Съмнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съмнение
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1374 пъти
Здравейте :)
Момиче на 16 години съм. Имам приятел на 20. Повечето хора ми казваха ти знаеш ли, защо се занимава той с пикла като теб той иска само секс. Ами да, но това не е така.. това не е най-важното нещо, въпреки, че без него не може.. Искам да спомена също така, че съм девствена.. Та така аз го обичам страшно много и му го показвам винаги.. Основния проблем е, че той си е наумил, че аз искам да е разделим, че си пиша с други момчета и, че се чудя вече как да го зарежа, а това не е така. След като му го кажа, че единственото момче, което ме вълнува и което обичам ми се извинява и казва, че няма да се съмнява в мен, но това е до следващия път. Заедно сме от 7 месеца, но явно все още ми няма доверие. Какво бих могла да направя освен да чакам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8f95033868
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той прави това, за да си намери повод да те зареже понеже още не си му пуснала. По добре спри да се занимаваш с него.


жена-27

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 339e3b5f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че показва ревност означава 2 неща:
1. Наистина те обича и не иска да се разделите!
2. Форма на конформизъм. Начин да те накара да му покажеш, че той е единствения като му се отдадеш сексуално. =]

Едното от двете. Погледни с приятелите, които се събира. Ако наистина иска само секс от теб, ще го разбереш. Ако не иска само секс, пак ще разбереш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 464ea42741
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   оле но той е на 20 има своите нужди от секса а ти 7 месеца го разиграваш само не си някое лапе на 16 си сигурно почти 17 защо не му пуснеш това е една нужда едно удоволствие той не е дете щом още е с теб при тези обстоятелства обича те и най вероятно ревнува защото може би си хубава искат те и други момчета и да не те загуби защото млада си те момчетата това търсят а и може да иска да му показваш повече че си негова и че го обичаш много неща може да са но този мъж те обича щом 7 месеца чака и сигурно скоро няма да му пуснеш незнам надявам се че не търси секс при други не искам да те плаша но някои момчета заради секса изневеряват така че не го мъчи още много

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9b09d9c4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Питай го дали той не иска да те зареже кажи му, че няма проблем кажи му, че според теб той ти няма доверие, но също така и, че ти не искаш да късаш с него

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d656512cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката.. говорих с него на тази тема за секса.. Каза ми че няма да направи нищо без да го искам и да съм готова за това.. каза ми също така и, че си мисли, че искам да го зарежа тъй като го е страх да не ме изгуби, защото предишните му приятелки много са го наранявали.. но той ме наранява като се съмнява в мен и все пак го разбирам

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 844e23d287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм на 26г. Когато бях на 15 започнах връзка с момче на 20г. -първата ми любов :). Това, че е с теб за секс е възможно, не можеш да го изключиш като вариант все пак, но според мен не е така във вашия случай. При мен беше същото-много ме ревнуваше, дори и от най-добрия си приятел. Същевременно знаеше, че не бих му изневерила, но не знам защо го правеше, никога не съм дала повод. Много се обичахме с него, но след 4г. връзка го оставих и главно заради ревността му. Ревнуваше ме дори от съучениците ми и гадаеше какво щяло да стане, ако сме се били разделили... Е, не стана така. Говори с него и му кажи как ще свърши всичко, ако не спре да ревнува. Така не се живее, в страх - "ако отида там, какво ще каже той", "ако направя това или онова, как ще го възприеме той.. " Връзката трябва да е спокойна и за двама ви и да си имате доверие. И не си въобразявай, че е така защото сте в началото-така ще си остане и след 2 или 3 г., бъди сигурна, ако не го промениш още в началото. Ако ли пък не и един ден се разделите, заради тази ревност, бъди сигурна, че той някога ще осъзнае грешките си и ще съжалява. При мен поне така стана-8г. след раздялата ни, този същия човек, ми призна, че съжалява, че е бил толкова глупав и че все още ме обича... осъзна грешката си, но вече беше късно. Кажи на твоя човек колко се измъчваш и че не искаш да живееш под такова напрежение и да си помисли дали ще ти има повече доверие или предпочита да сте разделени... Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d656512cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря много и да буквално си живея в страх от това той как ще реагира ако отида някъде или т. н. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e7cce76104
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям номер 6! Трябва да говориш с него и съвсем ясно да му заявиш, че така не можете да я карате, едни и същи скандали за едно и също нещо, породени от някаква нелепа ревност. Сигурно го е страх да не те изгуби, но това не го оправдава. Трябва да му кажеш,че точно така ще те изгуби, защото те задушава и натоварва. Не може ти да не му даваш поводи да ревнува, а той постоянно да ти натяква подобни неща и да те кара едва ли не да се чувстваш виновна. Приятелят ти трябва да разбере две неща: 1. всяка връзка е различна, може да са го наранявали досега, това не значи, че ти ще го направиш. Нека не те натоварва с бремето от миналите му връзки. 2. Ако ти някога искаш да му изневериш, да си пишеш и да се виждаш с други, да го зарежеш, той няма да може да те спре по никакъв начин, колкото и скандали да вдига и да ревнува. Пожелавам ти да изгладите нещата :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1727ab7d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря Ви :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker