Как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си го върна?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1619 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 17г. ходих с едно момче на 30г. почти 11 месеца много го обичам и искам да си го върна. Запознахме се в един ресторант чрез общи приятели и още щом го видях за пръв път го харесах. Постоянно си мислех за него... беше любов от пръв поглед. Започнахме да се засичаме по често и по често след това беше намерил телефонният ми номер и ми звънна искаше да излезем и аз разбира се че се съгласих. След това започнахме да излизаме все по често и по често. Минаха се около 4.. 5 седмици и се събрахме в началото се държеше супер мило с мен но след 3 месеца започна да се държи малко по студено и скъсахме. Но аз го обичам и преглъщах всичко.. Изминаха се няколко седмици и пак се събрахме. Един ден се сдърпахме и ме удари не му говорех много време извиняваше ми се постоянно... и това преглътнах. Не се занимаваше с други момичета много често съм го пробвала и винаги се държеше както подобава. Измина се доста време и започна да споделя с мен почти всичко дори ме запозна с майка му с която доста се сприятелих. Той идваше у нас аз ходех у тях и беше доста приятно. Той по принцип иска всичко да е на мястото си и да няма две мнения по въпроса. Тъй като има доста голяма разлика между нас гледаше да ми дава съвети и да ме учи как да се справям сама в живота. Преди около седмица пак се сдърпахме и започна да ме обижда да ми казва че съм куч*а че не се държа добре с него а в същият момент аз постоянно му угаждах каквото поискаше винаги съм му го давала независимо дали е по силите ми. След като започна да ме обижда аз се изнервих и отидох у тях той беше пиян започнах да му говоря напълно спокойно но той ми крещеше постоянно че му е писнало вече че иска да си отдъхне итн. Отново ме удари но този път му отвърнах. Ударих го а той стоеше без да мърда след това пак го ударих той залитна и падна тъй като беше пиян и само и само за да не ме удари отново запали колата и отиде някъде след около 10 минути ми звънна вече си беше у тях започна да ми говори каква съм била лоша и истерична. Аз му отвърнах че не може винаги да крия всичко в себе си каза ми че не иска да му звъня повече и затворихме телефона.
Днес на 1 септември той има рожден ден и му звъннах да му го честитя. Каза ми че е трогнат и че се радва че съм се сетила за него след това ми каза че в момента е на работа казах му ''Окей няма да те притеснявам'' и като отговор получих ''Ще затварям! Ще се чуем по късно'' и затворихме.
Моля ви кажете ми какво да правя и как да си го върна обратно в живота ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: dd737dd8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сериозно ли искаш да имаш отношения с пияница, които на всичкото отгоре управлява автомобила си пиян?
Позамисли се малко! Млада си и сега ти е времето да обичаш ама май това не е твоя човек ...
Един истински мъж, никога няма да удари жената, която обича.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5dfa51ebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чисто и просто той не е за теб, не само зариди годините, но главно заради това. 1 той има други интереси
2 той трябва вече да се ожени а ти само му пречиш.
3 ако той ти предложи брак което според мен е възможно ти ако приемеш ще трябва вече да зарежеш училище и да градиш семейство.
4има какво още да учиш и да живееш не мисля, че искаш да спреш с ученето знаеш, че в България без висше си за никъде
5 със него ако останеш цял живот после ще съжаляваш. Той ще остарява няма да може да прани нещата които ти искаш.
Според мен трябва да го оставиш да си намери жена а не момиче, някой хора на 30 вече по 2 деца имат. Просто ти продължи да учиш а той да си намери спътник в живота.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d3d186c2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Момче на 30 г. ?! Че това дърто магаре си е цял мъж бе и то от тези мъже, които обичат да зарибяват 17 годишни пикли като тебе-да те карат да се влюбиш в тях, да правят малко секс на аванта с младичко :) и после ще ти набият шута без да се замислят. Той има нужда от 2 неща - семейство и секс, като въпросите защо на 30 г. не е женен и защо търси секс от 17 годишни лапетии дават отговор за какъв сопол става въпрос. Впрочем и от едно 3-то нещо има нужда тоя пергишин - здрав бой и се надявам да го получи някъде

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: babaf7936b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей номер 1 щом се харесват защо не


Мила не знам как да ти помогна трябва отново да се сближиш с него

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 271e905e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ужас какво връщане бе жена като изключим годините - понеже едва ли е баш на 30 - да предположа 26 - мъж на място. Щом няма друга жена, след като си го ударила не е отвърнал ами е тръгнал с колата няма 2 мнения по въпроса. Колкото до кучката - това е вероятно била бившата му, която му е изневерила. Ама историята с джиесема - как той те е намерил или се е докопал до джиесема е доста съмнително. Иначе е мъж на място. Дай му точно седмица почивка и му направи някакъв подарък или му купи нещо което харесва. Имаш си работа със затворен човек и щом познаваш родителите му, понеже е затворен нещата намирисват на сватба. Ако искаш сериозната връзка действай веднага, ако искаш по спокойно да я карате го изчакай той сам да се върне. Успех момиче :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: da20da533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не мога да разбера момичетата на тази възраст какво си въобразявате като създавате подобен тип отношения с мъже на 30!? !? !?? !!?? !

Нещата винаги са били само и единствено заради секса, но защото сте жени и сте наивни същества си въобразявате, че "може да излезе нещо", че "това е рицаря на бял кон", "зрелият мъж"... Ахаххаххаха

Е, милички мой (не само ти, а и останалите, които ще прочетат коментара ми)... тези мъже, които са с доста години по-големи от вас ( а вие все още сте в тинейджърска възраст) ви използват само за секс. Реално един мъж на тази възраст няма какво да очаква от едно дете.

Аз не знам какво по дяволите сте си въобразили. Особено пък ти авторке. Не съм ти чел историята. Видях само няколко реда, че искаш да си върнеш някакъв 30 годишен мъж...

За последно искам само да ти кажа, че какво и да е имало между вас ти си била за забавлението и за секса и не е имало нищо сериозно.

Звуча грубо, но нещата са си самата истина.

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ec12354a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма как да е бил с мен само за секс защото още съм девствена

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3f2249cd33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако се върнеш при него само ще те използва , бие и какво ли още....... Използва те само за да му пуснеш и после вика ''извинявай скъпа повече няма да правя така'' , а след 1,2 дни същата история . Не бъди като риба , която се хваща на празна кука . ~~~kalimera~~~

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 69901a1816
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   тоя освен, че се пребие теб когато е надрусан и пиян с колата, а може да убие и някой съвсем невинен..
много ясно, че майка му ще се държи с теб добре... нали сина му е на 30 години и трябва да му търси жена... а ти дори не си завършила средното образование...
заслужаваш да те носят на ръце, а не да те наричат к*рва! защото си дете!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c0cf14c30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Моля ви поне някой да й каже да не нарича МЪЖЪТ на 30 години - момче -. - Прочетох до там защото ми е ясна ситуацията пък и не спрях да се смея. Момче? Че той е на 30, не на 13 бе!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1c890fff5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това "момче" на 30 години е всъщност МЪЖ.

Остави го не си достатъчно зряла за такъв човек.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c33afdce11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Узунов, ти си един загорял чичка!
Ако се разбират какво значение има разликата?
Момиче не го търси ами изчакай и той сам ще те потърси, като му залипсваш и го засърби, ще видиш как ще дотърчи!!!
Пиши какво се е случило на рождения ден.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: da20da533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Узунов е младо момче на 21 години (казвам момче), защото е по-готино и младежко. Това, че пиша настъпателно и злобно въобще не означава, че съм загорял чичка!

Пиша така, защото съм подразнен от тъпотата на някои хора и главно на младите момиче, които "търсят щастието си" с мъже, които могат да са им бащи ;). Разбираш ли ме сега, Номер13???

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ea4a70aee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Узунов, поклон :), а до авторката та той те е удрял, обиждал, карал е пиян, ясно обичаш го, но замисли се малко. Само това ще кажа.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ec12354a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Аз го обичам такъв какъвто е и не виждам какъв е проблема с годините просто искам да го накарам да се върне при мен.Вече си говорихме 2....3 пъти по телефона но се държи отдръпнато и леко студено.Точно това искам да променя...ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: da20da533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Първо, благодаря ти Номер16...

А иначе няма как да ти помогнем. От тебе не зависи нищо. Той вече няма интерес към теб. И казвам интерес, чувства може и да не е имало... независимо от глупостите, които ти ги е говорел през цялото време.

Ти наистина ли мислиш, че един мъж на 30, който вече му е време за съвсем други неща... да се занимава с една тинейджърка, която си няма и хал хабер от това, което става в момента. Може да си малко по-развита, да изглеждаш секси, да приличаш на голяма жена, но това въобще не означава, че си такава. Има още доста време, докато станеш зряла жена.

Не знам какво ти е наговорил или как се е държал през цялото време досега, но като гледам как си се привързала не е на добре. Ще страдаш, но ще ти мине :).

Аз не знам как е възможно да има такива момичета (не искам да обиждам никоя жена, която си е намерила щастието по този начин), защото тези мъже искам жени, а не малки момичета.

Колкото и гадно да звучи си задоволяват нуждите с вас. А те са развлечение, внимание и секс. Съжалявам, че звуча толкова грубо, но това си е чистата истина :).

Поздрави, Узунов

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker