Какво значи да "обичаш"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво значи да "обичаш"?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3477 пъти
Здравейте, редовна читателка съм тук, писала съм няколко пъти и по собствени проблеми. Ще пиша по най-изтърканата и най-често срещаната тема - самотата. На 18 съм, от три-четири месеца не съм имала приятел (а последната ми връзка беше за 3 месеца, в общи линии нищо особено). Знам, че може би звучи смешно от очите на тийнейджър, младо момиче и прочие, обаче имам нужда от някой стабилен човек до мен, който да не си мени мнението на всеки пет минути, който да знае какво иска, който да е виждал достатъчно секс, че да не залита по всяка втора на улицата.
Имам нужда от МЪЖ, но интересното е, че такъв не мога да открия.

И какво забелязвам във връзките на приятелките около мен - има само едно момиче, което е на 19 и има много стабилна връзка с момче на 25, супер сплотени са и се уважават. Останалите връзки са просто потресаващи - едното момиче приятеля й я бие за щяло и нещяло, редовно се появява със синини, слънчеви очила. При друга моя приятелка момчето й изневери вече два пъти, тя продължава да го търпи, да му прощава, да го обича. Третото момиче пък си намери такъв метеросексуален лигльо, че постоянно й прави проблеми - имаш КОСЪМ на ръката, отвратително, махни го и я кара само и единствено за външността си да се грижи.

Еми добре, може да съм адски притенциозна, да съм с високи изисквания, ама аз нито едно от горе посочените не мога да изтърпявам. Може би и точно заради това си стоя сама от известно време - готова съм да правя компромиси и да се съобразявам, но до такава степен - никога. Някой посегне ли ми, ще му почерня живота. Някой изневери ли ми - забравям го на минутата. А пък някой да ми държи сметка колко косъма имам на лявата ръка и колко на дясната, директно ще го напсувам и кой откъде е.

Очевидно това ми е проблема - имах тежък характер, който успях да смекча малко, научих се да правя компромиси, но ето, че ефект няма. Сто процента ще се намери някой тъпак да коментира, че може би съм грозна или дебела - не е нито едно от двете, защото около мен за секс за една нощ се навъртат доста, но аз и това не желая.

Толкова ли е трудно да се намери свестен, стабилен мъж (ясно ми е, че перфектни и идеални няма, аз такова и не търся).. Но не възприемам, че може да има отношения, в които той бие жената, изневерява й или я тормози до безкрай. Права ли съм, не съм ли, защото започвам сериозно да се замислям къде ми е проблема и вьобще в мен ли е, или просто не съм намерила подходящия, макар че, това е доста безмозъчно обяснение за любовните неуспехи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: ce16ab011a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да,много е трудно да се намери такъв

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9088035d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши ми на u_andreev@mail.bg.
Може би ще намерим общи неща, за които да си поговорим.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9c6e32805f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами виж - хората се привличат и събират на принципа на подобието, и на това колко могат да нучат един от друг. Партньорът ни е нещо като наше "огледало" - нормално е всеки да се "хваща" с някой на неговото ниво, дори това да не си личи от пръв поглед.

Твоят човек ще се появи, дори това да стане след 10, след 20 години. Може дори да си вече обвързана, когато това се случи... Просто не си попаднала в съответната среда. С напредъка ти в живота (професионален, финансов и т.н.) ще ставаш все по-способна ти да избираш средата си и хората, с които да общуваш - сега е нещо като "заварено положение", предпоределено от родители, съседи, съученици и т.н.

Повярвай ми - има страшно много различни категории хора - музиканти, спортисти, творци, бачкери, алкохолици (анонимни ли не..), групи от хора които подпомагат духовното си развитие, различни хобита, клубове, компании и т.н.
Сега това може да ти звучи смехотворно и отвеяно, но точно в подобни специфични "среди" човек най-добре може да се срещне със себеподобни, а защо не и с подходящ партньор.

Това, което мога да направя за теб сега е да ти стисна ръката, да ти вдъхна кураж и да те посъветвам да бъдеш себе си - да не променяш насилствено в себе си неща, които ТИ самата смяташ за добри и полезни за другите и за себе си и. Бъди морална, не мисли че честността, добротата, себеотрицанието и т.н. са само празни фрази за баламурници, и че днес в живота успяват само наглите, безсрамните, бруталните и безочливите - всеки си носи кръста, и всеки ще си понесе последствията от делата си.

За ориентир ще те посъветвам да си зададеш един прост въпрос - Какво ще стане, ако срещна себе си, само че от мъжки пол? Колко време би "издържала" с такъв партньор? Какво би ти харесвало, и какво не би ти харесвало в него - в неговото отношение, в неговия мироглед и т.н... Ако отговорът НЕ е "Цял живот!", значи има все още какво да коригираш у себе си. При всички положения упражнението ще е много полезно и ползотворно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3d494262d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е не всички бием жените си :) ще си намериш някой батко... НО да ти кажа честно... в момента си на такива години в които май само ти се струва че искаш нещо сериозно:)

Преди години когато бях на 18 имах приятелка една година по малка от мен... уж мн сериозна връзка искахме да имаме и двамата и я имахме.... един слъчев ден след година и половина ми съобщи че не искала сериозна връзка... била млада живеело и се... искала да излиза с други момчета ... бях като паднал от стола.... така че ... моя съвет е.... изживей си младите години... има време за сериозни връзки:)

М22

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 89b7600388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти,виждам че ти бактисало!И на мене!Само че сега да чуеш мнение от доста НЕопитен човек в любовта и т.н!Първо ти сама твърдиш че имаш изисквания !Ако прекалено държиш на външния вид на момчето,повярвай ако то изглежда добре няма да е проблем,но ако не,може да го засегнеш!Не всички обичат жени/мъже с претенции!Доколокото х-ра неможеш да имаш претенции за това!Всеки може временно да сложи маска,но след друг ден пак ще си бъде същия!И незнам може би тук аз съм кукуту или задръстеняка или незнам как ще ме приемеш,но досега приятелка не съм имал!Просто не съм привличал!Но ето х-ра ми е проблема до голяма степен!И донякъде,свестните момчета се крият в скромността,личи си винаги!Набор си ми и би трябвало да различаваш свестен тип от казанова!Успех!
InCoGnItOR!

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9b4f8cb4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, от Варна ли си ?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4d251511bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си го намерила, защото не ти е дошло времето. Аз съм на 16 и сега го открих (макар и за много хора да звучи забавно). Някой го намират на 30+ ... Просто при всички ни е различно. И един съвет... Не търси някой, който е по някакви критетрии идеален( коса, очи ,образование и прочие) ..търси някой, който е идеален за теб.. И ако срещнеш момче и се чудиш дали е истинският "Той" има един основен критерий, който няма да те излъже - това е чувството на липса на въпроси..Тоест, ако се питаш "Дали той е моят истински мъж","Тази връзка издражлива и силна ли ще е" и т.н. се предполага, че това не е твоят човек.Защото когато го намериш, ти няма да се питаш.Ти просто ще обичаш..

 
  ...
преди: 14 години, 11 дни
hash: dfe762f8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не ти трябва да знаеш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker