За сънищата в които летим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За сънищата в които летим
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1303 пъти
Имах една история "Невъзможното.. ". Всичко се задълбочава. Въображаемите ми приятели пак се появиха и аз влязох в ролята на феята/куината на водата - Рей/Рейна. И нашата главна фея/куина Сия, на живота, времето и пространството. И разбира се останалите ми приятелки - Пламена/ Плам, Беа/Беатрис, Неси/ Ванеса, Мара-Мара/Кремена и Из/Айзис. Нека изброиме и техните дарби :

Плам - огън.
Беа - земя, трева... общо взето природа.
Неси - вятър
Крем - много глупава дарба и не смятам да я споделям :D

и Из е на леда.

Охх защо го пиша, звучи като нещо тооолкова детско. Но като изключим това съм си измислила интересна история и обстановката и въобще всеки детайл. Но ще ми трябва цяла книга или филм. По-добре филм. И как ми се ще да участвам.. - мечти.

Сега да почнем с това за което се отнася историята всъщност. Със сигурност всеки поне един път трябва да е сънувал как лети. Аз имам доста такива сънища и това е единствения ми миг на огромно щастие. Едно такова вълшебно, магично. Моята мечта! Даже понякога и детайлите помня но на моменти историята ми се разкъсва. Последния ми сън с летене беше нещо от сорта на учебен ден и след като заминахме на екскурзия, все едно аз слязох и се прибрах вкъщи... но не... слязох на някаква спирка май и оттам си спомням че почна да вали дъжд и се скрих под един покрив, като тунелче но със стъклен покрив който беше на места счупен и течеше вода. Имаше няколко пейки в кръг и бутка за вестници и кифлички до тях. Майка ми ми се обади да пита къде съм и как съм и след като затворих аз... отлетях? Излязох от това малко тунелче и не валеше дъжд, но сякаш улицата беше с покривка от вода. Полетях и имаше някакви завои и след това не помня нищо. Помня някакъв розариум и оттам нататък нищо и идва частта от която вече помня. Намирам се в някаква сграда и излизаме с другите феи и помня че една от тях каза на друга - "Виж ми новите крила! ". И полетяха. Беше нещо като състезание над вода. Аз нямах крила но летях. И оттам нататък се озовахме зад моя блок и имаше състезание за правене на някакви машини с нашите дарби. Нямахме дарби? Аз се водех водна фея но дори и да летя вече не можех. И се събудих. Доста глупав сън но все пак. Аа сега се сетих да ви кажа, че под феи се имам впредвид обикновени хора просто ей така да си летят а не някакви малки човечета.

Въпросът беше - разкажете вие сънищата си с летене и какво чувствате тогава?

Тъй като стана доооста дълго ще обясня с две-три думи какво чувствам аз. Аз чувствам сбъдването на една мечта, извисяването в облаците и лекота - едно страхотно чувство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4e822806dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сънищата с летене са супер! За съжаление, възрастните вече не ги сънуват, затова казват, че когато летиш насън растеш. После идва момент и спираш да растеш, спират и тези прекрасни сънища. Не знам дали е вярно, но звучи логично...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f9909f4c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз не съм чак толкова възрастен. Момче на 21 съм. От 4 години съм си 1. 84, но 1-2 пъти в месеца сънувам, че летя. Даже преди седмица пак сънувах това. Не бих го нарекъл летене, защото нямам крила, по-скоро се рея във въздуха, най-често на 15-20 метра от земята. През това време стомахът ми е свит, но е приятно. После се събуждам и гравитацията си ме държи стабилно на земята.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fc21913749
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Удивително чувство. Защо не можем да летим в реалния святттт? :'(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7f821d3c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хибридните души, които имат много инкарнации по светове, разумните видове на които са летящи, често сънуват (или по-точно си припомнят усещането) че летят. И не - това не е свързано с възрастта! понякога такива сънища се появяват доста късно, в една по-зряла възраст. Очевидно като носталгия от добре прикритото чрез амнезията минало.
Понякога се появяват и сънища с плуване, или нещо средно между плуване и летене, когато флуидът на съответния свят е бил като плътност нещо междинно между вода и въздух.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker