Като в ада! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Като в ада!
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2432 пъти
Здравейте...знам че сигурно ще ви прозвуча като всяка друга на моята възраст, но моля първо чуйте моята история.

Аз съм на 15 години и живея във Варна, миналата година кандитатствах и ме приеха в Хуманитарната гиназия. Всичко вървеше добре - отлични оценки, забавен клас, добри учители... Но вторя срок всичко се обърка. След смяната на програмата единия от часовете ни по физическо се падаха заедно с единия от 11тите класове. Това си беше страхотно...докато не видях него - той просто играеше баскетбол със съучениците си, а аз не можех да откусна очи от него,бях опианена и така докато не свърши часа и не ме одариха с топка по главата.

От този миг не престанах да мисля за него, едвам разбрах коя паралелка е, след това трудно успях да науча програмата му.Но понеже съм срамежлива неможех да събера слелост да го попитам как се казва. няколко дена по-кусно намерих неговата регистрация един много популярен сайт за запознанства... веднага си направих и аз и му поисках скайпа. Бях вече влюбена въпреки, че го бях виждала само по коридорите в училище.

Когато му пратих лично съобщение в сайта с молба за скайпа му не очаквах да ми го даде, но той го направи... Аз веднага му поисках пълномошно но той ме прие чак след 2 дена.Най-интересното е че ме прие точно на рождения ми ден!Това беше подарък, който не бих заменила!Започнахме да си пишем и открихме че имаме много общи неща като музиката,филми дори мнението ни по повечето въпроси беше почти еднакво!пишехме си всеки ден.. е имаше е тъпи спорове, но е нормално все пак не сме еднакви...

Решихме да излезем на вече "официална среща" точно на 3ти март... Тогава не учехме и целия ден беше свободен. Излязохме в морската градина на града и по мое мнение си прекарахме страхотно, държахме се за ръце,приказвахме си гушкахме се и вечерта когато той ме изпрати до нас получих най-прекрасните целувки в живота ми!Всичко тръгна идеално излизахме,сближихме се много... в училище когато се видехме всичко се повтаряше. Бях напълно безвъзвратно влюбена в него и по всичко личеше че и той е.

Тогава живеехме в един квартал,но след месец се преместихме и сега бяхме разделени от половината град...но не спряхме да излизаме.На 31 март последния ден преди пролетната ваканция излязохме пак, бяхме се скарали за нещо и тъкмо се бяхме сдобрили когато той просто ме погледна в очите и ми каза: "обичам те!" единственото което аз успях да кажа беше че и аз го обичам. никога до сега не съм изпитвала такива чуства,към никого друг!беше ми мъчно че трябваше да се прибера но се бяхме разбрали през ваканцията да се видим.Но лоши обстоятелства ни попречиха - той беше зает аз също и така.

Hа първия ден след ваканцията се разбрахме понеже сме втора смяна да се видим преди училище...излязохме разходихме се всичко беше идеално. през същата седмица излязохме да се разходим след училище вечерта той ме носи когато крака ме заболя,отново се взирах в прекрасните му очи които той намира за обикновенни! целуваше ме толкова нежно и толкова силно ме притискаше към себе си!

Но това беше. на следващата седмица когато го срешнах в коридора той просто ме погледна с някак си странен жален поглед. Отидох да говоря с него преди часа ми и тогава той ми каза: "Предлагам да се разделим" изтукна ми причините които възнамерявам да запазя за себе си.. Според мен те не бяха толкова сериозни че да се разделим чак , но щом той желаеше това можех само да му дам това което иска...Неможех да го задържа насила при мен.Болеше ме от това че след всичко което бяхме преживели и макар за краткия период от почти 2 месеца той ме остави сама...

Bече минаха 2 седмици през които почти не ям,спя по час през нощта просто защото когато се унеса виждам неговото лице в съня си и се будя с писъци осъзнала че него вече го няма,плача по цели нощи за него и се чудя изкрен ли е бил когато ми каза че ме обича и още ли има чуства към мен?!Всеки ден когато го видя в училище стискам зъби за да не припадна там от безсилие...

Искам да се боря за него, но просто нямам сили както физически така и психически... всяка секънда мисля за него,всичко ми напоня за него и когато го видя да се усмихва се чудя дали някога и аз ще мога да го направя!? Въпроса ми към вас е да събера ли сила да си го върна защото го обичам или да го оставя да си отиде и да живея с тази болка ? искам само да кажа че това не е просто увлечение,знам, малка съм но знам какво чуствам... Извинявам се за правописните грешки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 24f868d274
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди силна ! Желая ти успех :)

(просто няма какво друго да кажа, нека по опитните ти дадът савет)

Митко

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: eb77026f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ей, пача, това при тебе си е често плътско привличане... голяма работа- казал ти две мили думи... утре ще видиш някой друг красавец и ще се ''влюбиш" в него. Слагай си жълтата ризка и беж на учлилище; озъртай се за някой друг чаровен младеж (като предния) да ти завърти главата щото си будала да те изостави пак и после- отново депресия. Като пораснеш ще се научиш да търсиш истинското ... (което не е само виншен вид и съвпадение на два харесвани филма)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a75f98bf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило дете, знаем как се чувстваш, всички сме минали по този път - мислиш, че е "любовта на живота ти", че не можеш без него и пр. Уверявам те, че след още 2-3 седмици ще ти мине и безсунните нощи ще се изпълнят с коварни планове за отмъщение. След още 2-3 седмици, ако си съумяла да запазиш достойнство ще си заправила за него и ще се съсредоточиш към по-важните неща за момента - училището. Знаеш ли колко са хората, които са станали гаджета на 15 и после са се оженили и са живели щастливо до края на дните си...много са, но вече не са сред живите!

Тепърва ще се влюбваш и ще се разочароваш, но вси1ки знаем, че първото влюбване не се забравя и аз съм оплаквала орталъка и аз съм се бунтувала и съм се карала и с родители и с приятели за, а след доста кратко време осъзнах, че няма никакъв смисъл:)

На тази възраст всеки си мисли, че обича истински и вярва, на някой си вярва, че обича...наистина е много мило, но истинската любов, чиста обич и уважение идват на доста по-късен етап и ако трябва да го определя с думи - след 25 години. Момчето не те е излъгало, че те обича. Просто той така си е мислим за момента. Каквито и доводи да тi е дал за раздялата ви, не се сърди. Запази самоуважение и достойнство. Приемаш решението му, както си и сторила, и продължаваш нататък:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 122b9c3193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям номер 3, много точно казано!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a9cfe6946e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Наподобява ми на филма "Здрач" :D

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6e56c15529
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приличаш ми на човек, който никога през живота си не е боледувал и при първата настинка (не дай си Боже и с разстройство) си мисли, че ще умре :)
Такива преживявания ще имаш много през живота, само дето ще разбереш, че с тях светът не свършва... След години дори може би малко ще съжаляваш, че не те "друсат" толкова яко, колкото първите пъти.

Кураж! Целувам те.
(един батко)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3cfb7f0086
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 3 , а така кажи и истината, тая е на 15 год. и говори така,че ще се жени за тоя "красавец". Сигирен съм,че след год. или няколко месеца в друг, ще е "влюбена". Какви младежи има в тая страна с един скайп, два филма се обичат. Що не си признаят,че ги влече единствено плътското удоволствие. Оня си направил кефа да си търка оная работа и я зарязал, а наща тука говори глупости. МАлко груб съм, но сорка ако съм те обидил.

Моят съвет е да минава покрай него с друго момче. Сигурен съм, че ще ревнувам(макар може би да не те обича), но ние момчетата искам да бъдем харесвани от всякоя, и тоя твоя боклук като види,че е заменим ще се пука от яд.!!! Иначе си много малка да не ти пука, само недей да спиш с баскетболиста, ако ти предложи.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 11bf5b93c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Никога не съм спала с него... И не ми сля че всичко е заради това... защо се помислили че съм направила това, знам си цената

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker