Не приемат връзката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не приемат връзката ми
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1436 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години и имам вече 3 годишна връзка с момче, което е с 4 години по-голямо от мен. Всичко е наред, обичаме се, подкрепяме се и съм щастлива, но проблема е че никой не го приема родителите ми така и не го приеха, а най-чудното е, че в началото го харесваха после не знам какво стана, но имам чувството, че водя война с тях по отношение на връзката ми. То не бяха критики, заплахи, омръзна ми! Приятелите ми очевидно също не се радват за мен и за това, че се обичаме и държим един на друг. Не ми го казват, но се подразбира, защото ми дойде до гуша да слушам, че не бил за мен, че бил голям, че бил неподходящия и прочие... Вярно е, че сме имали своите трудни моменти и сме се наранявали много, но сме заедно от много време и сме се опознали достатъчно. Преодолели сме всичко двамата. Не знам, може би има причина да не го харесват и всички да ми говорят така, но просто ми се иска да чуя от някои "Радвам се за вас и бъдете щастливи" Обмисляла съм всичко което са ми казвали като критика, но сякаш го обичам въпреки недостатъците, защото всеки има такива. Знам, че го обичам адски много и не бих го оставила заради мнението на родителите и приятелите ми, но искам да чуя странично мнение на някои, които може би е изпадал в такава ситуация, защото се чувствам зле и имам нужда от съвет. Познавам го. Може да не знам абсолютно всичко за него преди, но от това което знам и на което съм ставала свидетел разбирам, че е мило и умно момче такова каквото го обичам а не такова каквото го обрисуват пред мен. Не един път съм се замисляла дали не ми говорят така, защото са ставали свидетели на това колко грешки сме допускали един с друг преди време, но не си го обяснявам, защото сега и двамата полагаме усилия да не правим нещата които дразнят другия. Нещата вървят добре. Ако някой знае как се чувствам и може да ми даде съвет ще съм му много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e805d0022
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко още пъти ще пуснеш тази история ? Вчера я пусна , днес пак , ами утре ?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 83da4f3f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти така и ли не пожела да разбереш ЗАЩО са говорили така по отношение на връзката ви? Всеки иска да чува хубави неща, но узнай причината за негативните по ваш адрес. Плюс това, аз не виждам какъв е проблемът с възрастта, понеже 4 години са една приемлива разлика.. ако бяха от 5 нагоре да речем, разбирам родителите ти да се тревожат.. Ала и ти скоро ще бъдеш пълнолетна, не се случва нищо нередно. Казвам го понеже твърдиш, че в началото са били съгласни за вас (а по прости сметки ти си била на 14, доста по-малка и уязвима).. явно не това е нещото, за което се тревожат вашите. Разбери причината поне от приятелите ти, с тях поне можеш да общуваш свободно. Какви пороци си наблюдавала ти? Пиене, пушене, агресивност? Без разговори нищо няма да се разреши.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 20225e18fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Радвам се за вас и бъдете щастливи въпреки всичко и всички!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0d22ff9541
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако държиш на приятелите си,изслушай ги. Ако те са истински хора,на място и виждат някъде твоя грешка ще ти я кажат.. а ако сега не го правят директно то е защото не искат да те наранят по някакъв начин но съвет от мен ПРИЯТЕЛСТВОТО е най-важното нещо на този свят. А до това,че се обичате, а родителите ти не приемат връзката ти опитай се да поговориш с тях, 3 години никак не са малко време но знай,че те са прави! Ти допускаш някъде грешка и те се мъчат да ти покажат тази грешка. Късмет! Радвам се за вас и бъдете щастливи;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b20e66eb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker