Влюбен съм в момиче, което си има приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен съм в момиче, което си има приятел
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 17965 пъти
Здравейте ,може би сте чели тук доста подобни историй,но реших да споделя и моята,и ако може да ме посъветвате,зощото вече незнам какво да направя.
И така ! Ето и моята история:

Преди около 2 години и половина се запознах с едно момиче,с което с течение на времето започнахме да се виждаме от време навреме,и така ставахме все по близки и добри приатели,но веднъж стана така,че известно време не се чувахме и виждахме,и тогава разбрах че немога без нея,и ужасно много ми липсваше.

Cлед това след като отново започнахме да се чуваме,при всеки наш разговор ,и среща сърцето ми се разтуптяваше и се чувствах ужасно щастлив,тогава започнах да разбирам че може би съм влюбен в нея,но не исках да го повярвам,защото тя си имаше гадже ,и нямаше как да има нещо между нас.

Но след време тя,замина на почивка на далеч,за около месец,в които отново не се чувахме,защото нямаше как.И тогава разбрах ,че наистина немога да живея без нея,и че съм лудо влюбен,изпитвах смесени чувства,тъга че не съм до нея,и щастие поради чувдтвата които имах към нея.

И така,след като тя се върна отново и отново започнахме и да се виждаме,аз реших да и призная чувствата си към нея,може би това ми беше грешката но ,наистина неможех,и все още немога да живея без нея,тя прави живата ми да има смисъл,за нея бих дал всичко,но за съжаление,както казах тя си има гприятел,поради този факт,се опитах да я забравя и имах връзка с друго момиче,но се разделихме,защото сърцето ми не ми даваше да бъда с нея,просто бях безумно влюбен в наи добрата ми приателка.

Историята ми продължава още ,но ще спра дотук,приемам всякакви коментари,просто незнам какво да правя,вече 1 година и половина съм лудо влюбен,но съм и много тъжен,че неможе да сме заедно,съсипвам си живота просто,защото тя е целиат ми живот.Еми това е очаквам вашите съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 2344d15e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай пак с друга, все ще излезе нещо

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 65074951fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tи луд ли си бе тя му била целия живот много си смешен никакъв мъж не си.
Ти трябва да си неиня живот не тя твоя слабак.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4c60cc40ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Братт имахх ама точно същия проблемм като тебе ама 1 към 1 са ни проблемите и аз опитах с друга , но не стана.С момичето което аз харесвах/м имах малак шанс , преди мн я обичаах и й го признах обаче тя каза , че не ме харесва , но продължаваше да ми пише и да ми споделя , а аз бях се по-сакрушен и сакрушен.

Но аз все още я обичам изтински и преди 5 месеца я блокнах само за да я забравя , постригах се (преди бях с дълга коса ) заради нея.Преди момичетата не се заглеждаха по мене , но сега се заглеждат много.

Оня ден видях момичето което харесвамм , и тя ме позна ,прегърна ме и ми изля едно шише вода по дрехите ми.Попитах я защо , а тя ми каза , а защо ти ме блокира.Тя все още си има гадже , но се надявамм просто да е махне от ума ми ЗАВИНАГИ.Сега пак сам с друга , но неска я късам, защото не мога да забравя момичето на мойте мечти ....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ae28ba8842
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моя проблем се крепи изцяло на това, че аз я обичам страшно много,дори и за го сметнете за лудост.Пробвал съм какво ли не само и само за да я забравя,но немога,каквото и да правя,все мисля за нея.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 556d9b04f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   И аз имах абсолютно същият проблем с едно момиче от моя клас, в което в началото бяхме приятели, добри приятели. С течение на времето започнах да я харесвам все повече и повече, но в момента съм влюбен в нея. В момента тя се "зарибява" с друго момче, аз се опитвам да я забравя, но просто не ми излиза от главата. Както са казали старите хора времето лекува и най-страшните рани :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16e2147de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това, че времето лекува не е вярно! Аз съм момиче и съм лудо влюбена в най-добрия си приятел! Сигурна съм, че и той ме харесва, но ми е гадно че не можем да сме заедно! Вече толкова добри приятели, че вече не можем да сме заедно! Ние се харесвахме и преди, в един клас сме, но преди говорехе много гадни неща за нас и сега не мога да спа ра мисля за него! Обичам го! Моля ви, дайте ми съвет какво да правя! И ако може съвета да е от момче, което има опит в това или има проблем като моя! Какво да правя!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 864a3cc21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Коментар номер 2 БРАВО МНОГО СИЛНИ ДУМИ!!! БЛАГОДАЯ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕТО

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a490c221ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Отначало проучи дали това момиче те харесва, после ако поне малко те харесва (няма как да не те) признай чуствата си, но нататък незнам и аз съм напълно същия, като теб. Аз харесвам едно момиче, но тя си има вече гадже и не може да се раздели с него. Тя ми каза вече 5 пъти че не ме харесва, а преди ме е харесвала! Ако аз бях си признал че я харесвам по-рано тогава и тя щеше и... щяхме да станем гаджета но... си намери друго момче! Дайте ми съвети и на мен... моля ви!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8ae0988cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Вижте сега, просто бъдете себе си, аз също харесвам едно момиче първо и драснах два три реда, но тя нямаше интерес така, няколко пъти я попитах дали иска да излезем, но все не ми отдговараше или посления път ми написа: Стана твърде късно а аз съобщението и го написах през деня, а тя ми отгори през ноща в 12. Преди това се виждахме на вън просто така, аз отивах при нея сядах говорихме си, но все нещо липсваше. И затова реших да и купя един букет с цветя. Тя го прие дори не знаеше как да реагира обзехая топли топли вълни. После попитах нейната най-близка приятелка дали си има приятел и тя ми каза,че точно преди два дни са се скарали. И мисля че да подарите цветя е най-лесния начин да привлечете нечие момиче, защото вече в днешно време намаляват момчетата, които се държът истенски. И правят жестове
П.С. Надявам се да съм помогнал, дързайте и ще се получи повяравйте в себе си. Всеки един може да си има приятелка, само не трябва да го таи дълбоко в себе си а да и го покаже с действия :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f9e99f7d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Брат аз харесвах едно момиче което беше много красиво и вместо да и го кажа казах на един неин съученик, но той каза на приятелите си и на моите съученици и после той и каза и това момиче дето харесвах ме отряза, но аз я харесвах още, но вече преживях проблема с това момиче. Сега харесвам друго момиче, но ще се опитам да не и казвам веднага, че я харесвам ами ще се опитам да и стана добър приятел за да на се получи като с първото момиче. Не се отчайвай все ще си намериш някое момиче което си няма приятел

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0c92d4a114
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора - Благодаря че продължавате да коментирате, но всичко вече отдавна е в историята, от няколко години, нямам никакви отношения с това момиче, дори не я и виждам, и не сме се чували изобщо, дори и не мисля за нея повече, а е изобщо не ме интересува.
Та мога да ви кажа че Категорично темата е ПРИКЛЮЧЕНА.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker