Отчаяна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отчаяна съм
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1387 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и уча в езикова гимназия. Проблемът е, че родителите ми не са бедни, а изглеждам като най-бедната в класа. Майка ми не разбира моите потребности. Имам 2 блузи с дълъг ръкав за училище, които нося и есен и пролет и зима.. от 4ти клас, а сега съм в 8ми. Имам един клин, който е скъсан на две места и дънки, които са най скъпата ми дреха 10лв., но те ми са малки. Един чифт кецове подарени от чичо ми в 5ти клас и ги нося дори през зимата. най скъпата ми вещ е телефона, който отново ми е подарен от чичо миналата година. Радвам му се с капаче е не като на децата в класа ми, но все пак. Не мога да се обаждам, защото майка ми не иска да харчи пари и само тя ми звъни. До тук изглежда сякаш съм от много бедно семейство, но не е така. Баща ми е инженер със солидна заплата, а мама има две заведения за домашни ястия в града. Живеем в двуетажна къща и постоянно правим ремонти по прищевки на родителите ми. Те нямат никакви приятели с които да се виждат и като се приберат вечерят и лягат в различни стаи. На ден получавам 1 лев и си е срамничко да гледам тези деца със скъпите телефони всяко междучасие в павильоните. Говорила съм с мама, а тя ме нарича неблагодарница и ме пъди при баба. реших да не се кахъря толкова и да се преместя в друго училище където децата не са заможни и не определят книгата по корицата. Помогне те ми, моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: dbb368fa85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, телефон не ти трябва още от смартфоните, но за дрехи определено трябва да помислите нещо. Ако действително нямахте пари, щях да те посъветвам да отидеш във втора употреба - там има действително маркови дрехи за добри цени, но вие явно не сте бедни. Не знам какво да те посъветвам, освен да не мрънкаш и без емоции съвсем нормално да поговориш с баща си - направи списък на нещата, които ти трябват за училище - дънки, блузи, яке, обувки и т. н. и му кажи, че си готова дори втора ръка дрехи да носиш, но ти ТРЯБВАТ дрехи за училище и обувки, които ти стават.
Не говори с майка ти, явно не е много уравновесен човек. Не прекалявай иначе с исканията като телефони, таблети и тем подобни, защото накрая ще останеш с празни ръце

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a32d30aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както е казано вече телефонът не е от значение, но дрехите са друга работа. Кажи на родителите си, че се нуждаеш и ще ти купят.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4e27e8eb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това звучи адски странно и няма логика да е така..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker