запознаеш с други хора.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 88357ba3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък смятам, че на този свят има истински приятели. Може да са рядкост, но аз с ръка са сърцето мога да кажа, че имам такъв!
Товаче си по-различен от някого не означава, че не може да се разбирате и да сте си приятели. Не е хубаво да поставяме ултиматуми на останалите, но ако тези хора те карат да правиш лоши неща е редно да се отдалечиш от тях. Ти сама си знаеш ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: da16a6b492
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами не може ли да поговориш с родителите си да се преместите в друг град? Или пък след 7 клас или ако си по-голяма след 12-ти да учиш в друго училище и да се постараеш да си по-общителна.. Когато се запознаеш с някого покани го да ходите на кино, в мола или в парка на разходка... Така ще имате повече общи спомени и ще има за какво да си говорите. Направи си фейсбук и общувай там с тях.. т. е. той ти помага да се сближиш с хората, така че успех!!! ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e1bf4f9179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   На колко си години? И аз съм така-не пия, нито пуша. Нямам фейсбук-не желая някой да ми досажда и не ме интересува личния живота на другите; фейсбука е полезен само ако имаш познати и приятели от различни точки на света. Повечето хора само го използват да се правят на велики, а в реалния свят не са нищо особено. Имам приятели, но и те не се сещат да ме извикат. Чакам си студентския живот с нетърпение, за да мога да се запозная с други хора.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b01dc13ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Честно да ти кажа, наистина това явление, наречено "истинско приятелство" липсва, защото хората са егоистични, лицемерни и т. н, но се свиква-ако ме разбираш. Имаше един момент в моя живот, даже още продължава, но е време да сложа край, а именно да чакам перфектните хора и истинските приятели, които да ми пасват на акъла. Ами, няма такива. И аз съм от малък град, и аз се чувствам самотен, и то защо ли... Защото търся перфектното и истинското... Май ще си остана с търсенето... Аз слушам поп-фолк, всичко слушам, което ми харесва. И аз, като не ме вика никой, стоя вкъщи пред компютъра и да - осъзнавам, че това е грешно и една вечер даже си казах "Ей, Стояне, какъв живот живееш ти? Само един е, няма да са пет. Изживей го пълноценно''. Промених си възгледите, започвам да обръщам повече внимание на външния си вид, на характера, от добрина прекалена, нали знаеш, полза няма! Така че излизай, живей и се забавлявай. Няма смисъл да стоиш сама, защото познавам сега хора, които едно време, като тийнейджъри са били самотни и сега и са си самотни, неженени, въобще социалните контакти куцат... Не знам на колко си, аз съм на 17, но живей!! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: de68bd2c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам, че забравих да кажа на колко съм. За тези,които питаха - момиче съм, на 16. Не мисля,че когато имах фейсбук, нещата бяха много по - различни. Нямам и възможност да се преместя никъде, поне засега. Ходя на танци,но в по-голямата напреднала група и се занимаваме с тренировки, не със запознанства. И нямах предвид, че са ми толкова неприятни заради чалгата , а заради отношението им към мен. Благодаря ви все пак.
*Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fb497ff6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тук всички, или поне тези, чиито комертари прочетох, сте пълни идиоти! Майка й била права. Как може изобщо да подкрепяте майка, която казва на детето си, че е сдухано, защото не слуша противната чалга и защото не пуши по пейките?
Авторке - аз съм на твоята възраст. Също съм момиче и те разбирам идеално. Живея в близост до София, което е предимство, но повечето време прекарвам в малкото селце. Излизах и с по - големи от мен, говоря за 20 - 25 гозишни, с такива на моята възраст и честно - всички ми бяха едвакви. Точно като при теб - всички около мен слушаха чалга и на всеки пет минути бяха като - чакай да си проверя фейсбука. След време намерих момиче, което слуша същата музика като мен... и въпреки това все още нямам най - добра приятелка. Това е нещо, което не съществува... и Мона разбива мечти...
За жалост всичките приятели, които смяташ за най - добри приятели или нещо такова, не са нищо повече от познати, които един ден си отиват, защото са егоистични...
Намери някакъв начин да общуваш с хората около себе си. Дори и да не ти е приятно държанието им към теб. С времето те също ще свикнат да те приемат такава, каквато си.. или поне от части, след като се откажат от идеята да те променят.
Mona

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4c70ff22b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ти трябва фейсбук! Според мен проблем не е в теб, а в хората около теб! Гледай си тренировките, слушай си каквато музика на теб ти харесва и да не ти пука! Не плащаш данък обществено мнение!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f64e94117a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Щом то отношението им към теб е ужасно, според теб, тогава те съветвам да си намериш други приятели. Нямаш ли роднини-братовчеди. Аз познавам няколко момичета, които са най-добри приятели с братовчедите си. Честно казано, по добре да си стоиш вкъщи да гледаш филм, да слушаш музика или да четеш книга, отколкото да дружиш с хора, които не се държат добре към теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b01dc13ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Честно казано, по добре да си стоиш вкъщи да гледаш филм, да слушаш музика или да четеш книга, отколкото да дружиш с хора, които не се държат добре към теб. " - номер 13, това ако прави тя през целия си живот, съвсем ще се сдуха... Според мен е правилно да си намери приятели, с които да дружи, да не съди много по външния вид, защото тези, които на пръв поглед изглеждат "грозни" са най-богати на морал и ценности! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 95fbc87448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 14 ( от номер 13), кой е казал, че това ще прави през целия си живот. Ние сме тийнейджъри-изживяваме този период. После идва ред на студентския живот, след него е време да създадем семейство и да градим кариера. Няма нужда излишно да се заяждаш. На Авторката нищо няма да й стане ако "Честно казано, по добре да си стоиш вкъщи да гледаш филм, да слушаш музика или да четеш книга, отколкото да дружиш с хора, които не се държат добре към теб. "(както се изразих). И се подразбира, че ще бъде чудесно ако си намери нови приятели, но това трудно може да стане понеже тя живее в малък град. Ти в какъв град живееш? Знаеш ли колко е неприятно да си от малък град и да има само няколко приятни места за разходки, да срещаш едни и същи хора и масата да са предимно чалгари, пушещи редовно марихуана и хвалейки се с глупостите, които са правили. А слабохарактерните ще възприемат този модел на подражание и защо? Защото са безлични.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b01dc13ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15, също съм от малък град, няма много места за развлечение, само 2-3 барчета, едно подобие на дискотека... което не посещавам, само веднъж ходих... Не мисля, че чалгата е виновна за поведението на повечето, чалгата е просто една музика, ами рапът, попа също са модели на подражание... Така че има си много смислени и хубави песни, а това, че хората искат да се забавляват, не ги прави тъпи, сега им е времето!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker