Баща ми изгони майка ми от вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми изгони майка ми от вкъщи
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1927 пъти
Здравейте! От доста време се чудя дали да ви пиша, но, ето, вече има причина и се престраших. Аз съм на 14 години. Снощи баща ми си беше пийнал повече от обикновенно, а винаги когато правеше така имаше един скандал с майка ми, а той е на тема нейното наследство от нейния баща. Моят баща започна веднага да обижда сестрата на майка ми, била дебела свиня и т. н. Да, вярно, беше едра, но мисля, че има право така да я обижда. Та, въпросът беше, че сестра й щяла да вземе цялото наследство и нямало да остане нищо за майка ми. Честно казано, аз мисля, че тя и семейството й трябва да си решават проблема. И точно тогава баща ми изгони майка ми. Исках да отида с нея, но баща ми не ми позволи. Цяла вечер ревах като откачена, не можех да спя. Но аз бих направила всичко за нея. Аз обичам майка си, както всеки човек на планетата обича своята. По принцип нямам "истински приятели", затова няма на кой да споделя и да ми олекне. Затова сутринта много рано говорех по телефона с баба ми и излезох на терасата, за да не чуе баща ми, че говоря с нея. Тя е много печена, затова мога да споделям всичко с нея. Тя ми е като истински приятел. Каза ми, че нещата ще се подредят и аз вярвам в това, защото и преди са се карали по този начин (но тогава не е гонил майка ми от вкъщи). И аз казах на баща ми, че ако до утре не свърши този цирк, се омитам от вкъщи, защото просто не издържам. Обаче аз съм сигурна, че ще се оправят нещата. Също така сме платили цяла седмица + още един ден за почивка на морето. Толкова се вълнувах и нямах търпение, а баща ми каза, че няма да ходим. Но както казах, сигурна съм, че ще се сдобрят и ще отидем на море. Всичко е въпрос на време. Но бих искала да ви попитам какво да правя в такава ситуация? :) Благодаря ви предварително :)

Поздравявам ви с новата песен на Mаруун 5 - Мапс! :)

Не мога да пиша на латиница, съжалявам :) Довиждане и приятен ден! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 02de04117f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баща ти може да е простак, но в случая има право. Не може майка ти да се отказва така от наследство, защото тя ощетява и теб. Същност ако на баща ти не му дремеше, нямаше да се занимава. Той си знае майка ти и иска да защити нейните интереси, явно е мека Гана и е лесна жертва. Остави ги, ще се сдобрят, но спри да ревеш, а вземи и подкрепи малко баща си или поне не взимай страна

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0cab007b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А може просто бащата като е женен за майката и да иска да вземе част от наследството и за това да я кара насила, но и коментар 1 има право.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 32f6f119a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Твърде е възможно, дa крие от бaщa ти, че ще вземе половинaтa от нaследството. Aко тaкa редовно си пие и се държи кaто типичен бaлкaнски простaк, имa прaво дa го лъже( aко съм прaвa).
Може дa се притеснявa, че бaщa ти ще предпочете дa " изпие" бленувaното нaследство. Честно кaзaно мaй е зa предпочитaне, дa не се връщa мaйкa ти, aми дa те вземa при нея. Товa, че ни е позволил дa отидеш с нея, сaмо ми потвърждaвa, че я мaнипулирa, в случaя чрез теб. Тя си знaе и сигурно ще си рaзреши прaвилно проблемa. Нaдявaм се!
Не се меси!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f9c3634c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей такива хора дето делят наследство преди да са починали истинските собственици на имуществото много ме изнервят. Бабата жива а той вече дели иска си своето.
Сам не мисли как би се почувствал дъщеря му сега да си поиска наследството от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker