Най-добрият приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрият приятел
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте! От много време имам един проблем, който може и да звучи простичък, но изобщо не е. Всеки ден си мисля за това и се чувствам все по-зле с времето. Историята е следната:
Аз съм момче на 14 и преди три години (5 клас) отидох в ново училище. Всичко ми бе непознато. Първият човек с когото се запознах ми направи много добро впечатление. Имах чувството, че той имаше някакво много позитивно излъчване, което не бях срещал в никой друг. В присъствието му се чувствах добре (принципно аз съм много негативен). Постепенно с Х. (така ще го наричам) се сприятелихме. Разхождахме се, споделяхме си, забавлявахме се. Дотук добре. Но дойде ден, в който Х. просто ме забрави. Започна да се сприятелява с друг. Седяха заедно на чин далече от мен. Гледах ги как ме спираха да се смеят. Явно на Х. му беше по приятно в неговата компания. Аз много рядко се сприятелявам така, защото много внимателно подбирам приятелите си(предпочитам един истински приятел пред десетима предатели). Та Х. ме за. брави напълно. Изпълних се с ревност и омраза. Вече само планирах как да му покажа че онзи е просто предател. Но не успях. Чувството да стоиш отстрани и нищо да не можеш да сториш е отвратително. Тогава направо се сринах психически. Изгубвах единствения човек, който смятах за истински приятел, единственият човек, когото бях допуснал толкова близо до себе си. Просто не знам какво се беше случило. Той ми беше като брат. Чувствай се свързан с него! След време той влезе в една много неприятна компания и постепенно стана като останалите и членове. Но аз и сега, след три години продължавам да го обичам като брат. Не ме разбирайте погрешно, ме го харесвам, не съм гей. Просто усещам някаква връзка с него. Сега завършихме седми клас и всички се разделиха. Ние с него ще сме в едно училище. Дори се раздели с тази противна компания. Но сме в различни класове. Усещам, чe той ще ме забрави съвсем... И просто ми се реве при тази мисъл. Някакси съм свързан с него. Никога не съм му мислил лошо. Това е единственият човек, за когото бих се жертвал. Дори мисля че бих поел куршум за него. И сега правя всичко възможно да се сприятеля с него. Но знам, че за него съм нищо. Веднъж се осмелих да го питам какво съм за него и той каза че съм му просто познат. Дори не ме нарече приятел. Той не знае, на какво съм готов за него. Понякога мисля, че просто всичко е изгубено. Но без него имам чувството, че просто не мога да живея. Но ако му призная всичко това знам какво ще стане. Ще реши, че го харесвам и ще започне да ме избягва още повече. Не знам какво да направя. Моля ви, помогнете ми! И се извинявам за възможните допуснати правописни грешки. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: a72d37be1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво на теб, авторе, винаги съм се възхищавала на мъжкото приятелство и сега много ми допадна начина, по който мислиш ти. Проблемът е, че някои хора се сближават толкова лесно с други, колкото се и отдръпват. Явно твоят приятел е от тях. Според мен можеш да му звъннеш и да попиташ дали иска да отидете заедно на първия учебен ден, тъй като не познавате никого там. Трябва да си го върнеш, но докато не си е намерил нова компания. И още нещо, не го питай вече какво си за него, а кажи ти за какъв го имаш! Кажи му, че ти е като брат, за да не мисли, че си гей. Иначе ще се дръпне съвсем. Дано оцени това, което си готов да дадеш в името на приятелството ви. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fdc1d7c17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е добре ,че ще бъдете отново в едно училище ! Но не знам , може би времето ще покаже ,но ти бъди естествен и се опитвай да комуникираш с нега ,но не прекалено много !

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9deaaa627e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сега отиваш в ново училище, там ще се срещнеш много нови и непознати момчета и момичета, може би истинският ти най-добър приятел е сред тях. Това момче, не те заслужава и очевидно не желае да ти бъде приятел. Насила хубост не става. Ако наистина си толкова всеотдаен и лоялен като приятел, всеки ще се радва да те има, насочи тези емоции към някой, който ги заслужава. Недей да се хабиш за момче, което не се интересува от теб и не иска повече да дружите заедно. Аз съм момиче, вече на 22, когато бях 4ти клас се сближих страшно много с едно момиче от моя клас, бяхме постоянно заедно, ту у нас, ту у тях, разбирахме се прекрасно. Изведнъж, тя спря да ме търси и дори да ми говори, без да ми даде обяснение. Заболя ме адски много и започнах да търся причината в себе си, дали не бях направила нещо лошо без да искам? Така и не ми каза. Може и вината да е била до някъде в мен, но аз не разбрах. Разбрах само, че тя вече не иска да сме приятелки и това е. Започна да се сближава с другите момичета и мен тотално ме игнорира. Дори я чувах като им обясняваше, че преди време сме били много добри приятелки, но вече за щастие не сме. Беше ми изключително мъчно и място не можех да си намеря, че са ме отхвърлили така. Изкарах годините до 7ми клас почти без приятелки, свикнах да съм си сама и да не се сближавам много с никой. Беше трудно и ми ставаше тъжно, но си гледах уроците и семейството и не се впрягах много. След това, дойде промяната. Когато отидох в новия си клас в гимназията, за 2 седмици точно успях да намеря хора, които ми допадат и с които имахме толкова много общи неща. Няма да повярваш колко лесно ми беше да се сприятеля с тях, просто бях усмихната, приветлива и приказлива. Стана от само себе си. И съм страшно благодарна, че вече толкова години след това, аз все още имам истински приятели от стария си клас. Понякога пътищата с един човек се разделят, за да се появят други, които да ти пасват повече и да те ценят. Сигурна съм, че това ще се случи и с теб. ;-)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4a941fea03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:
Много благодаря за подкрепата! Коментарите ви са много добри и виждам смисъл във всеки един от тях! Наистина избора между тях е труден, защото са много противоречиви. Очаквам още коментари, които да наклонят везната! О, и благодаря за комплимента от номер 1. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1135dec8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо и аз съм на 15 и искам да ти кажа, че това момче за 3 год се е променило и не е човекът с когото си започнал всичко. Остави го предполагам пуши и тн. Ще си намериш много други но разбира се само няколко ще са истински и ти ще разбереш кои :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker