Разменихме си ролите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разменихме си ролите
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1630 пъти
Аз съм момиче на 17 години. Преди 5 месеца се запознах с момче 2 години по-малко от мен (15 години). След това с него започнахме връзка, която трае вече 3 месеца. Аз направих първата стъпка и му казах, че го харесвам, аз го целунах първа... Той ми сподели, че съм първото момиче, с което има такива отношения. Постоянно ми повтаряше, че го е страх да не ме изгуби, че иска да ме прегръща постоянно и прочие. В началото се притеснявах, защото помислих, че се привързва много към мен, а аз просто си го харесвах и не исках да го нараня. И така, малко по-малко и аз се привързах към него, много повече отколкото той към мен.
Постепенно, той започна да се държи студено с мен и се притеснявам, че съм започнала да му омръзвам. Спря да ми говори "сладки приказки" както преди, а понякога изобщо не ме слуша какво му говоря.
Може би ще кажете, че е нормално за възрастта ни и че още сме деца и все пак и ние имаме чувства и годините нямат значение.
Искам съвет, как да разбера, дали още иска да бъде с мен или го прави просто така. И по какъв начин да го "пречупя", за да ми каже какво чувства към мен в момента?
Директно и с въпроси не става, защото казва, че всичко е наред, но безразличното му отношение към мен продължава.
Моля, помогнете ми. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8c6f0cf5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предложи му да се разделите (като само ти си знаеш, че не говориш сериозно). И чети по реакцията му- ако се ядоса и започне да те моли да не го правите, ЧЕСТИТО той още те обича и можеш да му кажеш, че просто си се шегувала. Но ако каже ок, щом така искаш и покаже нулева реакция- знаеш отговора на него не му пука.. Малко смел ход е, но ако го направиш ще намериш търсения отговор.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ccf74be3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имах приятелка на 14г. И пак същата история. Не мога без теб, ако си тръгнеш ще направя някоя глупост. И после знаеш ли ти си на второ място в живота ми.
Стана ми много гадно и я зарязах. После тя взе да ме търси, а аз и казах, че ще се върна при нея когато съм сигурен, че вече няма чувства към мен и за да докаже това, трябва да си хване приятел. Тя го направи. Но с течение на времето забравих болката от това което ми причини, отново се породиха чувства в мен, започнахме отново да се търсим. После тя се раздели с приятелят си, той я заряза и аз останах единствената ? утеха. Но сега вече не я търся, ако иска да ме види знае как да ме намери. Инак я оставям да е свободна.
Сложни са отношенията особено на тийнеджърите. Те не знаят какво точно искат, та как да ти го кажат? Да с въпроси няма да стане.
Докато един по - голям човек ще ти каже, в момента не знам какво искам защото.... но мисля в скоро време ще съм в друго състояние ако.... Тийн обаче не знае защо се чувства така и че ще му дойде друг акъл.
И понеже хората имаме навика да ни омръзва това което смятаме за даденост. То най - доброто което можеш да направиш в момента е да се върнеш на ниво само общуване, дори чакай той да те търси, не бягай, но не настоявай, просто изчакай да се върне в старото състояние.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 515bb54e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ( От авторката )

Номер 1, направих точно това. Говорихме доста, той ми отговаряше само с 'не знам' на въпросите, но в крайна сметка му казах, че е най-добре всеки да си поеме по пътя. Неговата реакция беше: "И аз това искам. Мисля, че вече не изпитвам нищо към теб." Снощи се разделихме. Аз все още го обичам. Гадно ми е, да, но се радвам, че рискувах, защото ако не бях, щях да се самозалъгвам дълго време.

Номер 2, виждам че ме разбираш чудесно. Кофти е, но няма незаменими хора. Той ще си остане просто една тръпка за мен. Хубав спомен и дотам. Живота продължава. Както каза, ако иска да ме види, знае как да ме намери, ако не иска, всеки да си гледа живота.

Благодаря ви. Помогнахте ми много. Чувствам се доста по-добре. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker