Влюбена съм в 30 годишен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в 30 годишен
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2520 пъти
Ето я и моята история. Аз съм на 17 а човекът в когото съм влюбена е на 30 от доста време му бях хвърлила поглед но сега е много различно не мислих че ще се влюбя точно в него има и други момчета които са на моята възраст, но не аз съм си избрала 30 годишния. Опитвам се да разбера дали и той изпитва същото към мен? винаги си го задавам този въпрос. Когато се срещнем случайно се гледаме и се усмихваме докато ме подминава той гледа само към мен и не спира да се усмихва и аз го гледам и така няколко дена продължаваше така само се гледахме и си хвърляхме по някоя усмивка. На другия ден почнахме и да се поздравяваме и пак се гледаме в очите и пак се усмихваме на по другия ден започнахме да се заговаряме здрасти какво правиш и така но не спираме да се гледаме и усмихваме Започнахме да си пишем пращах ми си целувки пишем си само, когато има свободно време защото той ходи на работа. Както и да е. Не знам какво да си мисля мои приятелки ми казват той те харесва виж как те гледа някакво влюбено, но аз не им вярвам защото едва ли мъж на 30 ще иска да бъде с 17 годишна ученичка казва ли са ми няма граници в любовта да така е аз съм на това мнение, но има едно но дали той е на същото мнение? Мои приятелки които са на моята възраст ходят с 28, 29 годишни и са много щастливи обичат се разбират се и така. Опитвам се да разбера дали и той ме харесва дали си струва да се боря за него или не?? Помогнете ми Моля ви!! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e676537e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приеми, че на 17 г. си поне физически зряла жена и мъжете ще те харесват и за секс. Лошо няма, аз не намирам, че е проблем, стига и ти да го искаш. Моят първи приятел беше и той на тази възраст, а мъжът ми е с 18 г. по-възрастен. Никога не съм слушала другите, мо съм поемала и орговорнос за действията си. Имай предвид, че вече си на възраст, на която да тръгнеш с мъж или момче значи и СЕКС. Свършиха лигавениците по пейките, незаеисимо сега дали ще си с мъж или с момче. Дори момчетата на твоята възраст така ги е завладял хормонът, че... са по-сексуални от големите мъже и само това искат, в което лошо няма.
Съвет - ти решаваш, но ползвай кондоми, това, че е на 30 г. Не го прави по-опитен и ако каже, че ще те пазил, не вярвай! На 30 освен това е имал и други жени преди теб и може да се заразиш с нещо -- кондом задължително.
В другото няма гаранция - риск на живота е да се влюбваме, разделяме и възрастта не е от значение, но ако забременеш на тази възраст ще си проеалиш живота. Същност до 25 г. се пази просто добе, което не значи, че не бива да имаш връзки. Направи си просто сметка за това.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b0972e6c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви са тези педофилски истории?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f926d43da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   сама си прецени, но винаги, винаги имай едно наум

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4882802814
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиченце, има два варианта - вариант 1. Човекът просто от възпитание те поздравява, усещайки, че имаш влечение към него. На 30 години (освен, ако не е тотален сбърканяк), тия работи ги усеща още преди да са ти минали през неузрялата главица. Едно възпитанието, второ за свой личен "гъдел", но без да има нищо по-така предвид. Вариант 2. Човекът е някакъв неузрял пухльо, който иска да те вкара в леглото и след това да бележи още едно агънце в тефтерчето си. Вариант 3. Няма.
Никой нормален 30-годишен човек не би си и помислил да има сериозна връзка със 17-годишна ученичка. Виж, друго би било след 5-6 години - ти на 22-3, той на 35-6, така вече е по-нормално. Главата ти ще е някак си малко по-увряла и вече почти няма да мислиш, че всичко, което хвърчи се яде. Остави човекът да си гледа живота, а ти си гледай връстниците. В противен случай ще измъчваш само и единствено себе си и при двата варианта, които ти написах.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 75fc1f1137
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Абе не знам, ама аз съм на 30 и определено момичета на вашата възраст ме привличат в пъти повече от моите връстнички. Даже нямам нищо против и сериозна връзка с такова момиче.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 67448469d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ми ти скоро ставаш пълнолетна, което значи, че и с 40 годишен можеш да ходиш, но не там е въпросът. Ти сега си в такава възраст (не че аз съм чак толкова по-голям, но все пак съм с 4 години по-"стар"), че си сложила розовите очила и не гледаш реално на нещата. Ясно е, че ако тръгнете ще трябва да има секс, което не е проблем за теб предполагам, достатъчно голяма си. Обаче освен секса какво ще правите? Ти си ходиш на училище, той - на работа, срещате се рядко, а родителите ти НЯМА да го одобрят, гарантирам ти! Плюс това не знам как ще се разбирате, по всяка вероятност ще имате различни интереси, общите теми ще са малко. Вярно е, че за любовта няма граници, но за връзките има. Раничко ти е за толкова голям, карай сега по-спокойно с връстници, пък като минеш 20 ще си прецениш. Вярвай ми, че дори и да си мислиш, че си влюбена, всъщност не си. Убеден съм, че той не е единственият, просто трябва да потърсиш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce7ee8459d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво да ти кажа, аз някак си не го приемам това, стана мода сега ученички да излизат с големи мъже, но ок, щом си си го избрала... Най-добрата ми приятелка излиза с човек, с когото ралзиката в годините е горе-долу толкова. Тя не е кифла, не е като тези които просто искат да се изфукат с някой голям (като повечето, аз затова се дразня) иии ти не ми изглеждаш такава. Искам да ти кажа, че и тя в началото като теб мислеше, че няма как да стане, но ето сега са заедно и щастливи. Помисли си хубаво дали наистина го искаш, какво ще правиш със семейството и приятелите си (защото тя премина през много, за да защити връзката си) и ако си убедена, давай.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce7ee8459d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 4, пълни глупости. Не бъди толкова тесногръд и ограничен

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 68edd14dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 4, завиждаш на 30 годишния, нали? Завиждай си и остави хората да се харесват, аман от завистливи закостенели мозъци. Аз съм на 30 и все още ме харесват 18-19-20 годишни и много добре разпознавам завистта на такива катo teb, все говорите за педофилии и кое какво било, а ще ви изтекат очите по приятелките ми, нали ви виждам, а и те ви виждат
Към момичето - ако човека е читав и готин, давай! Годините са просто число и фактор за тези като номер 4

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f8ca406dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4 до 9. Извини ме за израза, но явно ти си от породата без професионална, лична и каквато и да е била амбиция. Нормален човек на твойте години си гледа кариерата и семейството, а не се мъкне с деца, с които може да комуникира на чалга-теми, училище, проблеми с техните и т. н. детинщини. Явно и на теб акъла ти стига до там. А за мен, не се притеснявай, бъди сигурен, че 100 години срещу мен да тичаш, пак няма да ме стигнеш във всеки един аспект.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a730710a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всички хора са различни не можем да ги слагаме под общ знаменател. До номер 4 може въобще да не е мухльо или търсещ секс човек. Просто се е влюбил, и така любов съществува в която има дистанция. Явно човекът е и моралист. Не се отказвай от него, ако те харесва и той бори се. за възрастта няма значение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker