Пекалено избухлива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пекалено избухлива!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2539 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години. Поблемът ми е, че съм много избухлива и най - малкото нещо може да ме раздразни. Както много от вас знаят напоследък дори малките деца на по 7, 8 години (в моя случай на толкова) се правят на много големи и отворени. Когато видя такива деца незнам защо, но много се дразня, още повече, че в целия ми квартал всички се събираме на една улица, но там идват точно такива дребосъци и всички се дразним, а те идват и с нас да играят, а ние не можем да им кажем нищо, защото майките им са там. Не разбирам това пубертет ли е или аз съм си такава и цял живот ще бъда такава. Моля всеки, който е бил така да сподели как си е въздържал гнева и дали е пубертет или нещо друго. Също така ще ми е интересно да чуя вас какво ви дразни. Моля без хейт. Извинявам се за допuуснати правописни грешки и моля модераторите да одобрят "историята " или по - точно проблема ми! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: c295559c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има една тема тук за кеч, може да си искарваш агресията като гледаш. Аз правя така.
Или се събирайте някъде, на друго място.
, , , , , малки и вредни, има ги на всякъде, , , , , , ; ) ; ) ; )

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 76aa4eb981
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти. Аз съм на 12, но все едно чета за себе си. В един момент съм в много добро настроение, но изведнъж всичко почва да ме дразни. Аз мисля, че това е от възрастта, но нека отговоря на въпроса ти (какво ни дразни) -Мем ме дразнят тъпите хора (по - точно тези които се държат като бебетА) Хората, които колкото и пъти им повториш нещо те пак не разбират., да юи местят нещата, да решават вместо мен за мои си работи, когато някой ме пита, 19565 пъти едно и също, мляскането, и още много други, но няма да пиша защото коментарът ми ще стане 2 страници :D. Аз мисля, че това е от възрастта. И мен ме дразнят 7 годишните да ми се правят на 18 годишни... Аз напримерно се отитвам да се въздържам като броя до 10 и мисля какво да кажа, ама това се случва многоооо рядко.
xx

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: af559810de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пий мента, глог и валериан.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 38e559b47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хей все едно го пиша аз.И аз съм на 13 и съм избухлива макар и не винаги да го показвам,ревнувам много и понякога за най-малкото нещо се сърдя и не винаги казвам това което мисля.Онези малки дето се правят на "големи" не са себе си и нямат търпение да порастнат а кой знае като настъпят някой ден в пубертета какви кисели пръчки ще са..Затова бъди себе си,но понякога се сдържай ако те подразни нещо или го кажи по деликатно.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d6e510834a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Уоу, авторката на 13, номер 3 на 12... аз на вашата възраст не бях толкова избухлива, но някъде от 14 годишна съм пълен ад. Стигала съм до момент в който само тракането на вилиците на вечеря ме изнерва, или пък шумаа от метрото или автобуса.. или пък говора на телевизора от съседната стая... При мен това обикновено се дължи на мигрената ми или пък се получава преди мигреничен пристъп. Дразни ме всичко. Дори и светлината на лаптапа в стаята ми.Също съм изключително избулива. Дори няма да споменавам за нещата, заради които съм избухвала, защото ще изляза луда.
Вкрайна сметка единственото, което може да направите, е да намирате начин да изкарвате гнева си. Аз си нося хлебна гума със събе си и я мачкам, късам и т.н. Ако позволите гнева да ви контролира има голяма вероятност да си го изкарате върху някого. По - добре си носете нещо, което да ви занимава. Имаше един момент, в който чупех моливи, за да не ударя някого. Самоконтрол му е майката.
Mona

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3953b3bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момичетааааа, всичко това е от бушуващите хормони във вашето тяло, няма за какво да се притеснявате. Неслучайно всички казват, че пубертетът е най-трудната възраст, но емоциите около него отминават за няколко години, след което живот и здраве пораствате и ставате разумни и уравновесени млади хора. Специално за случая на авторката с малките разлигавени деца, разбирам откъде идва раздразнението и то е съвсем нормално. Мен също понякога ме дразнят капризите на хлапетата около мен (нищо, че съм доста по-голяма), но се старая да се контролирам и да не бъда груба. За това не сте виновни толкова вие, дори децата не са виновни, а по-скоро родителите им, които вместо да се опитат да им изградят реална представа за живота, ги карат да си мислят, че всичко ще става по тяхната и никога няма да им се отказва. Това за мен е генерална грешка, но някак се отклонявам от темата. Това са пропуски във възпитанието, които може да се радвате, че вие нямате! Не ги приемайте прекалено насериозно, защото и вие сте били на тяхната възраст и сте искали внимание от по-големите. Не им обръщайте внимание и след време всичко ще мине. Ако толкова много ви подразнят можете да им направите културна забележка, без да се карате и да ги обиждате и това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 40289047cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, колежке! Мен ме дразнят доста неща, но едва ли някой ще има нужното търпение да ги изчете, а и дори тук не е добра идея да разказваш такива съкровени факти за себе си. Основните са простотията и неспазването на обещания, а останалите ще ти ги спестя. За твоята избухливост ще кажа, че е възможно да остане. И аз бях избухлив през пубертета и не се успокоих особено до 27-годишна възраст. Е, напоследък викам по-рядко, но си избухвам винаги по график. :) Докато не удряш хора, няма проблем! Поне аз съм си самоналожил това правило: колкото и да си бесен, НИКОГА не удряй живи същества! Може предмети, но не и нещо живо! А останалото е основно проблем на околните да те изтърпят (ако не вдигаш и кръвното в комплект с избухването, което вече ще навреди на теб самата).

Към модераторите: защо не вземем да направим една тема тук за успокояване на нервните, където да могат да викат и обиждат колкото си искат, та дано намалее броя на заяжданията от изнервени и избухливи хора? Слагате я на видно място и пишете "В никакъв случай не влизайте вътре и не обиждайте пишещите там! " Защо така ли? Защото българите най-много мразим някой да ни казва какво да правим и така ще ги накарате да влязат и да изпуснат парата там вместо да се подсмихнат ехидно и да го направят някъде другаде в сайта.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 53315c530f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От пубертетa е не се тревожи, aз съм нa 18 и нa твоятa възрaст до към 15,16 бях тaкa. A инaче зa дa си успокоиш нервите нaмaли стоенето пред компютърa и телевизорa, почни дa прaвиш дихaтелни упрaжнения сутрин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker