Обеща да се промени, но не го направи.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обеща да се промени, но не го направи..
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1477 пъти
Здравейте. Ще се радвам ако отделите 2-3 минутки да прочетете историята. Благодаря предварително. :)
И така.. На 13 съм и това не е любовна история, става въпрос за един "приятел". Всичко започна преди 2-3 години, когато бях 5 клас. Един приятел имаше проблеми с класа, една сутрин дойде силно куцайки. Бяхме на един чин и разбира се му помагах, защото му съчувствах. После проблемите за него не спираха, счупи си и ръката. Помагах му да се справя в продължение може би на година и половина. Той ми беше много благодарен и оттогава не спира да ми пише, обажда, праща съобщения и така нататък.. В началото ми беше приятно да си общуваме, но с течение на времето започна да досажда. Не обърнах внимание в началото, междувременно приятелите ми ме предупредиха да не контактувам толкова много с него, защото не е този, за когото го мисля. Започна да ми се бърка в личния живот, забраняваше ми да стоя при другите ми приятели защото не ми били истински според него. Това започна да ме дразни, но си мълчах. Канеше ме у тях, отидох веднъж и оттогава не спира да ми повтаря или по - точно намеква да го поканя у нас. Беше досадно, много досадно. Накрая не издържах и му казах всичко, как преди ми е било приятно да се мотая с него, но впоследствие всичко се е променило. Не си говорехме около половин година, подминавахме се и да си призная, беше ми по - добре. После започна отново да ми пише, извиняваше ми се и каза, че е осъзнал грешката си и че ще се промени. Повярвах му и сега съжалявам за това. В началото забрави за миналите моменти и някак си наистина се промени, но това беше временно. После започна същите номера. Когато искаше да излизаме, но аз не съм била в града или съм имала някакво задължение се сърдеше и не ми вярваше. Търсеше ми доказателства, например когато бях на море в Гърция ми търсеше снимка на морето, за да ми повярва. Честно казано вече не му отговарям на съобщенията, той просто е жаден за внимание, не харесва другите ми приятели и дори успя да ме раздели с някои от тях. Не знам вече какво да правя, поне няма сега да сме в едни училища и това ме успокоява донякъде, но дори в момента седи във Фейсбук и следи дали съм на линия. Дайте ми съвет какво да правя, дори не разказах всичко, защото няма и цял ден да ми стигне. Благодаря предварително за отделените минути да прочетете историята ми, давайте съвети..
Забравих да кажа, че вече дори и да му кажа да спре и да му разкажа как се чувствам, няма да забележи защото вече опитах...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 53e3f4aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарязвай го тоя приятел. Кой приятел, ще ти забранява да се виждаш със по-близките си или да ти иска доказателство, че си била еди-къде си? Срещала съм го при двойки, но пък чак такова пишлеме.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: be3d32b619
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е абсолютно детска и глупава история, но имайки предвид положението, в което си - до колко си развита и какъв опит имаш - е голяма работа за теб. Просто избягвай човека и помни - никакиви обяснения, напълно игнорирай този човек. Той има някакви емоционални или психични заболявания...
Не си му длъжна да му обръщаш внимание, още повече - имаш доводи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b31ce66a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Относно, социалните мрежи....
Може да си закличиш фейсбука, така, ако го нямаш въпросния досадник в приятелите, той нито снимките може да ти гледа, нито да ти пише.
Трябва да го блокираш ; )
Развикай му се следващия път пред всички, може да подейства ; )
Възможно е да те xaресва...но следващия път слушай приятелите си, за да не стават такива гафове, че се получава като във филм за преследван и преследвач ; ) ;) ; ) ; )

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 78a3dc6c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа аз как бих постъпила първо ще го изключа от приятелите си във facebook и ако го срещна няма да му обръщам никакво внимание стой по далеч от него

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e02bcd2ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами ако питаш мен-във фб има опция да си изключиш чата за определени хора или определен човек. И например когато искаш да си качиш снимка-включваш си за малко чата и после го изключваш все едно си влязла само за снимката :)
Може да споделиш на приятелите си и когато сте заедно и се засечете с този те ще те подкрепят, ще застанат зад теб :)

Да ти споделя нещо:

Преди няколко години нямах много приятели и мама за да ме сприятели с някой покани едно момче в нас, мислейки го за мой съученик, защото двамата си приличаха, а и бяха съседи :D
Той дойде в нас и аз нали обесних на мама, ама нямаше как да го изгоним и той почна-айде да седнем на компютъра да ти покажа едни игри, искаш ли да ти покажа трикове и все досадни неща, а когато му казвах да излезем той все си намираше нещо да ми покаже, абе много досаден и с мама стигнахме до това тя да изключи бушона все едно е спрял тока за да излезем, ама той упорито си каза да останем да изчакаме да пуснат тока :D Със 100 зора излязохме навън, но поне сега като се сетя се смея, въпреки че тогава не ми беше до смях.

Та така..колкото и трудно да ти е,с помощ от приятелите се опитай да го отдалечиш от теб и след няколко години ще разказваш смеейки се"Абе имаше един дето ме преследваше, едва се оттървах от него..."

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 984a082635
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката:
Благодаря много на всички, които ми дадоха съвети, и да ще го блокирам от социалната мрежа, ще се опитам да го отбягвам, надявам се да проработи. Благодаря ви много! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3b93b84a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сигурно момчето има някакви проблеми, но това не е твоя работа! Вече си разбрала,че трябва да го отбягваш, дано да има ефект, но ако продължи да нахалства, му кажи, че ще се оплачеш на родителите си, защото те притеснява и изобщо не ти е приятно. Това си е жив тормоз! Какъв е той, че да се съобразяваш с него, кога си на линия във фейсбук, какви снимки имаш или нямаш, с кого разговаряш? Бягай надалеч от такива "приятели", не носят нищо хубаво.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 984a082635
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:
Благодаря ти, номер 7, вече ще бягам от него, защото както ти каза - такива "приятели" като него не носят нищо добро...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker