Обиждат ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обиждат ме
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 15884 пъти
Здравейте
На 15 години съм и съм за първа година с сегашният ми клас.
През последният един месец има няколко човека който постоянно ме обиждат затова че съм пълна. Аз съм много чуствителна и всекя обида много ме наранява....
Моля ви кажете ми как да постъпя ?
Какво да правя ?

Ако започна да отговарям на обидите те започват ( още хора се присъединяват ) да ме обиждат още повече и повече...

Не искам да ходя на училище... знам че като ида и ще започнат обидите , подигравките. Понякога даже ми крадът химикалите или ми ги чупят а всъщност нищо не съм им направила ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 76607f858b
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

1.   Еми вземи отслабни!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4695510ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Хи извинявай за грубостта но или отслабни или набий един от тях, аз съм за второто, но не лек бой а бой като хората, хвани баща ти или някой който разбира от бой и го накарай да те научи на това онова.

И на мен са ми се смяли и са се заяждали, ама ступах няколко в 10 клас и до 12 не ме пипнаха въпреки че цялото училище ме мразеше, но биеш ли се гледай ако и с кой та да не си го върне могъщ, но мразен.
А ако решиш да отслабнеш да знаеш че пак може да ти се смеят заради миналото,
а може и двете стига да ти се занимава.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 14278043a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Hамери си приятели :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 55b40cc801
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей ,

Каквото и да ти кажа няма да е от полза.Явно наистина си в много тежък период , но знай - може да ти се струва ,че нищо не се променя , но с всяка секунда всичко се променя.Искам да кажа ,че няма да си вечно на този хал.Както казвам - лесно е да се говори , но не и да се изтърпи :( Успех

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1fc3cf581d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да дадеш отпор. Ако си траеш, това ще продължава. Намери приятели момчета, ако имаш брат или братовчед - някой от семейството който да е момче, да отиде и да ги набие. В краен случай кажи на баща ти, да отиде там да им лепне по два шамара.Не знам за друг начин, те го правят, защото виждат, че си беззащитна.

Иначе, ако говориш с учители, с родители и тл нл на тях не им пука, и няма да помогне.Или се събери с 1-2 приятелки, и като някой те обиди, бийте го.Ако се преместиш другаде, може пак да е така. Затова трябва да се защитаваш.

Човешки се постъпва с хората. А с тия, които не са хора, не става човешки.Не се примирявай, намери начин да се защитаваш. Бий се, ако трябва и сама. Иначе последиците са лоши, това ще те унищожи психически.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7ebf96aaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Номер 1 явно си много тъп!
Миличка в това,че си по-пълна няма нищо смешно и срамно. Прави се на ударена или ги напсувай като хората. Няма смисъл да им се връзваш от българската простотията отърване няма!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9085e31d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Mмм да ти кажа и аз съм малко пълничка... но много но едно-две момчета от моя клас постоянно се базикат с мене но едното е ниско и аз постоянно се базикам с това а с другото съм се била но и това не помогна .. на мене не ми прече това че се базикат защото имам много приятели и те ми казват, че не съм толкоз дебела а и аз си знам, че е така и не ми пука кво мислят другите... и аз се базикам с тях все намирам нещо да ги обидя... тейче обиждай ги и ти.. или ако искаш накарай някой твои приятели/приятелки да не им обращат внимание или и те да започнат да ги обиждат.. аз съм добра в училище и те понякога искат да им помогна по нещо но аз има казвам ем не мисля че пълничките помагат или нещо такова, ако те помолят все някога за нещо винаги отказвй.. но ако можеш добре да се биеш по- добре ги набий и повече никой няма да те закача.. надявам се да съм помогнала с нещо

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 47b3ab1feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли какво? И на мен са ми се подигравали даже и сега го правят но на мен не ми пука.Те могат да казват каквото си искат но това не трябва да те кара да ти е гадно. Един ден нещата може да се променят. А до това дали си дебела или не-винаги има някой на когото другите ще се подиграват-каквото и да направиш те винаги ще те възприемат така.На-доброто е да си намериш приятели , които да те възприемат такава каквато си.Спри да им обръщаш внимание ! Когато те видят че си имаш свои приятели и не ти пука от това което ти казват ще престанат.Всяко чудо за 3 дни. Дори и да се преместиш в друго училище нямаш 100% гаранция че пак няма да е така-даже и по-лошо.По-добре познатото зло . Но не ти казвам да не отвръщаш.Никой няма право да те унижава под каквато и да е форма.Но понякога е по добре просто да отстъпиш-поне така няма да паднеш на тяхното ниво.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fe39ee0e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До новмер 10,цитирам:"каквото и да направиш те винаги ще те възприемат така",не мисля,че е така аз съм на 16 и когато бях на 13,14 бях пълничка-също,търпях подиграфки и обиди докато един ден не се погледнах в огледалото и не си казах,че за да съм в това положение значи сама съм си виновна и мога да се променя стига да го искам.

Така и направих след 5 месеца се превърнах в куклата барби която всички момчета забелязваха а не подминаваха с подиграфки както беше преди.Когато 1 човек се промени външно добива повече съмочуствие и ако авторката съумее да постигне желаното ще види,че държанието на съучениците и ще се промени,защото моите в момента пускат разни коментари-понякога,но сега поне знам,че е от завист и това ме мотивира все повече и повече!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7986cc3540
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момче на 14 години.В класа имаме едно момиче което е доста пълно и базикаме се но някой път става по лошо. Тя много лесно почва да реве.И като чета другите коментари ми става чак смешно.Да почва да се бие сама вие чуватели се бре.Ако си като момичето в нашия клас ако скочиш набой ще стане още по зле.Хем бой ша чдеш хем ша ти се подиграват.По добре викни някой да те защити а не сама да се оправяш.Ако си някоя по якичка пожелавам ти Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3fffabc10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Моя съвет е да им покажеш че не ти пука.да бъдеш весела да има живот в теб.когато виждат че се връзваш започват още повече.съветвам те и то много ако исакш го пробвай но поне опитай следващия път когато те обидят да отвърнеш-е какво пък да пълна съм но пък съм щастлива и имам всичко което поискам.не ми и пука.пълна но щастлива. и да се смееш повече.когато си тъжна ти привличаш повече подигравки.осещат че им минават номерата и това им харесва.покажи им че не ти пука това какво мнение имат те за теб.още един съвет не викай родители-ще засилиш подигравките от сорта мамино детенце.единствената ти грешка че им се палиш.имай малко наглост и самоувереност.покажи им че не ти пука.

успех.и пак ти казвам не се скривай.това и чакат те-не се заравяй в пясъка-ходи смело и дори да те убиждат не им отговаряй.даже се прави че не слушаш-че си глуха.и се радвай повече-смей се с глас-това е решението-когато се криеш им показваш че са успели-недей.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4a8bea8816
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Спокойно и аз бях(и все още съм) прецакан.Момче съм в 6-ти клас има няколко ученика от 7-ми,които ми се подиграват за това моят съвет е вържи им няколко шамара .От опит знам как може да бие едно момиче.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ca8517653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Знам какво е чувството. Вземи се в ръце и отслабни и всички ще почнат да ти се мазнят

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 2a19578ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Мила най-важното е ти да се харесваш каквато си и да не им обръщаш внимание! Или пък ги смажи от бой и съм 100% сигурна че никога повече няма да те обиждат! Номер 1 не си прав килограмите не са толкова важни! На мен в училище ми се подиграваха че сам много слаба но като набих двама,трима и всички кротнаха и нищо не смееха да ми кажат!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a7c7166f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравеи аз сам на 14 всички в даскало ме обиждат защото сам малко рълна.Аз правя опити но за сега няма резултат.Аз сащо не искам да ходя на дск защото ако ида те ще зарочнат отново и отново да ме обиждат.Моляви кажете какво да направя и ми даите съвет

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c6ab9f4d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз винаги ме тормовят в училище. аз не сем дебела, но съм една от които много знаят. всеки ден ми се дразнят, убиждат и скубят. чупят всичко което е мое. и това много ме натъжава. но ти не се претеснявай намери си някое яко гадже и ще видиш няма да те докоснат. но това може да е малко трудно!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 75fda7f067
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Мила не им пбръщай внимание и си намери приятели :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a6ca264f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   момчетата те обиждат защото не знаят как да кажат че те обича

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fb39717015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Да ти кажа чесно няма значение какъв си на външен вид, характера е от по - голямпо значение, един съвет ше ти дам стегни се и не позволявай да те тъпчат, защото единпът създадеш ли си една репотацич пред едни хора, трудно е да създадесх друга пред други.. Запомни - когато си слаба - тогава си най - силна!!! Не е нужно да отвръщаш на обидите им, просто имай смелостта да се защитиш! Примерно ''дебелана'' отг0варяш ''ти като си слаб, за нешо поече ли се мислиш, явно не само тялото ти е слабо, а и мозъка, защото ценността на човека не е само във външния вид!! '' затапвай го с ум и мозък, хората казват ''затапи глупака с мълчание'' но в този случей не ти го препоръчвам защото така няма да спрат.. трябва да имаш сила да се изправиш ако трябва с/у целия клас.. аз също в момента се преместих в нов клас и ме уважава тази година дойд0х вече съм отг0в0рник на класа даже проверчвам на вратата за униформи заедно с учителите тва вс е от гласове на класа.. още един съвет бъди такава каквато си, никога не се подценявай! Хората не са външния си вид, разбирасе и той е важен, но помни, ти не си това, в теб има много повече, аз знам колко ти е трудно, защитавала съм приятелки които са обиждали, в момента дори сплотих класа, защотоо имаше момичета, които бяха по същия начин, не позволявай това което казват да ти влияе, тялото не трябва да пречи на самочувствието, разбирасе хубаво е да се опитваш да отслабнеш, но не заради хората, а заради себе си, заради своето здраве! Пак казвам не се подценявай, най - вече бъди такава каквато си! Ако искаш да кажеш нещо, просто го кажи, ако искаш да направиш нещо просто го направи, покажеш ли тази смелост, никой няма да се осмелява да те закача изгради си сама уважение!!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a193dc14ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Стига с тея тривиалности, че било по-важно каква ти е душата, не външния вид. Това са го измислили дебели и грозни хора за свое успокоение. Външният вид е огледало на душата - извинявай, ама защо не опиташ да отслабнеш? Първо не е здравословно да си дебел, второ - те подтиска и комплексира, трето отблъсква хората.

Много се дразня на приятелките си "Ти си толкова слаба, какво тяло имаш! ", ревът че не ги харесвали, че ги е срам на плажа, пък плющят хамбургерите.
Това да се грижиш за себе си и тялото си е качество, ценно при това. Жалко, че малко хора го разбират. И не ми казвайте, че при някой е структура или ген - убедила съм се стократно, че такъв филм няма, ако имаш желание.

Млади момичета, взимайте се в ръце.. Моята майка е доста пълна жена и се доведе до проблеми със сърцето, краката и още много.

Към авторката - най-добрата защита от такива прости кифли и кифлиондари, като съучениците ти е не да отвърнеш с обида, защото това е най-лесно, а да се вземеш в ръце и да постигнеш нещо хубаво. Започни диета, храни се здравословно, спортувай - постигни нещо, това ще ги постави на местата им. Но го направи най-вече за себе си.

Към моралистите, дето сега ще напишат колко съм повърхностна, искам само да вметна един пресен случай - на интервю за работа ме избраха, защото другите бяха пълни и ДИРЕКТНО им го казаха.
Красотата не е в сините очи, дългите мигли и крака, а в здравото и поддържано тяло.

Cleopatra

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f84e85083d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Клеопатра, не е здравословно да си дебел, а не малко пълен, има разлика. По-нездравословното е да си прекалено слаб. Това да се харесват слабите е просто временна мода. По принцип жената не трябва да е толкова слаба, защото ражда. Разбира се, не е добре и човек да е съвсем неподдържан и да, има значение как изглежда, но модата за чак толкова слабо тяло е прекалена. И да за това до колко да си слаб влияе и структурата и гена и метаболизма(може би са свързани нещата). Аз не ям малко и то ям каквото си пожелая. Резултатът- броят ми ребрата. Съответно има случаи, които са обратни на това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a193dc14ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Съгласна съм, но границата между пълен и дебел е много малка и опасна.
И аз доста ям и не се съобразявам понякога и не ми се трупа, всеки организъм е различен.

В поста си не говорих да става манекенка или модел, а просто да се погрижи за себе си, защото наистина ще се почувства по-добре в много отношения.

А, за да и се подиграват значи едва ли е леко закръглена. Гадни сме днес хората, съдим и обиждаме по външния вид, без да се замисляме, че това е нещо временно и както днес си с тяло на манекенка, утре може да си много зле..

Обширна тема, съвета ми е да се погрижи за себе си, и тя ще се чувства добре, и хората ще я приемат по-добре.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fb39717015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   cleopara - Слушай са госпожичке, виждала съм много слаби хора, които също са били обиждани, познавам и много дебели на които се говори с респект, не е от тва какъв си, а дали имаш смелост да се защитиш! Хах начи тва са го измислил ''грозни и дебели хора'' а онова щ0т си го измислила ти и е вярно ;ддд ''външния вид огледалото на душата'' ти чуваш ли се бе човек, външния вид е готин, ноо айй да немоеш обелиш една дума, да видим къде ше идеш ;) или си тъпа коза и да немоеш общуваш с хората. Много глупаво мислене имаш, съжелявам, че го казвам! Относно приятелките ти, като си толкова умна защо не им го кажеш и као се замисля реално аз не пиша за приятелките ти всеки е различен момичето може и да опитва да отслабва :)) А за харесвването, хех тва като пораснете, тогава се цени характера ти и начина ти на мислене :))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e7e7662335
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   :D:D Всеки има някъв бъг! Ако ти си окией с нашия и ние ще сме окией с твоя!! :D:D ---> Когато те обидят бъди креативна и им отвърни жестоко, така че наистина да ги заболи!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1a5616ebf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   №31, точно това е формулата на успеха и дори Христос така е учел учениците си: "Зашлевят ли те по едната буза - смели ги от бой и шутове в слънчевия сплит и в топките! ". Насочвайте креативността си към жестокости и отмъщения - това ще спаси света!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5a3515bcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз мисля, че са доста децата, на които се подиграват в училище. Просто това се превърна в нещо неизбежно... особено по-малките. Така че не виждам какво толкова може да направи освен да чака, защото е нормално да е по-пълничка и да не е като момичетата от представите на днешната младеж. Подигравките мисля няма да траят дълго... Веднага щом отсслабнеш ( а това ще се случи, най-вероятно когато се развиеш като жена и хормоните ти се стабилизират), подигравките също ще свършат. Бъди смела във всичките такива ситуации, защото за да не ти се подиграват трябва да те уважават. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: abc77f5f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Не искам да прозвучи грубо, но номер 33, ти чуваш ли се какво говориш? ! В училище всеки прави, каквото си поиска и не му се търси сметка и точно, защото всички потъпквани мълчат, те се чувстват безнаказани и няма да спрат! Другия огромен проблем е, че нито на даскалите им пука, нито на директор или зам. директор, защото те гледат само да си вземат издръжката за всеки ученик, дето е 1000 и нещо! ДА СЕ ЧАКА- НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА! Направи нещо - оплачи се, ако нищо не стане (в което съм почти 100% убедена) се оплачи в министерството или търси някое други предаване(Господари на Ефира например), което да разруши репутацията на даскалото! Гаранция, че ще им бият шута! Успех!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9138abf9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Намери си приятел, който те разбира и подкрепя!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d407be7e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Мило момиче, аз съм по-малка от теб и от личен опит знам какво е : ) Моя съвет е:
Ако някой те обиди просто му покажи онзи така изразителен пръст между показалеца и безименния пръст. Кои са те, че да ти казват дали си дебела? ! Вземи се изправи пред тях и им покажи техните недостатъци. По-добре не прибягвай до бой, защото има голяма вероятност да ти отвърнат. Ако не искаш да навлизаш в комфликти, просто се опитай да намериш общи интереси... Намери си приятели : ) Аз бях така преди около година, но сега дори момчетата от класа ми са ми приятели : )

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 419626c84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   До номер 21 : Научи се да пишеш грамотно бе момиче/момче! "Аз винаги... " - така започва ли се изречение...? ;]]

До авторката: Първо трябва да харесаш себе си, а после и останалите ще започнат да се отнасят с тебе по по-различен начин. :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c5e05ece5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Здравейте : )
Аз имам същия проблем! Постоянно ми се подиграваха , че съм по - едра , и че никога няма да си хвана приятел , но стана точно обратното ! Запознах се с много мило момче , и след 2 години приятелство той ми призна че ме харесва! Просто не можах да повярвам. Помислих си "Аз? Закръгленото момиче ?". И сега постоянно дрънкам колко много искам да отслабна за да ме обича повече , но той постоянно ми повтаря : " Аз те обичам такава каквато си . За мен няма никакво значение дори и да си 150кг важното е сърцето ти". Затова не всичко опира до това как изглеждаш а до това що за човек си! Но ако примерно ти самия имаш собствен комплекс за това как изглеждаш тогава вече трябва да използваш волята си и да направиш нещо по въпроса : ))

Успех на всички !
От Лили

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 81073ed6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Или не им обръщай внимание или просто отслабни ..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b954c6a081
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Аз не знам точно какъв съвет да ти дам, но мога само да кажа, че и аз имам същия проблем и те разбирам напълно. Точно затова се ровех за подобни теми свързани с това. Видях че повечето съвети са свързани с това "не им обръщай внимание" , "набий ги" и така нататък ...

В повечето случаи наистина няма какво да се направи, защото тези гадняри са цяла група, а ти си сама, но дори и да имаш там някакви приятели, те са много малко и понякога и те нищо не могат да направят, а онези сигурно познават и цялото училище и всичко могат да ти сторят.

Просто и да искаш не можеш да им налиташ на бой, иначе е много добро решение. А това да си мълчиш е наистина много глупаво и безсмислено, все едно не знаеш какво да им кажеш или направиш...Тези неща ги разбират само хора, които са ги изживели...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5a15f59330
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Разбирам те идеално!!
И каквото и да ти кажем сега, няма да ти помогне да се чувстваш по-добре. А сподели ли и на майка си за случая? Или на някой друг?
А и действай по въпроса. Отслабни. Докажи им, че си силна. И че можеш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6139ea2664
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Не се притеснявай мила, просто стой далеч от хладилника за няколко месеца и нещата ще се оправят

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 79861a759e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Не се притеснявай миличка те са предатели. Моя съвет е да не се опитваш да отслабваш а просто се погрижи да си намериш един истински приятел които да те обича и почите такава каквато си! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5895c8f8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Аз съм по-голяма от теб и мога да кажа, че №27 е напълно права. Няма друго решение за теб освен да отслабнеш и да промениш външния си вид. Не казвам, че си грозна така, но повярвай нищо не е в състояние да спре гаднярите да те тормозят. Отслабни, но не само това. Дори да нямаш пари купи си дрешки, който да ти стоят съблазнително. От собствен опит знам, че когато превъзхождаш другите момичета по визия и момчетата те забелязват и останалите момичета и момчета се съобразяват с теб. Много първичек и неоригинален съвет, но е подкрепен със много примери за жалост и е истина. Давай-ти си хубава, усмихната, умна и много, много съблазнителна. Успех!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f983b6e86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Диета и спорт му е майката! :) Трудно е, но си заслужава. После ще си щастлива!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6d771c0d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Номер 1 явно си много тъп! Ама много тъп!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9b30c712be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Аз виждам много мнения от типа "да не ти пука" и тем подобни.. На човек как да не му пука като се чувства излишен и пренебрегнат.. Не може да не ти пука за мнението на хората все пак живееш сред тях.. самотата е едно от най-лошите неща.. Добре кажете ми: как тогава "отраканите" дето уж се правят на много отворени те самите правят всичко възможно да са център на внимание и това е защото ги интересува чуждото мнение. Всички тези обиди отправени към "по-низшите" са точно защото искат да се изтъкнат.. Искам всички тези които все още твърдят че не трябва да се интересуваш от чуждото мнение ако може да изкажат някакво мнение, защото може да се каже, че и аз имам подобен проблем.. :]]

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cbaad6ffc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Хей, не се отчайвай! Преди всичко трябва да запазиш самообладание. Не се самозалъгвай с това, че нещо в теб не е наред.
Отиди на някое спокойно място, помисли дали си готова да предприемеш по-сериозни действия за да предотвратиш проблема си.
Най - приятелски те съветвам - не се бий! Помисли за друга опция, поговори с учител, с родител или с приятелите си. Защитавай се с ум. Затапвай ги, но прибегнеш ли до бой - нещата се усложняват доста! Защото така и те ще имат причина да се защитят. Не прибързвай с действията, защото понякога се случва те да не са добре обмислени и тази, която ще пострада от това да се окажеш самата ти.
Погледни се в огледалото и ако прецениш, че трябва да промениш нещо, направи го. :) Не си длъжна да се променяш заради другите! Те първо да погледнат себе си, а после да обиждат останалите...
От собствен опит знам, че колкото и да се променяш, някои момчета никога не са доволни. Ако не си достатъчно хубава те обиждат, подиграват ти се и тн. Ако пък си красавицата на класа, те се изнервят, защото знаят, че не могат да те имат, но въпреки това те те харесват. Извода е, че искрени и свестни момчета не трябва да се подминават! :D (не искам с коментара си да обидя момчетата, наистина има и много свестни... )
Това е от мен (не е хубаво да ти се подиграват, но не е и чак толкова хубаво всички да те харесват... за жалост при мен е вторият случай и повярвай ми - понякога е много ДОСАДНО)! Надявам се да съм помогнала, и най-важното - НЕ се предавай!!! ^^

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4323b95b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   1. Еми вземи отслабни!


Не съм много съгласна с това предложение. Ние нямаме право да й казваме какво да прави. Ако се харесва такава, нека да си остане така. ;))) : ) Не им обръщай внимание... всичко се връща в живота... ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9de2d3b5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   ... ппфффф
Първо - абе вия къде учите? Не си го представям момчета да обиждат и чупят химикалките на някое по-дебело момиче от 10-11 клас. Имам една "пълна" съученичка, но е много мила и на никой не му минава през акъла да я обиди, камули нещо друго.... Конкретно мен би ме било срам... дори и под формата на намек...

Второ - към 90% от предходните мнения - ВИЯ СТЕ НЕРЕАЛНИ БЕ!!!!

Според мен трябва да говориш с някого, иначе ако това продължава може сириозно да се увреди психиката ти! Приеми го много на сериозно! Най-добре с родителите, нищо че ще те е срам. Това са хората на които им пука най-много за теб, а са възрастни и мислят трезво.
Другото което може да наприваш е наистина да отслабнеш. (Това не премахва нуждата от разговора с родителите!!! ) Можеш да започнеш диета, но без спорт нищо не става. Почни плуване, тенис, тичай в парка или каквото ти хареса най-мого. Фитнеса също е добро решение (Само че трябва да хванеш някой тренъор да ти напише програма). Ако си го поставиш за цел и правиш малки стъпки, а не мислиш само колко е трудно и невъзможно, ще видиш как рано или късно ще я постигнеш. ;)

Май това е всичко.
Успех!

п. п. А и щях да забравя - на 16 съм и уча в Немската (София) :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d925b07e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Виж сега, децата по природа са жестоки поради липсата на мислене. В тях взема връх маймунското и когато се появи разноцветно хлапе в баграта веднага се насочва отицателната пубертетска енергия срещу него. Освен, че си пълна подозирам, че си леко интелектуално повече израстнала от тях и затова те мразят. Искам да ти кажа и друго. На 15 си вече и трябва да знаеш, че по дрехите посрещат, т. е. по външния вид. Ако щеш отвътре бъди супер човек, супер интелект, но ако не ти харесат опаковката може и изобщо да не надникнат навътре. А като те отсвирят две-три келемета в класа ти става така, че всички виждат в тебе аутсайдер, а който общува с аутсайдерите става и той такъв-такова е мисленето, никой не гледа какъв човек си-или те мразят, или те харесват, или се водят по акъла на другите, на т. нар. неформални лидерчета, които обикновено са и най-гадните и вулгарни типчета. Но, вземи се запиши да спортуваш, влез във форма. След някое време ще искаш да привличаш мъжко внимание и като те отсвирят един-двама ще ти стане много кофти и самочувствието ти още ще се срине. Подържай блестяща форма, ще ти се вдигне самочувствието. А и един съвет-като ти счупят химикалите най-спокойно хвани чантата или торбичката с учебиците на извършителя и през прозорчето, навън! Те продължават да го правят защото не им отвърщаш! Спомням си, че преди време имаше един наглец, който се заяждаше с мене когато смених класа. Дойде с някакъв джоб от лавката, застана ми пред чина и почна да ми къса тетрадката. Хванах му джоба и с майонезите и кетчупите му го залепих на муцуната... освен, че отнесе присмехите на 20 човека, влезе и даскалката, че като почна и тя да се смее, този повече не посмя да се гъбарка с мене. Не се оставяй!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 129db05ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Ааа въобще не се тормозии за глупости. Най-лесно е да обидиш някого, но по-трудно е да кажеш една сладка дума на човек, така че да не ти пука, като че ли те са съвършени и всичко им е наред, не можеш ли да намериш нещо на което и ти да им се присмиваш. Живота е кратък и няма място за подобни глупости, изживей си го пълноценно а на тези където те обиждат им кажи да духат супата. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 62a65ca1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Здравей аз съм в 5 клас, , и мен ме дразнеха, викаха ми че съм тъпа, грозна и нашибана овца, ама аз си хванах една приятелка и ги набихме (преди 3 месеца се случи) и сега не смеят да ни доближат, тъкаче БОИ БОИ

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 804261ebb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   С бой не се постига нищо. Не падай на тяхното ниво. Всеки са го обиждали за едно или друго нещо, но при положение, че не са ти близки приятели, нека не ти пука за тяхното мнение. Те също не са перфектни. Но не знаят какъв човек си вътрешно, така че нямат право да съдят как изглеждаш отвън. Никой не се ражда перфектен. Всички си имаме недостатъци. Ако искаш да отслабнеш - направи го за себе си, не заради тях. За да можеш да се погледнеш в огледалото и да харесаш това, което ще видиш. Но не се подлагай на строги диети, за да не си съсипеш здравето. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5b922c3781
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   За едно момиче не е значение дали е пълна или слаба не се тревожи и не обръщай внимание на тези, които те тормозят.
Ти си на 15 и разбира се колкото и да ти се иска да им подхвърлиш нещо нищо не им казвай защото по този начин те още повече ще нарушат спокойствието ти.

И на майка ми са се подигравали когато тя е била колкото теб. но това беше през 1984та година

Не им казвай нищо и ще видиш може би ще престанат да ти натякват

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a9d68d144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Не слушай никого, защото хората на този свят са лоши!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 64d884ab3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   И аз съм пълна но никой не ме обижда защото са ми приятели поне в нашия клас външността не е на 1 място

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker