Влюбен съм в най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен съм в най-добрата си приятелка
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте... Аз съм сериозно момче на 17 години (почти на 18).. От 5 години се познавам с това момиче.. Цели 5 години без караници.. Постоянно си споделяме, тя не излиза навън без да ми се обади.. Ако аз не изляза и тя няма да излезе... Много добра приятелка ми е.. Би направила всичко за мен.. Та.. Проблемът е че от 2 години съм здраво влюбен в нея.. Тя ме има като брат, а аз я лъжа че я имам като сестра... Защото според мен такова приятелство не си струва да бъде захвърлено... (след приятелство има любов, но след любов няма приятелство)... Абсолютно на никого не съм казал за тези мои чувства към нея, от страх някой да не изклюкари... А другият проблем е че един друг мой приятел.. Я харесва и се зарибява с нея... Аз лично мисля че той би се справил по-добре от мен.... За мен е важно тя да е щастлива, независимо с кого... Но просто вече ми е много трудно да се преструвам че я имам като сестра.. Тя е с една година по-малка от мен.. Много красива.. Уникален характер.. Тя е сериозно момиче, понякога си говорим по 5-6 часа по телефона... И си споделяме теми като какви гаджета искаме.. И какво.. Тя иска момче което е сериозно, което ще я обича и пази, момче което ще дава всичко от себеси за нея.. Сериозно момче което държи на себеси и избора си (тоест да не изневерява и да се държи честно с нея).. Аз съм точно такъв... После тя ме накара да споделя какво момиче искам аз.. И аз и казах.. Искам красиво момиче, умно, честно, да не изневерява.. Да уважава себеси и избора си... Ако се съберем можем да бъдем идеалната двойка.. От както се познаваме си паснахме.. 5 години истинско приятелство без караници.. Всеки път когато аз я видя се усмихвам.. Тя също, постоянно намираме тема за разговор, със нея всичко върви.. Времето минава бързо... Но все пак не искам да поемам рискове.. Според мен не си струва да загубя такова приятелство.. Но едва се държа вече.. В един клас сме.. Постоянно седи до мен, обляга се.. слушаме музика, пише на лист колко ме обича че съм бил само нейн.. Постоянно сърца т. н.. Но все пак според мен ме обича като най-добър приятел (като брат).. Не знам как да постъпя с нея... Вярвам че в този форум има хора които са преуспели с любовта и могат да ми дадат няколко съвета.. Какво да правя? .. Струва ли си да рискувам такова приятелство? .. Дали ще се получи? .. Моля кажете какво точно да правя.. Благодаря предварително..!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: af846e9375
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Девойката иска кожения паламуд бе момко. Дай ? го и да се свършва!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5226e11c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, мъж съм доста по-голям от теб. Хайде сега заедно да анализираме отношението на момичето към теб и после да направим заключението. Пишеш, че сте заедно от 5 год. и досега не сте имали никакви проблеми, че винаги излизате заедно и никога тя не излиза без теб, не е имала гадже до сега, описва те теб като мъж за нея, седите заедно, тя интимничи с теб, открито ти казва в очите, че те обича(не е подчертала като брат) праща ти сърчица и тем подобни, а ти все още се чудиш дали да ? предложиш. Не мога да си обясня още какво чакаш, защото и нейното търпение не е безкрайно и като нищо ще се зариби с някой друг. Не се подценявай, че другия е по-подходящ за нея. Остави я тя да избере, но не чакай тя да ти свали гащите, ако е искала някой друг досега да си е намерила. Не бъди мухльо, а действай, защото ще ти я отмъкне някой и няма да я имаш дори и като приятелка, а ако откаже имате шанс да си останете приятели.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4d87883135
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Човек аз съм в абсолютно същото положение , гадното при мен е обаче че сме и в един клас . Ако и предложа или нещо и кажа ще ми е кофти да я гледам още 3 години :D

По темата мога да те посъветвам да я забравиш , ако искаш да си запазите приятелството в дългосрочен план. Ако не отвръща на чувствата ти ще се отделечите един от друг , а ако споделя чувствата ти една тийнейджърска връзка не продължава дълго. А след връзката ви няма да има приятелство , защото все ще си спомняте времената през които сте били заедно .
Ти трябва да си прецениш да сте заедно за кратко или да имаш човек който да обичаш и да знаеш , че винаги ще ти е верен . Успех ти пожелавам :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 15a85f0078
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   такова нещо като "най-добри приятели " между момче и момиче над 10 годишна възраст - не съществува

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: edae0b97db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   О, какво чакаш?! Знаеш ли, не може момиче и момче да са най-добри приятели. Аз съм момиче и съм убедена, че тя те обича. :) Късмет! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1b2491cac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   олеле абсолютно същата ситуация,само дето той е по малък от мен и не е в моя клас (и аз съм момичето :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7e01e302d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:
Ами тя ми е казвала че ме има като брат или от време на време ми вика "оо братчетоо ми тоо" и тем подобни...И аз попринцип нямам проблеми с това да предложа на момиче..Не съм срамежлив, а до сега съм бил с много други, и никоя не е казвала НЕ.. Но работата е там че аз така тайно си я харесвам, а съм сигурен че тя ме има като брат, и има и друго....Един от моите приятели се занимава с нея, иска да ходят обаче проблема е че него го е срам да и предложи..А тя ми каза че вече се била отказала..Той чакал тя да му предложи (леле какъв мъж, нямам думи...) ии така...Ние сме от 1 клас и е малко трудно..Пък и ако тръгна с нея, не искам да чувам думи от едни от най-добрите ми приятели "брат знаеше че я харесвам и реши да ми я вземеш" или нещо подобно....И да...Знам че ме обича, но съм сигурен че не е като "гадже" а като брат...Не искам да поемам рискове..След време може да стане нещо между нас, но за сега не искам да рискувам такова приятелство..И само да кажа че и тя също е имала гаджета....Даже скъса с един само и само защото ревнуваше..И и беше казал да спре да си споделя с мен, и тя го заряза като нищо...Аз вярвам че ако се събера с нея, можем да издържим много време заедно..Но знаете какви са хората...Завистливи и една връзка е по-добра когато се пази в тайна..Работата е там че рано или кусно всичко се разбира.. Може би ако не бяхме от един клас щеше да се получи нещо...Тя е имала много лоши моменти в които е имала нужда от човек до себеси, и никои не е идвал, освен мен...Тя ме оценява, и знае че винаги ще бъда до нея..И тя винаги е била до мен когато ми е най трудно...Объркан съм..Мисля да се пробвам (винаги оцелвам моментите)....Все пак няма невъзможна любов нали така?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9295ca48ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм момиче и от това което прочетох ще ти кажа просто да и предложиш ако не можеш с думи просто я целуни но каквото и да избереш не си тръгвай веднага не бягай като бебе ние момичетата мразим това. И също ще ти се изфукам че аз имах приятел който познавам от 7 години, харесвах го пет години, а в момента сме гаджета и сме си много щастливи.
Просто и кажи. Разкажи после как е минало.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ec0c73846e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто и предложи дай воля на чувствта си. Аз съм момиче и съм в абсулютно същата ситуация давай не се тревожи не бъди страхлив като мен.Бъди смел изправи се пред това ако не стане поеми си последствиятаси...много добре знам ,че един човек неможе да крие чувствата си дълго време към един човек ,всичко започва да си личи мой човек."Когато сме деца игрите са най-важната част от живота ни, а когато пораснем колко пъти си играем на това, че мразим някого, а после се оказва че го обичаме."Само .че в моя случай постоянно се караме ,но пак сме си неразделни и сме в един клас заедно сядаме ,но както и да е неговорим за мен ,а за теб.Бъди смел мой човек.Давай, повече кураж !!!!!! :) :) :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker