Мразя хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя хората
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3758 пъти
Здравейте на 17 години съм и проблема ми е, че хората на моята възраст и всички започват да изпростяват все повече, да мислят за алкохол пиене и най-много за секс.. това ме плаши, . доказателство е това, че мразя момичетата вече въобще не мисля за тях честно и не се хваля, но аз съм от най-харесваните момчета от училище, мразя ги защото разбирам как всички до една са шаврантии.. и ме харесват само заради външността и започнах да ги намразвам.. всички ме мислят за странен.. а всъщност всички мислят за еб*не и да са готини... момичетата искат да бъдат властвани от мъжете а мъжете искат само да е**т.. просто как да мисля нормлано за това и да си живея живота, но да го живея качествено без простотии, защото явно за да си щастлив в днешно време на 17 трябва да бъдеш прост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 95a07f15be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен, устискай до 23-24, насочи се към някой Университет, и вече ще имаш много по-богат избор на интелигентни жени, а не от безумни п..ки.
Прочети автобиографичната книга на Пако Рабан! На твоята възраст са го вълнували абсолютно твоите въпроси! Причината е, че си духовно по-напреднал от връстниците си.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1e22ad5b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   С този песимизъм не знам докъде ще стигнеш... Защо не гледаш себе си, а другите? Да не би да имаш някакви комплекси? Живей си живота, радвай се, че не си като съучениците си, цени това, което имаш и бъди щастлив!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7ec181f40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не поставяй всички хора под общ знаменател. Както сред белите овци има черни, така и сред черните има бели. Просто поколението се променя все повече и повече. Интернета влияе на хората. Съветвам те да си продължиш с ученето и да правиш това, което ти харесва. Любовта рано или късно ще дойде. Тогава няма да мислиш така, успех. :)

Р. 14

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b039a4b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Признавам, че е трудно при вас момчетата. Можете да се наситите на толкова много к*рви и разглезени лигли, та чак да се откажете от женският пол. Но и мъжете не са цветя за мирисане. Хората са на изчезване!
Искам да сменя компанията ми, но като се замисля най-добре - планетата.

17г Момиче -Whatever

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 02a28bae65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знам, че може би съм го написал прекалено песимистично и загалвието също, беше набързо и небрежно. благодаря на номер 1. От къде мога да я намеря? №4 да права си мъжете пък са загорели.. а това с планетата е позната тема на научни разговори.. до№2 опитвам се да гледам себе си и да си помагам, но само си говоря сам.. имам някои здравни проблеми но е ок. и ценя нещата които имам.. поне талантите си и приятелите ми. №3 уча по специалните ми предмети повече на тях залагам и да в бъдеще ще мисля по друг начин както преди мислих по друг.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f2ccef0e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз съм като теб,
какво да се прави много фалшиви хора има в днешно време.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b00c87105d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, това за алкохола и цигарите го е имало и по времето на родителите ни, за секса това също. Има вече нещо по-лошо - още от 12-годишни пропушват трева, а след това минават на по-тежки наркотици. Уж тревата безвредна, безвредна, но толкова затъпяват, не могат едно смислено изречение да свържат. Направо ужас.. Но съм се убедила, че са останали нормални млади хора, които не се вживяват в песните на Bring me the Horizon, Asking Alexndria и по тази причина а се депресират и да смятат, че всички проблеми на света са техни, не издигат гейовете на пиедестал, не се хвалят с това, че са си чисти наркоманчета. Трябва просто да ги откриеш и ти. Запознавай се с хората, не поставяй всички под общ знаменател. Възможно е понякога и някой, който привидно да е развалина, всъщност просто да не си е на мястото един вид, тоест да има нещо свестно в него, просто да се е подвел по компанията. Не се отказвай, аз намерих свестни хора, ти също ще ги намериш, има ги!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d1ecb55b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Абсолютно те разбирам. Момиче съм и съм на 16. Води се, че уча в едно от хубавите училища в София, а всички около мен са от прост, по - прост. Момчетата в класа ми са идиоти, които се мислят за велики, защото се наливат с алкохол, като прасета, когато трябва, и съответно - когато не трябва. Момичетата... същата работа. И аз като теб не разбирам защо хората на нашата възраст мислят, че единственият начин да се забавляваш е като се държиш като пълен простак, с извинение, или се напиеш като най - долната пияница. Като цяло обществото ни си изпростява тотално. Хората са го казали - хората са като овците. Точно в момента очевидно това се приема за "яко" и всичи, съответно,се опитват да се впишат, като не осъзнават колко глупаво изглеждат всъщност. И да се върна на идеята си в началото, защото иначе мога да пиша по темата цял ден. Хората в днешно време са такива. Или трябва да ги приемеш, или да станеш един от тях... или ако си като мен, в края на крайщата ще потърсиш някой като теб, който а мисли различно. Да има различна гледна точка. Тогава заедно ще може да мразите хората. Не бях, и все още не съм, сигурна какъв съвет се очакваше да дам. И не мисля, че по този начин избиваш някакви комплекси, или пък завиждаш. Просто мислиш нестандартно, което в сегашно време е наистина прекрасно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 12dab86544
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много добре те разбирам. Аз също се отчайвам като гледам какво става около мен, именно заради това предпочитам да съм сама, отколкото с тези, които описа. Поздравявам те, че мислиш така, но е глупаво да кажеш: "Мразя хората" само заради някакви си отрепки. Не всички са еднакви, не си мисли, че всички момичета са ку*рви, кифли и т.н. Няма да ти обяснявам колко съм "примерна" и "свястна", но ще ти каже, че има много нормални момичета, на които никой не им обръща внимание. Просто се огледай, намери хора, които да ти допадат и общувай с тях. Дано да има повече момчета като теб! Успех! :)

От едно момиче. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2781bbb330
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Всички ги мразим ! Егати и съществата !

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9dc7bbaa05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами влез във Военно училище тогава и ще забравиш за момичета известно време. Сигурен ли си, че нямаш скрити обратни наклонности?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 415ac37e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като завършиш училище и ако те приемат в някой университет ще видиш, че има и много нормални хора (и момичета и момчета), ама в момента и те са в твоето положение, затворили са се в себе си и не общуват с почти никого и за това е много трудно да ги забележиш. Да, вярно е, голяма част от нашето поколение сме доста зле, ама не е чак толкова безнадеждно колкото изглежда. Аз поне си намерих много готини приятели в университета. И всички до един са хора, с обща култура, интереси и т.н. и се вълнуват от много неща, не само от алкохол, купони и секс. Дано и ти намериш такива приятели, с които да имате общи теми и интереси.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1e22ad5b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   От 2 до 5(автора) - и аз си говоря сам, много хора си говорят сами, в това няма нищо лошо. :) Радвам се, че цениш хубавите неща в живота, това е изключително важно за всеки. Скоро ще намериш свестни хора, с които да се сприятелиш, имай търпение. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 032624065f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 11. Не не съм хомосексуалист. нямам такива наклонности трябва да съм съвсем друг, традиционалист съм.. И да знам, че има още доста хора и ви балгодаря, че ми отговроихте така и ми го доказахте. просто от както съм в гимназия се пропих с просташки истории и не знам дали е от училището ми, което обичам(наистина) или в цяла Варна са такива. и пак благодаря няма да си давам големи надежди за университет дано да успея де. и дано да е по-хубаво поне съм чувал само..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5bd816633b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   7, ти какво пък имаш против тези групи? По-добре това, отколкото да слушат нещо от сорта на "напипай го.. " или пък този уж рап, в който се редуват само думи като трева, секс, курви? И нека се учат да подкрепят различните хора, било то гейове или нещо друго...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bb6170e4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   О.. много ми е познато... Дръж се, рано или късно ще намериш някой, който няма да ти гледа само външния вид и парите и т. н.

MJ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 86d8fc6926
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От скоро съм на планетата и на мен хората ми харесват.
Занимателни са.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d54cdd8f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Имам същите виждания като теб. Светът попринцип се е побъркал доста и не е лесно и ти да не се побъркаш покрай всичките тия хора. Едни си слагат пиърсинги, други се ч*кат на по 12, трети си татуират задника, путката и ректума със името на бившия си или любимият си. Светът е пъстър и пълен с всякакви откачалки, но нали точно това му е колоритното. Ако всички бяха нормални и ходеха еднакво, нямаше да има индивидуалност и всички щяхме да бъдем като едни клонинги.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 9dbe3f9235
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Момче, няма да те лъжа, че ме изненада! Ще те помоля да не ми се обиждаш, но просто съм шокирана от, това което прочетох-не в лошия смисъл, напротив! Браво на теб, че философията ти на твоя живот не е да чукаш и ебеш! Не се подигравам! Но какво мога да ти кажа? ! Днес живеем в свят, в който хората не проумяват, не дооценяват кои са висшите и ценните неща в живота, те не го могат. Разбираш ли? ! Живеем във век, в който голяма част от хората, няма значение от каква националност са, гледат да карат най-скъпата таратайка, да забогатяват по нечестен и грозен, даже отвратителен начин и без да те заблуждавам, няма да увъртам, тоест да задоволяват отблъскващия си животински нагон, който според мен и животните нямат! Някои даже продават и достойнството си, но за какво?? !!! Казвам ти го направо и спри да се чудиш най-после какво не е наред на хората в 21 век. Те искат следното:
пари, коли, жени, секс-демек чукане и ебане до зори, защото ги сърби там долу и няма кой или какво да спре отвратителната им животинщина. Извинявай, че ти го казвам по-толкова груб начин, но няма как! Това е самата реалност в 21 век! Уви, малко са хората, които са запазили човешкото в себе си и своите ценности като изградени и достойни личности с твърд характер- те са запазили чувството си за чест и достойнство, чувството за кое е редно и кое не, чувството за грозно и красиво. Спри да се чудиш! Остани си такъв какъвто си! А на тези, които те смятат за странен понеже не се ръководиш по пилешкия им мозък-тоест не чукаш и не ебеш и така нататък, тегли им една майна! Иначе ще ти се качат на главата! Казвам ти го, защото и аз от много отдавна съм в тази ситуация-всеки ден сексуален тормоз от страна на, , прекрасните ми съученици", когато ходя на училище. Демек-упрекват ме, защото не гледам порно, не давам на никой да ме чука или ебе, само аз съм запазила невинността си и честта ми не е осквернена-тоест само аз не съм преебано дете в класа, всички са, , цък-цък", както казва мой съученик, простак е и той. Опитаха се да ме изнасилят цели осем пъти, но никога не се осмелих да кажа на родителите си! Чувствах се унизена, чувствах се като уличница, мръсница макар че, не успяха да ме насилят. Секс сцени на чина ми, събарят ми учебниците и започва едно ДОВОЛНООО клатене! ОТВРАТИТЕЛНО! Разбиваха ми главата няколко пъти-получих мозъчно сътресение и лежах в болници с месеци наред! Лечението ми струваше около 5 000 лв заради тези животни! И сега чувам само с едното ухо! Знаеш ли с какъв страх ходя на училище? ! Знаеш ли само колко ми тежи на душата? ! Изгубих и много близък за мен приятел по това време, изпаднах и в депресия! Но най-накрая се стегнах като хората и продължих напред, с гордо вдигната глава! Остави ги да се чукат като животни и гледай да си живееш спокойно! Тегли им една псувня и толкова, айде, какво ще му мислиш? Аз вече съм го преодоляла, а ти? ! Не се излагай мъжки! Живей спокойно, учи си, но винаги имай представа кое е красиво и кое не-това включва и сексуалните ти действия за в бъдеще! Ще ме разбереш! Сигурна съм!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker