Как да бъда отново себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121434)
 Любов и изневяра (29766)
 Секс и интимност (14393)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да бъда отново себе си?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1122 пъти
За пръв път пиша тук и ще бъда благодарен ако модераторите публикуват историята ми. здравейте пише ви момче на 17. От дете са ме учили да бъда себе си.. винаги лоялен, да бъда точен с всички около себе си. Явно тук ми е била грешката. Нали знаете, че в днешно време всеки е с вас заради някаква изгода и ви се качва на главата. По принцип съм от хората които дават всичко за приятелите си и семейството си. Сложих приятелите си на първо място, защото понякога чувствам, че те са ми целият живот, въпреки че има моменти в които усещам тяхната липса, но това е друг въпрос. Никога не гледам себе си искам просто те да са добре, щастливи :) През живота съм си преживявал много.. разочарования, проблеми, предателства, лъжи и др. неща за които нямам време да обесня тук.. Отделно имам и мечта да се занимавам с музика и до такава степен съм се загубил в тези два кръга, че не мога да се позная. Имам чувството, че губя контрол над себе си.. едва съчетавам нещата около мен. И това е от дълго време. Имал съм и една връзка преди година.. оттогава вече не отдавам сериозно значение на момичетата до мен.. Сега когато се погледна.. ръцете ми татуирани, а душата ми е празна.. Някой път искам просто да изчезна.. Моля за мнения и съвети. Изключително ще съм ви благодарен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: bd734317ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, приятелю, не си сам! Аз също имах много тежка връзка и разбрах, че момичето само ме е използвало, а всичко изглеждаше толкова хубаво. Бъди мъж и приеми, че живота ще ни нанася много удари, някои тежки други по-леки, но те са необходими, за да станем по-силни и да продължим напред, въпреки болката и трудностите. Ще срещнем любовта някой ден или тя нас, не се отчайвай. Имам една любима мъдрост:

"Загубиш ли пари, загубил си малко!
Загубиш ли здраве, загубил си много!
Загубиш ли вяра, загубил си всичко!"

- Източна мъдрост

В момента преминаваш през труден етап, както и аз, всеки има такива моменти, в които се чувства смазан, в безизходица, безсилен да промени каквото и да е било. Но това не е така, от нас зависи как ще протече живото ни, от нашите решения днес, зависи утре. Изправи се, въпреки ударите, които ти е нанесъл живота и се приготви за още, няма да е лесно, но точно в това е и красотата на живота, да се изправяме след всеки удар, независимо колко е тежък. Дано съм ти помогнал и запомни още нещо, обикни себе си и това което си, никой не е перфектен, но уважаваш ли себе си и другите ще го правят. Промяната идва първо от нас самите. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c5479d240e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ми нали си музикантин аз се очудвам че нямаш верига на пъпа като някоя коза или обица през носа като на телетата.... Пиши си музиката и бал си им мамата... Или си се движи само с твоите музикантини .... или си сложи още една татуировка... или си обръсни главата до половината а другото боядисай оранжево ама обръснатото да е през темето като летищата ...фиу

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 820b637e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като спомена за татуираните ръце и си помислих,че искам да се оженим и сме даже на еднакви години,аз също се занимавам с музика,певица съм.Приемаш ли ????Не е бъзик,имам слабост към татуирани хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ed05422685
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Чувстваш се несигурен в себе си. Това е и причината да не можеш да се захванеш с нещо по-сериозно и продължително. Затова си и така объркан, както разказваш.

2. Влагаш прекалено много в приятелите си, защото те е страх да не ги изгубиш, може би. Не те познавам. Но това е често срещано. То ест - не приятелите са ти на първо място, на първо място е страхът ти, твоята слабост. Личното ми мнение - хвани си хоби в свободното му време, нещо, в което да задобрееш и винаги да се чувстваш и свободен и силен. Добре е и хобито ти да е свързано с по-социална обстановка. Така ще намериш още приятели и няма да се притесняваш, че ще изгубиш настоящите си. Изгубването н приятелство е част от живота и е напълно нормално. Случва се, когато хората се променят.

3. Виждал съм хората, които играят ролята "на жертва" и то точно в твоята роля. Не казвам, че е така. Не те познавам. Просто ти подхвърлям нещо за размисъл. Може да имаш нуждата да го играеш жертва.

Това е засега. Everhill.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 905b8b67be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо мога да ти кажа, че да сложиш приятелите на първо място не е най-умната постъпка. Всеки има нужда от близки хора до себе си, но не до такава степен, че да пренебрегва собственото си благо и да се тормози. На тази възраст приятелите идват и си отиват, тъжно, но факт. Повярвай, че след 2-3 години, когато се пръснете из страната да учите или работите, много малко от тях ще можеш да наречеш "приятели", просто защото пътищата ви ще се разделят. Недей да хабиш много емоции и нерви по тях, преди да си си дал сметка колко от тях ще направят същото за теб. Приятелството е двустранен процес.
А за мечтата ти да се занимаваш с музика, мога само да те похваля. Чудесно е, че си насочил енергията си към нещо значимо за теб, дано да постигнеш успех. Когато човек иска нещо да се случи, той трябва да се бори за него и да му отделя нужното време и внимание. Недей, обаче, да стигаш до там, че целият ти живот да се върти около тази мечта, защото ако тя не се осъществи, това ще те съсипе. Обръщай внимание на семейството си, прекарвай време с тях, защото един ден ще го търсиш! Няма нищо по-ценно и истинско от семейството, от това да си обичан и подкрепян въпреки всичко. Ето това може да запълни онази празнота, за която говориш.
А пък за момичетата, за всяко нещо си има време, щом в момента не искаш нищо сериозно, значи няма да имаш. Не е казано, че трябва да се обвързваш или пък да търсиш любовта на живота си. А и сигурно не е имало някоя, която да ти хареса достатъчно. Май не ти давам съвети, ами и аз не знам :D коментирам ситуацията. Общо взето, започни да правиш това, което ТИ искаш, което ти харесва на ТЕБ и ти носи удоволствие, ще видиш, че ще се почувстваш по-добре.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c78c64b578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей,аз съм на 14 но мисля че мога да ти помогна :)) Няма да ти кажа да си променяш характера...щото е тъпо, ти точно т'ва не искашСпоред мен трябва предварително да имаш планове за следващия ден,в смисъл да знаеш точно кога и колко да се занимаваш с приятели,музика,семейство,училище и разбирасе време което е свободно само за теб.А за момичетата трябва да им обръщаш внимание,ако са такива като мен мисля че ще е достатъчно да им казваш неща които им повдигат самочувствието.Едно красива си ще ти свърши работа.Недей дда разделяш хората на момичета и момчета,ако всички са заедно ще ти е супер яко.Сега ще ти кажа какъв може да станеш ако не си с момичетата.Моята леля е вече на 48 и е сама,през живота си е имала само 1 гадже и нещата не свършиха добре... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker