Имам приятел, за когото родителите ми не знаят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам приятел, за когото родителите ми не знаят
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1673 пъти
Ето я и моята история. На 16 години съм и имам приятел, който е доста по-голям от мен и не мога да кажа на родителите си за него. Заедно сме вече 7 месеца и всичко е чудесно, но нещата се пообъркаха. Прекалили сме с телефонните разговори и съм натрупала сметка, за която нашите са ми ядосани. Баща ми ме уверява, че ще провери с кого съм говорила и от това най-много ме е страх. Тогава ще разберат и не знам точно колко далеч могат да стигнат. Притеснявам се много на него какво могат да му причинят, ако поискат. Все пак той е пълнолетен,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2875c8c981
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи им го ти! По добре ще е да го чуят от твоята уста. Не гарантирам, че няма да има проблеми, но повярвай ми, кажи им го ти, докато все още можеш. На колко години е приятелят ти? Може и да не е толкова сериозна, колкото ти си мислиш, разликата в годините ви. Лично за мен, ако е до 23 някъде, няма да има кой знае какъв проблем...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e6ed7df94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да им го кажеш мила ще ти бъде трудно но иначе ще стане по зле но трябва нямаш друг избор да може да ти се скарат но ето че ще ти проверят сметката и с кого си говорила

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ac7765ca3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   http://spodeli.net/7/story-73402.html
Така ли не можа да ги побереш в една тема?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3cfccffedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко е?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 56dab9c160
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   може да кажеш, че си пращала смс-и за телевизионна игра и не си знаяла, че са толкова скъпи

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d40fd1438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 3: другата тема не съм я пускала аз и не ми харесват безпочвените ти обвинения.
Приятелят ми е прекалено голям. Наистина и аз самата до скоро не можех да го приема, но го обичам и искам да съм с него. Нашите вече видяха, че съм говорила с някого, та е късно за подобни лъжи. В момента дори и приятелят ми ми е ядосан сякаш аз само съм виновна за всичко това. Надявам се наистина да измисля нещо. Ще чета с интерес съветите ви. Благодаря.
от авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 565d2fff66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ЕЕЕЕ чак пък да му направят нещо малко пресилено ми звучи. Най-много да ти забранят да се виждате, да няма да го убият, щото си говорите по телефона я :D Най-добре е да го чуят от теб, те също знаят какво е да си на 16 и да имаш чувства, може да те разберат. При всички положения истината винаги излиза наяве, така че бъди честна с тях. Те те обичат и искат най-доброто за теб, ако подходиш като голям човек и им го кажеш в очите, е доста по-вероятно да не се стигне до някакви крайности.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d40fd1438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не споменах ли, че той е прекалено голям? Да не говорим, че има и други подробности за него, които едва ли ще им харесат. В момента родителите ми не са вече чак толкова ядосани, заради сметката и може да не проверят какво съм правила, но рано или късно ще започнат да разпитват. Все някъде ще се издъня отново и следващият път може вече да ме хванат. Идеята да им кажа е добра до някаква степен, но след това най - добре да побързам с изнасянето си от вкъщи. Хихихи!

От авторката

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 587eacedd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На колко години е? Искаш съвет, но не ни казваш възрастта му.. е как да стане

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d40fd1438
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази година става на 30. 2 пъти по-голям от мен е и нашите няма да го приемат, но истината е, че го познавам от много време, обичам го и не искам родителите ми да ме спират да бъда с него. Знам, че не е от най-нормалните връзки, но какво мога да направа? Не мога ей така да порастна с няколко години, нито пък той да стане по- малък. Не е от най - разумните неща, които съм правила през живота си, но след като споделям проблема си тук, не очаквам от вас да ме съдите, тъй като има достатъчно хора, които го правят и тепърва ще започнат.

От авторката

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c07345776c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами то винаги ще има кой да те съди, някой да се възмути от поведението ти :) Това му е хубавото на сайта, че не познаваш хората и не трябва да ти пука какво ще кажат. Обаче се намират и доста полезни коментари, определено. Ако те посъветвам да приключиш връзката си с него, защото е прекалено голям, на съвсем различен етап от живота си, ще искате различни неща за в бъдеще, и прочие, сигурна съм, че няма да го направиш. Човек трябва няколко пъти да си счупи главата, за да има от какво да се учи занапред. Не знам какви са отношенията ви, но ми е достатъчно, за да смятам, че дните на тази връзка са преброени. Не ти го пожелавам, разбира се, но това е моето мнение. Дано си дадеш сметка скоро, че не си заслужава да се караш с родителите си, да се криеш и да трепериш от страх да не разберат, заради човек, с когото едва ли имаш реално бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d40fd1438
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз с родителите си така или иначе се карам, та една причина повече или по-малко няма огромно значение. Нямам идея колко още ще продължи връзката ни, но със сигурност знам, че аз няма да съм човека, който ще е прекрати. Прекалено много го обичам. Знам, че не трябва да е така, но докато съч с него съм склонна да направя абсолютно всичко.

От авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7471b173d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Замисли се какъв мъж би бил с 16-годишна, а не с жена над 20. години, която вече живее самостоятелно има работа, образование и т.н. С това не искам да те упреквам. Даже обратното, вероятно е да си доста над нивото му, но тъй като си малка да не го осъзнаваш.

Аз лично съм на 24 и под 19-годишна не бих си хванал, какво остава, ако бях на 30. Това означава, че или е твърде незрял, или е близко до педофилията. И в двата случая не е окей.

Evehill.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0326e9ef72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами, лично той досега е нямал голям успех с връзките си. Искам да кажа, че никога не се е задържал с някого за повече от 2 седмици и аз бях свидетел на няколко от тези негови връзки. Повечето са го зарязвали, защото не се държал достатъчно добре и се криел от тях през повечето време, но аз нямам такъв проблем. Бих казала, че той е супер готин и добър човек, който би направил всичко и ми го доказа доста пъти откакто го познавам. Знам, че наистина за много хора това не е нормална връзка, но това не означава, че той е незрял, педофил, идиот или пък че аз съм достатъчно тъпа, да бъда с него. Бих казала, че за краткия си живот съм попаднала на прекалено много педофили и извратеняци, за да знам какво представлява това СЪЩЕСТВО, а приятелят ми не е такъв. Все пак пуснах тази тема за съвети, а не да ми казвате какво не е наред във връзката ни. Мисля, че и сама съм напълно наясно с недостатъците й и съм ги приела.
Извинявам се, ако има правописни грешки, но ми се налага да пиша от телефон.
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker