Не се вписвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се вписвам
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1615 пъти
Хей, пише момиче на 15 години. Проблемът ми е, че не мога да се впиша сред връстниците си.
Почти всички момичета, които познавам са еднакви - пушат, пият, дрогират се, бутат се на всички момчета, обличат се като к*рви, носят токчета, които са по - високи от IQ-то им, навън са по цял ден и се прибират в три часа сутринта.
А аз не съм такава - предпочитам да си стоя у нас и да чета книги, да слушам музика или да гледам някой сериал или аниме. Излизам горе - долу всеки ден - от 18:00 до 22:00. Но съм само с едно момиче и обикновено си говорим на някоя пейка в парка. Обличам се с клин/дънки, тениска, суичър (ако е студено) и кецове.
Чувствам се адски глупаво когато се засека с някое момиче от предишното си училище, защото всички съвпадат с описанието по - отгоре.
Сега ще бъда втора година в гимназия (уча в друг град). Не отидох на празненството за завършването на осми клас, защото класът празнуваше в долнопробна механа, където пускат чалга и после отидоха на чалготека до четири часа сутринта. Казаха ми, че всички са се напили. Момичетата били облечени с рокли до задника и плашещо високи токчета. О, и били МНОГО гримирани.
Следващата седмица старият ми клас ще се събира на пикник. Но не смятам да ходя, защото събраха по десет лева от всеки, за да купят алкохол и марихуана (почти всички пушат коз). На пикника миналата година стана същата история, но дойдоха и деца от другия клас. И станаха едни драми, едно момиче почна да се реже пред всички, защото гаджето й се целуваше с едно момиче от съседния клас.
Така де. Въпросът ми е - какво да правя? Трябва ли да се държа като връстниците си, за да се впиша? Или трябва да остана себе си и да бъда антисоциална? Да отида ли на пикника и да се държа като другите? Много хора не ме харесват кой знае колко, защото не съм като тях. Мислят ме за задръстена, глупава и т. н. Ненавиждам събирания, зелени училища, партита и каквото и да е именно заради това. Майка ми мисли, че трябва да общувам повече, но просто не мога. Моля модераторите да публикуват историята, защото сериозно започвам да се притеснявам. Стеснителността ми ще ми затвори много врати за в бъдеще. ПОМОЩ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 06721ae020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, направо се чудя как може да задаваш такива въпроси. Да се "впишеш" означава да станеш безмозъчна, защото ще правиш това, което правят другите. Те са като стадо овце - не мислят. Отговори си на следния въпрос - на теб харесват ли ти тези момичета? Тяхното държание, как се обличат, какво правят..? ! Ако не, тогава защо искаш да бъдеш нещо, което не харесваш, само за да се "впишеш"? Бъди различна, защото различните хора са уникални. За нищо на света не се променяй, за да се харесаш на някой. Направи го от себеуважение. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b5ca770067
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така както се държиш така е нормално за момиче на твоята възраст .Това че мнозинството се държи като идиоти си е лично тяхно извращение.Не се притеснявай нищо няма да загубиш ако не се впишеш в техните среди .Ще се опазиш от деградация .Всяко нещо с времето си .Не си позволявай да се усъмниш в това само защото останалите правят нещо си.Може мнозинството да печели ,но това не значи че мнозинството винаги е право.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7749944fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ставай като тях гадост.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 91f842c12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно аз съм го писала, и аз съм на 15. Същата работа и при мен - предпочитам да си гледам сериалчета, филми, да си чета книги и да се занимавам с кучето, отколкото да се мъкна по чалготеките, да се напивам и напушвам при всеки удобен момент и да се обличам като проститутка. С тая разлика, че аз и да изляза няма с кой. Ти поне си имаш 1 приятелка, цени я! И честно да ти кажа, добре ми е така. Добре ми е да съм антисоциална, добре ми е да ме мислят за смотана. Всъщност изобщо не ме интересува за каква ме мислят, хората винаги ще говорят зад гърба ми. Плаша се единствено до къде ще стигне цялата тази простотия. В книгата "Къде си, Аляска" пушат трева, в "Дневниците на вампира" пушат трева, което ме навява на мисълта, че не само в България е така. Е, другите държави си нямат чалга, която да промива мозъците на хората и там не се обличат толкова "секси", но тревата и алкохола си ги има. Общо взето аз, ти и такива като нас се явяваме като странични наблюдатели на случващото се около нас и се чудим защо е така, защо няма повече хора като нас и по-малко такива "купонджий" като тях, но те са на мнението, че сега са най-хубавите ни години и трябва да ги "изживеем" с много махмурлуг, трева, наргиле, секс, все тая какво... важното е да е забранено, защото "забраненото е най-сладко" Но пък и не може всички да сме еднакви, иначе няма да е интересно. Харесвай се такава каквато си и не ставай като тях, рано или късно ще се почувстваш добре и ще намериш правилните хора за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f0bb2cc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С теб горе-долу си приличаме, с разликата, че аз съм твърдо решена да не бъда като тях, Понякога ми е мъчно, че няма с кого да изляза, но си мисля от колко неща се пазя по този начин. До какво мислиш, че ще доведе техният "начин на живот". Всичко това се отразява на следващите поколения.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c0f1f212c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По добре сам от колкото с лоша компания! Аз също съм на 15 и се отвращавам от държанието на всички мои връстници и точно заради това никога не бих попзволила да съм като тях! Въпреки, че нормалните хора са в излишък, се ще се намери някой...не го изпускай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker