Просто исках да споделя с някого - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто исках да споделя с някого
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1677 пъти
Здравейте на всички. Ами не знам точно как да започна, но ще кажа, че се притеснявам приятелите ми да не ми се смеят ако им разкажа следващите редове и тъй като тук е анонимно реших да пиша. Ще ви предупредя, че историята ми в един момент е малко налудничава, но не се отказвайте да я дочетете докрай, моля ви! Така, аз съм момиче на 16 години, септември правя 17 и вече от около 2 години ми е приятно ей така просто да си фантазирам, че живея в моите любими изпълители. Какво имам предвид с това, амиии още от малка много харесвам Майли Сайръс, Селена Гомез, Братята джонас, Джъстин Бийбър, Деми Ловато, Кейти Пери, Риана, Шакира. Обичам музиката на тези изпълнители и колкото повече се ровя из интернет и научавам нова информация за тях толкова повече ги харесвам. Знам много неща за личния им живот и ги харесвам и като изпълнители, като гласове, но и като хора. Обичам да си представям как ние всички живеем заедно в голяма просторна къща. Всичките сме най-добрите приятели и нямаме тайни по между си. Всеки ден излизаме заедно на кафе, на кино, на боулинг и къде ли не. Представям си как сутринта ставам и Майли(онази старата Майли с красивата дълга дълга коса) вече е станала и си е направила кафе. Другите още спят и аз сядам при нея да си изпием кафето и да изпушим по цигара. Постепенно всички стават, Селена както винаги е мега рошавата и момчетата и се кискат зад гърба докато отива към банята. Закусваме заедно и почва забавлението. Няма да ходим на работа или пък училище във фантазиите ми, само хубави неща. И така аз мога да ви пиша до утре за невероятните ни преживявания в аква парка например или на някое друго място, но на никой няма да му се чете толкова дълга история. Моля ви, не ме мислете за луда. Нима има нещо лошо във фантазиите. Поне за половин час да успея да избягам от скучното ми ежедневие. Ех това би бил живот мечта просто! Не знам защо не ме заинтригуват българските ни изпълнители, просто тяхната музика не ме завладява така. Но аз знам, че може би никога в живота си няма да мога да се срещна с някой от тях, ще ги познавам и ще са ми приятели само във фантазиите ми. Ние сме от съвсем различни светове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1220f9486a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай, не си единствена. Аз също понякога си представям подобни неща. Няма да уточнявам точно какви, защото някои са твърде откачени, но мисълта ми е, че не е толкова странно, колкото си мислиш. (у)(у)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e347a34f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напротив, това е много хубаво и не означава, че си луда. Всеки има свой вътрешен свят, просто някои хора не изпитват такава нужда да влизат в него, като други хора.
Аз почти винаги съм в своя си свят и помежду другото моят свят прилича малко на твоя само, че при мен става въпрос за метъл изпълнители. Често си представям как изпълнителите на групи като Venom, Slayer, Metallica, Overkill, Six Feet Under, Motorhead, Holy Moses, Dark Angel и други групи са около мен. В повечето случай като млади, но в някои като стари, защото това са стари групи. И много други неща си представям, но няма да изпадам в подробности.
Не си луда, спокойно.

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e5e709aab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всеки си фантазира нещо - дали ще е да бъде много богат, дали ще е да живее на Хаваите, или пък ще е герой който спасява света... Просто всеки си фантазира различни неща според годините си. Не се притеснявай нормално е, след годините е изчезне.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b2accb8517
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Как така ги харесваш като хора, като нямаш представа какви са? И не, информацията в интернет нито е достоверна, нито е достатъчна да опознаеш някого.

2. Всички имаме фантазии, някои дори въображаеми приятели, може да си много щастлива във фантазиите си, но ТОВА ЩАСТИЕ НЕ Е РЕАЛНО. По-добре се фокусирай върху истинския си живот и истинските си приятели, за да постигнеш реално щастие. Рискуваш буквално да се изгубиш в тази красива илюзия и да заживееш в своя собствен свят с въображаемото си щастие, абстрахирана от реалността, което вече си е психично заболяване.

Помисли кои са важните хора в живота ти и прекарвай повече време с тях, изгради истински връзки, ще видиш колко по-хубаво е. Пожелавам ти успех, мила! <3

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 80f19d87e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съвсем нормална си и не единствена!!! :) При мене са също такива и аз си представям точно със някой от тях и по малки акрьори и актриси. Ами сподред мен няма нищо лошо в това да си фантазираш това ти е дошло през ума. Всеки го прави макар, че ако го кажеш на някой може и да ти се смее въпреки че и той си фантазира дори и да не е същото, затова може да ти се смее. Но няма нищо странно, някой имат богато въображение, други нямат но всеки има някакви фантазии дори и много по налудничеви :Д

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e347a34f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 2: номер 4, това го знам и без да ми го казват, нямаше нужда да се похабяваш със съвета си, не се притеснявай за мен!

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 249fb57676
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Във фантазийте си вкючи и Еминем с Риана нов дует да направят, а и между другото малко рап няма да навреди;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c595568fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, аз съм авторката и не си падам много по рап музиката. ;) И се обзалагам, че си момче. Вие си падате повече по рапа, момичетата сме по поп музиката. Е, има и изключения, но е така.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 67760278d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това ми напомня на едно риалити шоу. VIP Brother - Scumbag edition.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 469184f5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не се притеснявай,не си единствена аз също много харесвам Майли, Селена, Джъстин ( идол ми е) , Деми и другите. Обожавам да слушам тяхната музика и мен също не ме влече българската музика..

Всеки има право на фантазия .. Обичам да бъда в моя си свят.. аз даже си фантазирам, че се омъжвам за Джъстин ... знам, че е доста налудничево даже мисля да напиша книга ..:Д Обичам да си фантазирам.. как аз и Селена излизаме, как аз и Майли откачаме и такива, за това не се притеснявай ... :) :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker