Към момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Към момичетата
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2001 пъти
Ще бъда много благодарна, ако повече момичета споделят мнението си. Въпроса ми е кой е най-добрия вариант за премахване на косми от интимните части. И под интимни части имам предвид всичко "там долу"-триъгълник, срамни устни, анус, дупе, всичко. Знам, че звучи гадно, но много бих искала да чуя мнението ви. Изключваме ходенето на козметик, голям срам ще е. Какво бихте казали за депилиращ крем, би ли помогнал за поддържането на интимната хигиена, т. е ще успея ли постоянно да го използвам, като се има предвид, че космите не си хич малко?

Моля без злобни коментари.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e976617400
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кола маска е сред най-добрите вариатни... С повече смелост може да си я правиш и сама. Вземи си течна на Jankar и следвай инструкциите. Ползвай нарязан стар чаршаф за лентички. Нанасяй по малко в посока растежа на космите и дърпай в обратната посока.
Няма причина да те е срам от козметичката, такива като тебе гледа по 100 пъти на ден. :)
Иначе бръсненето и кремовете са много тегава работа - още на другия ден почваш да боцкаш, кожата е раздразнена и сърби. При мен депилаторите дори не махат всичко, да не говорим, че не бих рискувала да се мажа редовно баш там с толкова химия.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 87ffb4865a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз отскоро само с течната кола маска на Джанкар. Откакто я открих направо се преродих. Да поясня, че е първата кола маска, която използвах, но съм много доволна. А и е само 1 лев и цяла туба ти стигат за две процедури по обезкосмяване там долу че 2-3 седмици ще ти държи.
Тия депилиращи кремове са като бръсненете и ще има краткотраен ефект за макс 2-3-4 дена. А и са пълни с химия.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0943d0b34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм пробвала почти всички възможни начини за обезкосмяване '' отдолу '' , освен козметик . Със самобръсначка и депилиращ крем косъмчетата стават повече и по-дебели . С епилатор и кола маска боли много , но се търпи . Чувала съм , че от епилатора косъмчетата по някой път се обръщат да растат на вътре и се стига до хирург . На мен ми се е случвало , но не се стигна до хирург слава богу . За мен най-добрия начин е със кола маска вкъщи , да вярно е много боли , но само първите 1-2 пъти след това се свиква . Ако не можеш да търпиш болка давай със депилиращ крем , ще го използваш по-често , но е и малко по-добър от самобръсначката . Скоро мисля да се престраша и да ида на козметик най-добре , няма от какво да ни е срам , госпожицата преди нас е видяла толкова много жени/момичета така че .. !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: deff78e126
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравей.
1.Кола маската е най-ефективна, може да си я направиш вкъщи, но на козметик е много по-добре.
2.Депилиращия крем е като самобръсначка т.е на 3-ят ден ще са пораснали, а и може да имаш алергична реакция
3.Самобръсначка. Ако искаш пробвай, но това е възможно най-лошият начин, а и ще растат повече.
4.Лазерна епилация. Мисля, че нямаш 18 г. затова няма да можеш, а и е доста скъпа
Имам само един въпрос-на колко си години? Според мен е много по-добре да отидеш на козметик, а и е по-ефективно. Не се срамувай. Толкова много момичета и жени ходят.Ако случайно отидеш на козметик си мисли за нещо друго.
Надявам се да съм ти помогнала xx

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c57162b7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По-добре не използвай депилиращ крем, защото понякога се получават инфекции. Най-добрият вариант е да отидеш на кола маска-около 10/12 лева е и не боли толкова. И знам, малко е засрамващо първия път, но се свиква. Все трябва да започнеш някога.И все пак козметичките правят това по цял ден и са свикнали на гледката. А, и имай предвид, че не винаги те карат да се събуваш напълно. Понякога те карат да си изместиш гащичките настрани.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8e1a5385cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   да бе става с депилатор ! за мен най-добрият вариант е кола маска..наистина боли,но поне ти ги маха и е екстра после :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db36918472
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, не знам на колко си години, но предполагам, че си тийнейджърка като мен (поправи ме ако греша).

Бръсненето и ползването на депилиращ крем правят космите по-дебели (казва ми го козметичката, а и е потвърдено от личен опит), защото не ги отскубват от корена, а отстраняват само видимата част, като под повърхността на кожата остава основата на косъма, която разбира се е по-дебела и затова после и косъмът израства по-дебел. Ако след това го отскубнеш, отново ще порасне по-тънък, спокойно, процесът не е необратим. Просто колкото по-дълго ги бръснеш/махаш с депилиращ крем, толкова повече време ще отнеме после, ако почнеш да ги скубеш, да започнат да израстват отново тънки. А и не се знае чувствителната кожа по интимните части как ще реагира на крема (все пак си е химия, при това агресивна).

Затова вариантите, при които косъмът се отскубва от корена, са най-добри, а именно епилация и кола маска. Не е препоръчително да се използва епилатор върху интимните зони, страшно болезнено е (отново личен опит).

Най-добре ще е с кола маска, не боли толкова. Единият вариант е така наречената "студена кола маска" с лентички Veet вкъщи, но най-вероятно няма да го направиш добре сама, а и е хубаво някой друг да дръпне лентичката, защото сама няма да я дръпнеш достатъчно рязко и ще те боли повече. Но и това е вариант, ако много те е срам да отидеш на козметик.

Горещата кола маска си е най-удачният вариант, но трябва да идеш на козметик (продава се и за домашна употрба, но в никакъв случай не си и помисляй да си правиш сама у вас, първо, най-вероятно няма да уцелиш точната температура на сместа, и второ, може да се залееш с горещата смес, така стана с една моя съседка и после лежа в Пирогов с изгаряния). Не е срамно да отидеш на козметик, на хората това им е работата, свикнали са и не им прави впечатление. Сигурно обезкосмяват поне по 10 п*тки на ден (с извинение), едва ли точно твоята ще им направи впечатление.

Така че ако превъзмогнеш срама и отидеш при човек, който знае какво върши, ще е най-добре. Ако не, с ленти Veet също е добър вариант, само внимателно, прочети инструкциите и най важното - ДЪРПАЙ РЯЗКО!

Дано съм помогнала.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f89d3e4061
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката

На 17 години съм, ще навърша 18 след около 2 месеца.
С течна кола маска се оправям сама, махам си космите от ръцете без проблем, понякога и от краката, вежди съм си оформяла, просто не мога да се преборя с космите по интимните части. Пробвах сама и не се получи. На козметик наистина ме е срам да отида, а и единствения читав е доста далеч от нас. Ще изхарча повече, за да стигна до него, отколкото за самата процедура.
Благодаря ви наистина много за съветите.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 33070a905e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Специална женска самобръсначка на Gilette и депилиращи кремове на Veet !!! Те са най добре

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f89d3e4061
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблемът е, че космите са страшно много, гъсти, черни, навсякъде са, триъгълника специално ще го оправя, ами останалите места? Как въобще се махат косми оттам?

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a4c90409df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако си на малко години, подстригваш ги с гребен и ножица и после мажеш с ДЕПИЛИРАЩ крем(има упътване). Недей да пробваш самобръсначка щото ще стане баташкото клане(стават рани, които се инфектират). На 16 години вече може да отидеш на козметик(може и по-рано но мисля че ще те е срам). Козметичката си знае работата и ще ти направи перфектна кола маска, която издържа дълго. Чиста работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker